Бивш шеф на MI6: Путин ще бъде приет в санаториум до края на годината

Той нямало да излезе от там като лидер на Русия
25 май 2022 19:00, Нели Христова
176
Бивш шеф на MI6: Путин ще бъде приет в санаториум до края на годината
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин ще бъде изпратен в санаториум до края на годината, прогнозира бивш шеф на МИ6.

С постоянните слухове, че здравето на руския лидер се влошава, един от методите за "продължаване на нещата" без нужда от насилствен преврат би било да го настанят в болница заради неизлечимата му болест, предположи Ричард Диърлов.

Различните руски системи на управление през вековете винаги са били автократични и никога не са били проектирани с мисъл за преходите на властта.

Но сега, когато Русия е изправена пред военно унижение и икономическа катастрофа, водена от лидер, за който се говори, че е болен от различни животозастрашаващи болести, в Кремъл започват да обмислят как да сменят човека на власт.

Така мисли Диърлов, който говори в подкаста One Decision, на който е съ-водещ.

"Мисля, че той ще си отиде до 2023 г., но вероятно в санаториум, от който няма да излезе като лидер на Русия", твърди той. "Не казвам, че няма да излезе от санаториума, но повече няма да излезе като лидер на Русия. Това е начин да продължим нещата без преврат."

През април беше съобщено, че Путин страда от рак на щитовидната жлеза и е бил проследяван 24 часа в денонощието от лекар специалист.

Откритието на разследващата медия Proekt, който е блокиран в Русия и сега функционира от чужбина, подкрепя последните теории, че Путин е обявил война докато е страдал от медицински проблеми, скрити от руския народ.

Една от версиите е, че е бил лекуван със стероиди, което е довело до подуване на лицето и шията.

Твърдението беше подкрепено от режисьорът и носител на "Оскар" Оливър Стоун, който разкри, че Владимир Путин е болен от рак. Той обаче вярва, че руският президент се е справил с болестта.

Диърлав посочи Николай Патрушев, секретар на Съвета за национална сигурност и един от любимите служители на Путин, като вероятен заместник, ако Путин е откаран в санаториум.

"В руското ръководство няма план за наследяване", обяснява Диърлов. Той спекулира, че стигаме до "края на този режим в Русия", но "това не означава, че той ще изчезне".

"Това, което казвам е, че през следващата година или 18 месеца може би нещо, ще се разпадне. Няма съмнение, че това украинско начинание е катастрофа", добавя той. "Икономиката тъне в хаос, санкциите наистина ще започнат да хапят през следващите три до шест месеца, ще има много висока инфлация. Във военно отношение това е пълно фиаско."

Наред с съобщенията за рак на гърлото има сериозни спекулации, че Путин може да страда от Паркинсон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
10
 
7
 
! Отговори
Влади-Мир преди 1 година
Слепи ли сте, ...бавни ли сте?!?! В началото украйна имаше възможност чрез преговори да остане като държава, не се съгласиха..., после идва втория етап(а какво е втори етап?) Там където стъпи руски войник остава руско!!! Край конец!!! Въвежда се ВГА, въвежда се рублата,...пък вий си ривети за Путин който се къпал в прясно отрязани еленски рога
92
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В санаториума ще му дадат горски гъби.
91
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А оттам ще бъде изнесен с краката напред.
90
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всякви изпълзяха и почнаха да казват какво ще се случва. На врачка ли са ходили или боб са хвърляли всичките да гледат кой от кво бил болен, кой бил умрял, кой ще умира, кой ще го прибират...взе да става смешно и абсурдно вече...
89
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има още една версия. Натравят Путин, обвиняват Запада и силоваците пак ще си имат СССР-2, чекистите в управлението не могат да живеят в модерния свят, те трябва да си създадат коччинка в която да играят както са ги учили навремето. Да не говорим и че в момента има хиляди ако не милиони чекистчета, така че се връщаме в Студената Война. Разликата е, че Русия ще е по-слаба дори от Съветския Съюз, но ядрените оръжия са си все там. Другото неясно е колко ще продължи рушкия цирк.
88
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя човек го разболяхте от пълния каталог на възможните заболявания. Няколко пъти вече умира. Няколко пъти го свалят с преврат. Няколко пъти психясва. Недоволните руснаци няколко пъти правят революция и го свалят. Войната вече няколко пъти я губят. Само да четеш днесбг.
87
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно нещата из НАТТО и Свободния свят не са добре. Щом са се докарали да се надяват на някаква дворцова интрига или нелечима болест на Путин. Следващият етап е да търсят черни магесници и вуду вещици:)
86
4
 
4
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
След малко Рома-Фейнорд а след три дни Реал Мадрид -Ливърпул:):):)А тук руските тролеи ни занимават с рубли,ракети и ядрени войни и студени зими:):):)Комунисти сър:):):)
85
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То това е вече пропагандата, кат не можеш нищо да го изкараш успех! Нали таз армия за 14 точно, не 15 дена превземала Европа? Май не става нещо?
84
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно,тоя"агент"на МИ6 имали мнение по въпроса,къде и кога трябва да бъде изпратен на лечение дементиралият индивид Байдън?
83
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисълта ми е, че в бедна България лекуват хора в домовете им с най-модерната апаратура, та Путин ли ще се остави да влезе в санаториум, където охраната му няма как да си върши работата. Не разбирам как може да вярват хората в очевадни и откровени лъжи.
82
2
 
7
 
! Отговори
СНАЙПЕРИСТ преди 1 година
В кой санатариум? А? Шшшшшш!
81
5
 
10
 
! Отговори
хммм преди 1 година
абе вие няма ли да спрете да пишете простотии бе, вземете се загрижете за здравето на Байдън че прилича на мумия, направо ми писна от просташките ви платени статиики срещу Русия, не ви е срам палячовци
80
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много сте наивни. С парите, които притежава може да го обслужват лекарите на цяла Европа. В България съпругът на Весела Лечева беше в кома с години в собствения си дом и цяла зала с апаратура и лекари го обслужваха в семейния им дом. Мисълта ми е, че в бедна България лекуват хора в домовете им с най-мизерната апаратура, та Путин ли ще се остави да влезе в санаториум, където охраната му няма как да си върши работата. Не разбирам как може да вярват хората в очевадни и откровени лъжи.
79
7
 
17
 
! Отговори
Христо преди 1 година
Алоооо аве поспрете с тия фантазии е .Какво военно унижение като 200хил руснака направиха на маймуни най силната и добре въоръжена армия на Европа.Каква икономическа криза е ,рублата чупи рекорди а Европа я очаква студена зима и рецесия.Стига ти дрънка глупости е хора ,българина не е чак толкова ***.
78
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А безмозъчният Бае ти Дън отдавна трябваше да бъде приет не в санаториум ами в лудница!Човек който си забравя името,няма как да бъде начело на държава,още по малко пък тя да има и ядрено куфарче!
77
4
 
13
 
! Отговори
ай преди 1 година
стегнете се малко с тези глупости...
76
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Безработни, прехрана като интернет ***, голяма работа сте и фамилна надежда! От злоба към всичко руско, не виждат нищо хубаво около тях. До къде ще стигнете така.. Аз знам - психичната неуравновесеност, е клинична болнична пътека.
75
4
 
10
 
! Отговори
Ламята преди 1 година
ВСУ са започнали да мобилизират 14 годишни/повръщаща емотинка/.Слава кокаине.Хероине слава.
74
7
 
4
 
! Отговори
BG преди 1 година
Не му трябва на него санаториум,трябвя му хоспис