Зеленски след руските ракетни удари: Москва няма да постигне целта си

Работим, ще възстановим всичко, ще преживеем всичко, обеща той.
15 ное 2022 21:45, Красимир Ангелов
41
Зеленски след руските ракетни удари: Москва няма да постигне целта си
Снимка: БГНЕС

Русия няма да постигне целта си да унищожи украинската енергийна инфраструктура, заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски, цитиран от Франс прес.

Той каза това след многобройните руски ракетни удари по-рано днес.

Още по темата
"Това, което врагът иска, е ясно. Той няма да постигне целта си. Бяха изстреляни 85 ракети, най-вече срещу енергийната инфраструктура", каза Зеленски в кратко видеообръщение. Украинският президент призова гражданите на страната да останат за известно време в укритията си заради опасност от евентуални нови удари.

"Работим, ще възстановим всичко, ще преживеем всичко", обеща той.

Веднага след ударите официален Киев призова страните, участващи в срещата на върха на Г-20 в Индонезия, на която руският президент Владимир Путин не присъства, да окажат натиск върху Москва в отговор на нейните действия.

"Ударени са жилищни сгради, енергийни централи. В очакване сме на принципна реакция от срещата на върха на Г-20", заяви украинският министър на външните работи Дмитро Кулеба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, твоят народ пали свещи, какво те интересува Момква?
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 35 - у ваше село всички ли сте такива мозъци или ти единствен си умникът на селото?
32
2
 
9
 
! Отговори
Глух Пор преди 1 година
до 35- Говориш глупости защото просто не си проверил какъв е генезиса на конфликта в Украйна и как се създадена държавата Украйна. Русия и Путин може да не ни харесват, но конфликта не бе НЕпредизвикан. И не светът дава оръжие и милиарди на Зеленски, а шепа глобалисти.
31
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Светът дава оръжие на Украйна защото Путин може утре да реши,че ще има Парижка,Лондонска или Вашинтонска народни републики.Ще покаже подиси на по 5 милиарда руснаци живеещи в Париж,Лондон и вашингтон с искания да се присъединят към Русия.Затова сега дават оръжие на Украйна.Не ,че има 15 милиарда руснаци живеещи там,но 15 милиарда подписи може да се съберат и то за часове!
30
1
 
8
 
! Отговори
Глух Пор преди 1 година
"Pусия няма да постигне целта си да унищожи украинската енергийна инфраструктура, заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски"- ???? Тоя чува ли се какво говори? Разбира се че Русия може да унищожи цялата украинска енергийна система ако иска! И то с много по-малко усилия! Но не това и е целта. Русия нарочно не удря основните енергийни съоръжения а само помощните. Целта и е само временно да спре железопътен транспорт и комуникации а не да съсипе окончателно Украйна за десетилетия напред.
29
0
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Зеленелски,я шмръкни една бяла линия,преди да са те прибрали на топло.
28
0
 
2
 
! Отговори
Зелето се вмириса преди 1 година
факт!
27
3
 
2
 
! Отговори
Прекараха се преди 1 година
ako руснаците цъкат ракети - ще батисат газо и нафто проводи, Т и АЕЦ, военни складове и струпани войски. Цената на загубата нама и 3000 каймета = стар трактор, плесенясало жито и ръждясало ремарке. Една тоооолкова добра инвестиция Уотсън за вкарване на руснаците в беля. ДружинаПлоскаСеосра. Плоските фермери една лукова гл'ава и една ряпа не ще могат за Русия да изнесът.
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците били внесли от Латинска Америка специялни ракети коитодронажно се насочват към шмъркащи и обрисващи носовете си хора.
25
2
 
7
 
! Отговори
максим преди 1 година
къде е фронта? ти виждал ли си го, ама истински? знаеш ли защо е тази война? войната не върви.това е факт.а и това е целта на сащ.сащ искат пълно унищожение на европа.защо,нима не знаеш?
24
2
 
18
 
! Отговори
14 ноември 1943 г преди 1 година
Днес се навършват 79 години от варварските англо-американски бомбардировки на София но никой не ги споменава, ОТ НАШАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ ЛИ ВИ Е СРАМ, ПРОДАЖНИЦИ???????
23
3
 
27
 
! Отговори
Този преди 1 година
Този трябва да бъде съден за престъпления и избиване на собствения си народ!! Незнам каква душа трябва да имаш за да продадеш рода си за пари!! Евреин най вероятно!!
22
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Укрите се пробваха да направят същата провокация като със малайзийския самолет но този път американците ги хлъзнаха защото не им се воюва с Русия. Сега поляците ще отпорят гьона на 300те хиляди украински развратници в тяхната страна.
21
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия няма место в Г-20. Нито е сред най-силните икономики в света, нито пък е сред най-населените държави. Недоумявам защо изобщо са я поканили в този икономически съюз.
20
1
 
9
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
До Анонимен9--- Абе Путин викна зимата по рано Там Зеленски да се оплаче където трябва
19
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците много ги е яд че вече цял свят ги е изолирал и не ги смятат за нищо. Затова си изкарват яда върху цивилните украинци. Ако бяха насочили ракетите към фронта, сега може би щаха да имат някакво военно преимущество там, но тяхната цел явно е пълното унищожение на Украйна, заедно с цивилното население.
18
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зеленскииии, половината ти държава няма рок, другата половина е дискотека! Хората копаят кладенци, за да пият вода. Е*ем ти и победите дето ги сънуваш в бункера! Хахах.
17
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кокаина няма грешка!
16
3
 
19
 
! Отговори
R.A.T.M преди 1 година
Зеленски: -Поради стеклите се обстоятелства тази година няма да има празнична заря за Нова Година :(Суровикин: - Ще има
15
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така и не мога да реша кой разруши повече Украйна- Владимир или Владимир ... Щото и двамата живеят в някакъв паралелен свят - единия с помощта на обилни дози бело, а другия с помощта на тълпи клакьори дето не спират да му разправят какъв велик пълководец е и как за вдруги ден ще играят казачок на майдана.