Зеленски: Тръмп не разбира Путин, защото никога не е воювал срещу него

Да не дава Господ да имате война на ваша територия, каза Зеленски пред Си Ен Ен
27 фев 2024 08:18, Елка Василева
83
Зеленски: Тръмп не разбира Путин, защото никога не е воювал срещу него
Снимка: архив, БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски смята, че бившият американски президент Доналд Тръмп не разбира целите, преследвани от руския лидер Владимир Путин, защото никога не е воювал с Русия. Украинският лидер каза това в интервю за Си Ен Ен, предаде агенция Укринформ.

Още по темата
Зеленски заяви, че "не може да разбере как Доналд Тръмп може да бъде на страната на Путин". "Това не е за вярване", подчерта украинският президент.

"Мисля, че Доналд Тръмп не познава Путин. Знам, че се е срещал с него ..., но никога не е воювал срещу него. Американската армия никога не е воювала с руската. Никога. Аз по-добре го разбирам. И не мисля, че той (Тръмп) разбира, че Путин никога няма да спре", добави Зеленски.

Попитан за изказването на американския сенатор Джей Ди Ванс, че изходът от войната няма да се промени, дори ако Украйна получи парите, Зеленски каза, че американският законодател "не разбира какво става тук".

"За да разбере, трябва да дойде на фронтовата линия и да види какво става ... без тази подкрепа. И тогава той ще разбере, че милиони хора ще загинат", допълни украинският президент.

"Той, разбира се, не го проумява, но да не дава Господ да имате война на ваша територия", обобщи Зеленски пред Си Ен Ен.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
19
 
! Отговори
да преди 2 месеца
тръмп е умен мъжага! знае!...който е тръгнал срещу русия, хубаво не е видял! излезе ли сибирската мечка от бърлогата, става тежко за горските животни!
54
2
 
20
 
! Отговори
BONZO преди 2 месеца
....."да не дава Господ да имате война на ваша територия". Ами господ нямаше да даде да има война и на вашата (подарена от СССР) територия, ако бяхте нормални и справедливи хора, спазвахте споразуменията, а не да давате Кримския полуостров за военна база на краварите срещу долари за лично облагодетелстване.
53
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тръмп не беше толкова тAп, че да воюва с Путин. Все пак. И добре разбираше, че това не следва да се допуска, поради което поставиха на негово мяьсто един сенилен старчок.
52
3
 
27
 
! Отговори
ТРЪМП преди 2 месеца
ТОЯ ПА ЗЕЛЕНСКИ СИ МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ ВОЮВАМ С ПУТИН :D ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА! ДАВАМ ЦЯЛА УКРАЙНА НА ПУТИН ДА ТИ Е ЯСНО ОТ СЕГА! И МОЛДОВА ТОЖЕ!
51
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Може ли да престанете да го лансирате този никаквец ?
50
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Зелено наркоманче!!
49
24
 
9
 
! Отговори
РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ преди 2 месеца
60% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ИСКА ДЖО БАЙДЪН ДА БЪДЕ ПРЕИЗБРАН ЗА ДА ГО ОСВОБОДИ ОТ РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ НЕЛЕГИТИМНИ ГЛУПОВАТИ ФАЛШИВИ ХАХОПУТИНОВЦИ
48
3
 
14
 
! Отговори
95 квартал преди 2 месеца
До Анонимен"Не знам, дали някой тук му е гледал шоуто, но едва ли е било особено смешно"____Шоуто му имаше и смешни и по-слаби номера.Всеки, който знае руски, да напише на ютюб "300еврейцев" и да гледа.Едно към едно днешната ситуация, само че тогава му е било смешно. И действително смешен скеч, препоръчвам.Зелето е в главната роля, същата както сега.
47
3
 
32
 
! Отговори
Тръмп не е глупак преди 2 месеца
Тръмп пита Меркел, каква е най-добрата тактика при война с Русия. Меркел, въоръжена с историческия опит на предното немско поколение, му отговаря: При война с Русия най-добрата тактика е да не участваш.
46
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
пикльо, ти не си воювал никога срещу никой, само се криеш, просиш и се тъпчеш на гърба на чуждото страдание, *** такава!
45
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този намръщен клоун вече съвсем загуби чувството си за хумор, ако въобще е имал някога. Не знам, дали някой тук му е гледал шоуто, но едва ли е било особено смешно.
44
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За разлика от Зелето, Тръмп много добре разбира Путин и затова няма никакво намерение да воюва с него!
43
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А Байдън воювал ли е срещу Путин?
42
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само Зелю всичко разбира и да проси не спира.
41
4
 
20
 
! Отговори
bl преди 2 месеца
Тръмп разбира Путин и точно затова не воюва срещу него.
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Айде бе Володя, що се правиш на ударен...??? Всички знаят, че с Тръмп бяхте приятели. И той те хвали навсякъде, защото не си го предал, когато му измислиха фалшивото обвинение, че те е притискал по телефона. А сега говориш политкоректно и послушно. Защото парите идват от другата страна. Ако си мъж, бъди мъж до края. И не чети само CNN...!
39
2
 
5
 
! Отговори
СъпругатаНожОтКухнят преди 2 месеца
Още му личи че е налопал въдицата и че му се е закачила в основата на ларинкса. За това румжи когато кисли, пише и говори. Постоянно румжи. за милионите които Ленчето изхарчи за укражение дет шги си завира в завирутката колко патрона можеше да купи - МИЛИОН фишека байно!
38
2
 
15
 
! Отговори
Trymp преди 2 месеца
Разбирам, много добре разбирам. Опука милярди сега е време да се оправяш сам.
37
2
 
9
 
! Отговори
Бако преди 2 месеца
Пропаганда за добро утро
36
5
 
13
 
! Отговори
da преди 2 месеца
зеления стана голем психолог и разбирач