Руският посланик в Минск: Ядрени оръжия по западните граници на Беларус

Това ще стане въпреки шума от Европа и САЩ, посочи Борис Гризлов
27
Руският посланик в Минск: Ядрени оръжия по западните граници на Беларус
Снимка: БГНЕС

Ядрените оръжия от Москва ще бъдат пренесени до западните граници на Беларус, заяви руският посланик в Минск  Борис Гризлов.

Дипломатът припомни, че според руския президент Владимир Путин до 1 юли ще бъде подготвено хранилище за тактически ядрени оръжия в Беларус.

"Те (ядрените оръжия) ще бъдат преместени до западните граници на нашата съюзна държава и ще повишат възможностите ни за гарантиране на сигурността. Това ще бъде направено въпреки шума в Европа и САЩ", заяви дипломатът в ефира на беларуския канал CTV.

(БГНЕС)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе на путин нещо му треперят краката що тъй
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До *** проZд 9. Всички НПО-та се финансират от козят. И това не е тайна, а дори се афишира навсякъде. Така, че дори и да не познавам някой от козяк, познавам доста хора, които се хранят от Америка за България. Пример е гнома от ДБ, наш ристьо.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Така е .. 24. Турция няма, но в 8 американски бази в Европа има, макар и да не са ядрени държави. Така че, САЩ нищо не спазва.
9
1
 
5
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
До До 10 12 Не е точно така. Американския флот блокира достъпа до Куба и руските кораби спират. Започва напрегнати разговори между Кенеди и Хрусчов по телефона.Света е на нокти , а ние българите в затъмнение , както при Чернобил. Хрусчов предлага САЩ да изтеглят ядреното си оръжие от Турция и руските кораби се връщат. Кенеди се съгласява и Карибската криза приключва.САЩ спазват и до днес това споразумение и Турция няма ядрено оръжие.
8
27
 
11
 
! Отговори
Я, па ти преди 1 година
Ако скоро не влязат натовски войски в украйна, тази държава ще изчезне от картата. Така или иначе, страна Украйна не е съществувала до появата на болшевиките. Може да се окаже най-кратко съществувалата държава в историята. Точка.
7
34
 
15
 
! Отговори
Адмирации преди 1 година
Ядрени ракети до Полша, Литва и Латвия, тези трите кучета, са много озлобени, а много бързо, могат да бъдат опитомени !
6
7
 
13
 
! Отговори
До 12 преди 1 година
Големия познавач на задблоковото пространство си ти като цяло. Путин не е Хрушчов. Байдон може да изплаши единствено катериците на покрива.
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Браво Путин Мачкай ми...***
4
23
 
16
 
! Отговори
До 999 преди 1 година
Бай дрън не е проблем. Не него всяка сутрин между наакванията трябва да му се припомня, че е президент на САЩ. Проблемът са хората зад него.
3
6
 
9
 
! Отговори
До 4 преди 1 година
Няма проблем. Резко транспортираме ядрени оръжия в Куба и готово.
2
2
 
2
 
! Отговори
999 преди 1 година
Крайно време е путин и бай дън да се възнесат! Да миряса човечеството без тях!
1
32
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАТО оцапоти пейзажа. Вместо по-голяма сигурност, получаваме ядрени оръжия все по-близо. Да им таковам сигурността дето ни я предлагат.