Руски агент забърка нов международен скандал

Един от търсените от САЩ шпиони изчезна в Кипър
30 юни 2010 23:41,
54
Руски агент забърка нов международен скандал
Снимка: БГНЕС

Един от предполагаемите руски шпиони изчезна в Кипър, съобщава Би Би Си.

В понеделник американското Министерство на правосъдието обяви, че в САЩ са арестувани десет души по обвинение в шпионаж в полза на Русия.

Във вторник полицията в Кипър задържа по молба на Вашингтон 54-годишния Кристофър Метсос.

Метсос е смятан за единайстия заподозрян в шпионаж в полза на Русия.

Той е бил задържан на летището в Ларнака.

След ареста обаче кипърските власти пуснали Метсос под гаранция от 26 хиляди евро. Същевременно полицията подготвяла документите му за екстрадиция.

54-годишният мъж е задължен всеки ден да се подписва в полицейското управление в Ларнака.

В сряда обаче Метсос не се явил за подпис и изчезнал безследно.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
2
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
39, човека , изградил СССР е прекаран през цяла воюваща тогава Европа в брониран немски влак, в затворен вагон , докаран е във Финландия от немците, и обилно финансиран от тях е оставен да прави революция в Русия.Казва се Владимир Улянов -Ленин.И това е факт неоспорим.После, той един по един елиминира противниците си вътре в партията, убива и Троцки, който се е скрил чак в Мексико.История аналогична на нашия "преход", направен от "Българи", докарани с американския "брониран влак" да ни предадат.
51
1
 
2
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
52, а как да охарактеризираме Американските действия в Афганистан,Ирак, Панама, Виетнам?И кое е по-голям золум?Да не би да мислиш, че те нямат мрежа в Русия?Или нямат мрежа и у нас, и не държат всичките ни политици от 20 години насам оплетени в паяжина от заплахи и обещания?
50
3
 
1
 
! Отговори
РУСКИ ЗОЛУМИ! преди 13 години
Отново тия мръсни руснаци! Кога най-сетне ще ги оправят, да им пуснат няколко атомни бомби. Че техните золуми вече не се търпят!
49
0
 
2
 
! Отговори
Антитъпунгерист преди 13 години
Чайник,бяла капачка си ти пич!Надъхал си се здраво,ама и ти като всеки националист ми говориш само за история и отминало величие...Аз за разлика от теб говоря за настоящето,а и за близкото бъдеще.Имам и личен американски десетина годишен опит,а ти имаш само празни приказки от сорта на "скапани американци","мръсни ***" и България на три морета...Лозунги,като едно време при комуноидите!С две думи ала-бала си,другарю фашист...Аре със здраве
48
0
 
3
 
! Отговори
УУ преди 13 години
ТОЗИ СИГУРНО Е ВОДКАДЖИЯ.НАУЧИЛ СЕ Е ОТ СЛУЖБАТА СИ ЗА РУСИЯ.СЕГА КЪРКА НЯКЪДЕ ТАЙНО.
47
5
 
8
 
! Отговори
Имен преди 13 години
RE:48 Зер верваш на такива 'новини'?Те хамериканците твърдят и че са 'най-хуманната' и 'демократична' държава, *** а се опитай да долетиш до там с шише ракия в джоба :)
46
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Както винаги, руснаците се *** обилно.
45
3
 
7
 
! Отговори
GP преди 13 години
AMERIKANSKI IZVRWSTENIQ!
44
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЕЩО СЕ ГОТВИ!Щом американците ангажират вниманието на нацията с тая изтъркана тема НЕЩО има да става...А американците са царе на ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА
43
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
излагация по путински
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и все пак
41
0
 
0
 
! Отговори
тгс преди 13 години
ттттттт
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ега ти цирка. Нещо темата с Бен Ладен взе да се изтърква. И в САЩ и в Русия са подложени на обществен натиск за съкращаване на разходите за военните и "службите. И в двете страни там има голеееееми интереси. Един от коментиращите се възмущаваше от ниското ниво на "сценария" в стил Fox Crime, но приятелю, не се коси - такива значи са потребителите на филма. Такъв "target", както казват там имат режисьорите. Не си ти.
39
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Британия не заселва англичани, а англичаните по това време са били свободни да се заселват където им хареса, за разлика от руските мужици, които 200 години по-късно все още са били стока за продан.
38
0
 
4
 
! Отговори
до 39 преди 13 години
Първите заселници са викинги ,ама не се застоват там.Британия после се заселва англичани главно от бедната класа ,а немци,българи,евреи създават бизнез там!
37
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първите заселници в Сев. Америка са политически затворници от Европа. ----------------------- На този грешно дочут факт се градят всичките ти заблуди.А пък да ти кажа, хората изградили СССР, всичките са били политически затворници.
36
0
 
6
 
! Отговори
Фарс преди 13 години
Яко сте се вкарали в филма!
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия циркове нас не ни касаят май. Американските граждани трябва малко да се посплашат със страшната руска мечка и да станат "по-бдителни", понеже враговете "са едни от нас". Нали забелязвате, че няма обвинен нито един руски гражданин или служител на службите им. Иначе разузнаване е имало има и ще има. За пред електората много нещо се затоплиха отношенията. И ръководствата и на двете страни си играят ролите. Не сме обаче точно Българите зрителите на шоуто. Но ще го отнесем.
34
1
 
1
 
! Отговори
ФСБ преди 13 години
Нали се сещаш, че ако американците го хванат Гуантанамо не му мърда :)))
33
0
 
6
 
! Отговори
някой преди 13 години
Еми много ясно че ще изчезне. Нали е съветски... пардон - руски шпионин. Няма сам да се набута на американците я! Ако беше невинен нямаше да изчезне!