Шолц: Войната в Украйна може да продължи още няколко години

Германският канцлер защити предоставянето на военна помощ на Киев
20 апр 2024 07:30, Елка Василева
119
Шолц: Войната в Украйна може да продължи още няколко години
Снимка: архив, БГНЕС

Германският канцлер Олаф Шолц смята, че войната в Украйна може да се проточи още няколко години, предаде ДПА.

Още по темата

Никой не може да каже дали тази война няма да продължи дори пет години, например, каза Шолц, който тази вечер се включи дискусия в град Кемниц, организирана от вестник "Фрайе пресе". Форумът бе озаглавен: "Германия под натиск. Как може да действа правителствената коалиция при новите условия“.

Шолц защити предоставянето на военна помощ на Киев, но допълни, че трябва да се развива и дипломацията.

Откакто започна войната в Украйна обаче, руският президент Владимир Путин не е дал никакви сигнали за промяна. Мир, наложен под диктат, е неприемлив, подчерта Шолц. "Не бива да му се позволява да избяга от отговорност", допълни германският канцлер.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
5
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 4 седмици
До Анонимен41 "освобождението" ти в руските учебници е отразено като "Една от поредните войни за проливите с османската империя". за кацапете ботев и левски са гиви и моторола.
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Докато чакаш войната да свърши,в това темпо в което си я подкарал Германия ще е приключила първа!
39
0
 
1
 
! Отговори
ze nigmar преди 4 седмици
Дрънаха къдравата в хероина и и падана носа:)))
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Бах мама му.Ами то и Освобождението ни е вид нашествие, дяда ти турците ли е подкрепял бе умник мамин сладък? Като почнат разни *** да се опитват да ръсят мозък в нета е много забавно. Чудя се тези хора как им стига мозъчната клетка да си купят хляб, сигурно мама ги храни сутрин и вечер.
37
0
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 4 седмици
ами спрете я тази воина спрете оръжието за украина и израел преговори и мирвие нямате спирка бизнес и печалби
36
1
 
1
 
! Отговори
Ерик Принс преди 4 седмици
всяка бомба над заводите наша собственост се пише в тефтера. академи си запазва правото на пропорционални мерки срещу представителите на руската власт, унищожаващи наша собственост на украинска територия
35
5
 
0
 
! Отговори
другаря Си преди 4 седмици
абе даже шолц не можа да ми каже, руснаците кога мислят да ни платят комбината азовстал, а нещо ми писна да им пиша на вересия. я тука некой татарин бърже да ми обясни кво значи "малко ще забавиме плащанията", че не говоря мутропитешки
34
9
 
3
 
! Отговори
Бах мама му. преди 4 седмици
До Чери00 34 Русия напада , Украйна се отбранява. Кого да подкрепим ?Нашествениците ли ?
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Маркс Енгелс и Шолц :)))
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
нищо шолци сърбирай ти бригадата дето я обещахте на литовците до 2027 и дано се намерят 5 хиляди дойчистански шкембела дето им се играе пущечно месо че много лице че загубим а през това време и малкото производства останали в дойчистаня че бъдат изнесени в китай и джуЕсЕй. а бюргерите през това време и те като в българия че се ровят за бутилки и пфандче.
31
2
 
2
 
! Отговори
Чери00 преди 4 седмици
Ех какво хубаво време настана!Цяла Еврипа и Америка се бият с дна "загубена" Русия и нищо немогат да направят! Украинския народ це чуди как се е вързал на лъжите на запада и в наи скоро време ще видите големи изненади кога почнат да хвърчат главите на западняците!РУСИЯ И УКРАЙНА СА ЕДНО И ОПИТИТЕ НА ЗАПАДА ОТИДОХА НАПРАЗНО
30
4
 
2
 
! Отговори
Коментар преди 4 седмици
Няколко, няколко колко да са няколко. Ще ти се да са няколко, щото като свърши и теб ще те няма Шолц. Разбирам защо се напъваш да са поне няколко. Затова стягайте дупетата и давайте каквото има в склада та поне малко време да си спечелите. После баце.... няма добър край за теб. Ама не се притеснявай, няма да си сам. Урсула ще те топли в последния ти час.
29
4
 
3
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 седмици
До Анонимен 15 Втора 100 годишна война.Руснаците без война не могат.Живеят , за да воюват. А нещо полезно за човечеството , кога ?
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Шолц, това е СССР бе, къде си пъхаш гагата?!? Някой ден руснаците ще разчовъркат и ЕС, защото каквото повикало, такова се обадило. Ама мозъците ви са толкова плитки, че дори не го допускате.
27
7
 
3
 
! Отговори
Питам преди 4 седмици
До Анонимен 12 А на руснаците гадно ли им беше да продават газ и нефт на Европа и с парите да се въоръжават до зъби ? Путин започна война заради собственото си его , да остане в историята като Хитлер и съсипа идилията на Русия.Сета се е хванал с Ким Ун .И Турция и Китай и Индия си гледат икономическите интереси , а Путин си мисли че го подкрепят.Путин няма приятели. А си живееха добре и спокойно.Край на идилията.
26
5
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 седмици
ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОБЯВИ, ЧЕ ЗНАЕ ДОБРЕ КАКВО ПРАВИ В УКРАЙНА А ИМЕННО ПЛЯЧКОСВАНЕ ДОКАТО НЯКОЙ НЕ ГИ ИЗБИЕ :D
25
3
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 седмици
ТОВА ЗАВИСИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ФАКТА КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В ФАЩ! ТРЪМП ОБЯВИ, ЧЕ ПОМАГА СЕГА НА УКРАЙНА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ НО СЛЕД ТОВА УКРАЙНА ДА СЕ ОПРАВЯЛА КАКТО МОЖЕ . ИЗВОДА Е ЧЕ СПЕЧЕЛИ ЛИ ТРЪМП ТОВА Е ЧИСТА ПОБЕДА ЗА ТЕРОРУСКАТА И ВОЙНАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ СЪВСЕМ МАЛКО СЛЕД ТОВА!! ДЖО БАЙДЪП ПЪК ОБЯВИ, ЧЕ СПЕЧЕЛИ ЛИ ТОЙ 2-РИ МАНДАТ ЩЕ БЪДАТ ИЗТРЕПАНИ ПУТИНИСТИТЕ В УКРАЙНА КОИТО Я НАПАДНАХА ЗА ДА Я ГРАБЯТ И НЕ ГО И КРИЯТ КАКТО И , ЧЕ ЩЕ СВАЛИ РЕЖИМА В МОРДОРСКВА.
24
5
 
5
 
! Отговори
До долния преди 4 седмици
Путин знае какво прави. Въпроса е, че евроджендърите не знаят.
23
3
 
6
 
! Отговори
Ужас преди 4 седмици
Русия обезкарви финансово и военно Европа, техника и милиарди изгоря ха в Украйна и за какво?!
22
6
 
4
 
! Отговори
Така е .. преди 4 седмици
Ди-вот-иа-та която извърши Путин е непростима. Двадесет и седем милиона руснаци загиват пред ВСВ и акъла не им дойде , че няма по лоша от война. И животните от един вид не се избиват по между си.