Бивш шеф на MI6: Путин ще бъде приет в санаториум до края на годината

Той нямало да излезе от там като лидер на Русия
25 май 2022 19:00, Нели Христова
176
Бивш шеф на MI6: Путин ще бъде приет в санаториум до края на годината
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин ще бъде изпратен в санаториум до края на годината, прогнозира бивш шеф на МИ6.

С постоянните слухове, че здравето на руския лидер се влошава, един от методите за "продължаване на нещата" без нужда от насилствен преврат би било да го настанят в болница заради неизлечимата му болест, предположи Ричард Диърлов.

Различните руски системи на управление през вековете винаги са били автократични и никога не са били проектирани с мисъл за преходите на властта.

Но сега, когато Русия е изправена пред военно унижение и икономическа катастрофа, водена от лидер, за който се говори, че е болен от различни животозастрашаващи болести, в Кремъл започват да обмислят как да сменят човека на власт.

Така мисли Диърлов, който говори в подкаста One Decision, на който е съ-водещ.

"Мисля, че той ще си отиде до 2023 г., но вероятно в санаториум, от който няма да излезе като лидер на Русия", твърди той. "Не казвам, че няма да излезе от санаториума, но повече няма да излезе като лидер на Русия. Това е начин да продължим нещата без преврат."

През април беше съобщено, че Путин страда от рак на щитовидната жлеза и е бил проследяван 24 часа в денонощието от лекар специалист.

Откритието на разследващата медия Proekt, който е блокиран в Русия и сега функционира от чужбина, подкрепя последните теории, че Путин е обявил война докато е страдал от медицински проблеми, скрити от руския народ.

Една от версиите е, че е бил лекуван със стероиди, което е довело до подуване на лицето и шията.

Твърдението беше подкрепено от режисьорът и носител на "Оскар" Оливър Стоун, който разкри, че Владимир Путин е болен от рак. Той обаче вярва, че руският президент се е справил с болестта.

Диърлав посочи Николай Патрушев, секретар на Съвета за национална сигурност и един от любимите служители на Путин, като вероятен заместник, ако Путин е откаран в санаториум.

"В руското ръководство няма план за наследяване", обяснява Диърлов. Той спекулира, че стигаме до "края на този режим в Русия", но "това не означава, че той ще изчезне".

"Това, което казвам е, че през следващата година или 18 месеца може би нещо, ще се разпадне. Няма съмнение, че това украинско начинание е катастрофа", добавя той. "Икономиката тъне в хаос, санкциите наистина ще започнат да хапят през следващите три до шест месеца, ще има много висока инфлация. Във военно отношение това е пълно фиаско."

Наред с съобщенията за рак на гърлото има сериозни спекулации, че Путин може да страда от Паркинсон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Санаториум за душевно болни. То и другаря Патрушев е за там.
72
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пукат се от яд, че не могат да вземат ресурсите на РФ. Сега не е като през 90-те. Да оглозгаш соц блока и да си решиш проблемите. Сега почва самоизяждането на ЕС.
71
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Байдън към папата вие сте най фобрия афроамерикадки бейзболист
70
2
 
7
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Естествено, че ще отиде в санаториум след като се простуди на погребението на някой дементен дедук дето запали света и най-вече Европа!
69
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На много англета ви се иска ама няма, няма. Путин е здрав.
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слево молот, справа серп! Это наш советский герб! Хочешь жни , а хочешь куй ..все равно, получиш х...й!
67
3
 
2
 
! Отговори
Доктор преди 1 година
А с простатата как е.?
66
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблема не е Путин , проблема са руснаците ,не са съгласни да играят ролята на бензиностанция с ракети и търсят промяна .Така че ако Путин го заменят с някой друг руснак пак проблема ще остане .Затова трябва да го заменят с някой западен агент за да се успокоят нещата , както направиха в България.Ето Кирил Петков си върши страхотно работата, ако бяха назначили някой българин и България можеше да я разглеждат като проблемна.
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не е паднал от мечката.
64
3
 
8
 
! Отговори
НЕ ТРЯБВА преди 1 година
НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ ТАКА ЗА ЧОВЕК, ПАК БИЛ И ТОЙ ЛЪЖЕЦ И НАСИЛНИК МЕЖДУНАРОДЕН. ТОВА ЗА БОЛЕСТТА НЕ Е ДОСТОЙНО ЗА КОМЕНТАР.
63
9
 
9
 
! Отговори
Сержант преди 1 година
Най богатата на ресурси държава, с най-деградиралото население. Без ресурси са кръгла нула на квадрат.
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Павел баня ли?
61
5
 
4
 
! Отговори
До 42, от Вова преди 1 година
До този който пише, че е хубаво да се погребе руснак!Само да ми паднеш, интернетско неонацистче, страхлив недорасляк, ще ти покажа кое е най- хубаво за теб. Скрил си се като плъх и искаш убийства не на определен човек, а изобщо на руснаци! Те те чакат, обади им се.
60
2
 
3
 
! Отговори
не може да бъде! преди 1 година
Не е точно по коментирания проблем, но все пак ми се струва уместно да припомня че британското разузнаване преди 6 месеца прогнозираше срив на рублата до 200 рубли за долар!?
59
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ошашавена разследваща медия Proekt. Президентът Путин нито е обявил война на някого, нито е страдал от медицински проблеми, скрити от руския народ.
58
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той е жив, ама не е здрав!
57
0
 
4
 
! Отговори
шмatka преди 1 година
ЩЕ.. ЩЕ.. ама ако той не ще ? Тогава бачо ко праим?! Ейй на тоя свят бая луди има !
56
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вижте колко плоска и гнила е шороската пропаганда - някакъв ингилизки пенсионер от тяхното МВР изкудкудяква че Путин щял да ходи на санаториум "до края на годината". Когато лятот Путин неизбежно отиде на почивка за седмица-две, както всеки нормален човек, мисирките ще припомнят тези думи, ще ги развяват навсякъде и две седмици ще ни заливат с фейкове че Путин бил свален от власт (както "погребаха" Шойгу одеве). Когато е появи след отпуската, ще се правят че нищо не се е случило.
55
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човекът си е жив и здрав.Какво ли няма да измислят враговете му.Ами той е лидер и човек с достойнство.
54
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този шеф не е в час, след 6 месеца щяло да има инфлация , да се разходи в България ще установи че инфлацията вече е факт за 10 минути .