Как изгорих тялото на диктатора Хитлер

Шофьорът Кемпка разказва за последните му часове
26 яну 2010 07:07,
300
Как изгорих тялото на диктатора Хитлер
Снимка: БГНЕС

Книга, в която са публикувани спомените на последния шофьор на Хитлер - Ерих Кемпка, разказва как той е запалил трупа на бившия диктатор, след като се е самоубил.

Разказите му, които излизат в книга днес, са опит да се разсеят всички митове, че Хитлер е успял да преживее войната, посочва британският таблоид "Дейли мейл".

Кемпка си спомня, че е видял за последен път Хитлер на 29 април 1945 г., и въпреки че го познавал от 13 години, не си е давал сметка, че се готви да се самоубие.

На втория ден, след като съветските войски се приближили към бункера му, разположен в центъра на Берлин, Кемпка получил позвъняване от един от помощниците на Хитлер - Ото Гюнше, който поискал от него да се сдобие спешно с 200 литра бензин.

В момента, в който пристигнал на мястото, където се укривал Хитлер, Гюнше заявил пред Кемпка, че диктаторът се е застрелял, а неговата любима Ева Браун е отровена.

Тогава именно Кемпка разбрал за какво му е необходим толкова много бензин - Хитлер настоял тялото му да бъде изгорено.

Двата трупа били извадени от бункера и залети с бензин, а самият Кемпка запалил парче плат с "кибрит, който поисках от Гьобелс, за да запаля телата им",  казва той пред изданието.

Впоследствие, останките на Хитлер и Браун били погребани близо до бункера.

Ерих Кемпка е роден през 1910 г. и произхожда от семейство на полски имигранти. Става шофьор на Хитлер на 20 години. След приключването на войната се предава на съюзническите войски и прекарва известно време в затвора в Берхтесгаден, откъдето впоследствие е освободен през 1947 г.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
0
 
! Отговори
Бълг Ария преди 14 години
Иран и Армения са съседни държави. Разделя ги едно малко езерце :) Море му викат.
164
0
 
0
 
! Отговори
чочко преди 14 години
Бравос на днес .бг най после една свяста снимка да публикувате .Де го фотнахте това хитлеристче много сладко ве.
163
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какво се дърляте за разни хора, които нямат нищо общо с България? Ние сме затънали в *** и помия те взели да ми говорят за арийци и за еврей, аххаха, абе я вижте къде живеем и вземете станете поне малко патриоти и заседете едно дърво в обезлесените български гори, прочетете малко история за архитектурата и изукството на българските царе ,пуу аман от чуждопоклонници
162
0
 
0
 
! Отговори
ha, преди 14 години
Zaradi tozi "hubavec" ot snimkata, germancite i do dnes rabotiat, i plashtat na evreite.Zashto *** ne ibi turcite ?! Zashtoto turcite sa ahmaci i shte rabotiat za malko pari, a evreite, ne samo che niama da mu rabotiat, no i shte go izrabotiat. Nali evreite mu darjaha nai golemite banki, ne samo v germania a vciala evropa.Ako *** imashe vlast nad tiah i mojeshe da gi manipulira, niamashe da gi izbie.Strah loze pazi !
161
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кво ви боли какво е станало всъщност? И да е оживял вече е мъртъв, освен ако не е вампирясал тъй че...
160
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
германите може и да са били по-близо до славяните, отколкото до арийците ( все пак както сам отбеляза, едните произлизат от днешен Иран), но въпреки тов анямат нищо общо със славяните. не случайно именно славяните наричат германите "немец", сиреч ням, не говорещ, което показва , че езиците на тези два народа са били напълно различни
159
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нищетата и мизерията са докарали на власт *** като Хитлер и сифилистика Ленин на власт.Нашите управници вече 20 години ни тикат в тази посока.Пословичната им алчност ни превърна в роби.Те нито за миг не се замислят за уроците на историята.А би трябвало сянката на Народния Съд ,Ноща на дългите ножове ,да ги стряска от време на време .Иначе са осъдени да ги преживеят отново .
158
0
 
0
 
! Отговори
Nobody преди 14 години
Той видял за последен път Хитлер на 29 април, ама след няколко дена пак го видял и го запалил... С 200 литра бензин... Мармотът с шоколада едвам е избягал.
157
0
 
0
 
! Отговори
Skarhead преди 14 години
*** прочетет малко история , истинските арийци са арменците
156
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
НЕ СЕ КАРАЙТЕ НЕМЦИТЕ И СЛАВЯНИТЕ ИДВАТ ОТ ЕДНО МЯСТО И ТО СИ ИМ ЛИЧИ, ДАЖЕ БЕРЛИН Е БИЛ СЛАВЯНСКО СЕЛИЩЕ ПРЕДИ ДА ГО ПРЕВЗЕМАТ НЕМЦИТЕ
155
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тея едно време бенза са го нямали за нищо ве....
154
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 142 - dr HouseАбе ***, образовай се. Научи какво значи арийци, а не се осланяй само на това, че германците са преобладаващо руси.Всъщност ако днес има истински арийци, те са в Иран. И са много повече арийци от нас.Няма нищо нередно в това, че си видял "черни арийци".Българските племена също са били черни. (***)А германските племена (забележи племена, а не едно единствено племе!!!) са близки по родственост със славяните.Ясно?!
153
0
 
0
 
! Отговори
1878 преди 14 години
Колко ли мангизи е получил за съчинението?
152
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Evreite sa imali mnogo pari. Za da pravish voina osven voiska, triabvat i pari. Voinicite triabva da badat obucheni dobre, oblecheni dobre, nahraneni dobre i da pritejavat poslednoto orajeino postijenie. Vsichko tova struva mnogo pari ! Germania ima pari, no kogato stava duma za MNOGO PARI- samo pri EVREITE. Te dobrovolno niama da gi dadat! Togava kak da im vzemem vsichko, dori i zlatnite zabi ? Mnogo prosto, kato gi unishtojim. I vie na tova mu kazvate VELIK i UMEN chovek..? Ne vi go pojelavam
151
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
VIVA
150
0
 
0
 
! Отговори
БЕДЕН преди 14 години
Преди време в нета попаднах на автобиографията на Хитлер той е бил много беден художник като млад и е ровил в кофите докато еврейте са били баровци и тарикати!
149
0
 
0
 
! Отговори
тонката преди 14 години
Хайде - чул те Господ ! .....`щото засега имам само син , за когото се притеснявам както от *** , така и от такива нискобюджетни творения като вас
148
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Adolf *** unser fuhrer
147
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 14 години
Ако Хитлер наистина е мразил славяните тогава защо ни е пожалил и ни е приел за съюзник, а не ни е прегазил като другите например ?!?! ...
146
0
 
0
 
! Отговори
do hausa преди 14 години
Обаче също така съм чул (и видял) експедициите на SS в Тибет сигурно си доста стари4ък ве4е ? дърт КОМСОМОЛЕЦ ?