Руски агент забърка нов международен скандал

Един от търсените от САЩ шпиони изчезна в Кипър
30 юни 2010 23:41,
54
Руски агент забърка нов международен скандал
Снимка: БГНЕС

Един от предполагаемите руски шпиони изчезна в Кипър, съобщава Би Би Си.

В понеделник американското Министерство на правосъдието обяви, че в САЩ са арестувани десет души по обвинение в шпионаж в полза на Русия.

Във вторник полицията в Кипър задържа по молба на Вашингтон 54-годишния Кристофър Метсос.

Метсос е смятан за единайстия заподозрян в шпионаж в полза на Русия.

Той е бил задържан на летището в Ларнака.

След ареста обаче кипърските власти пуснали Метсос под гаранция от 26 хиляди евро. Същевременно полицията подготвяла документите му за екстрадиция.

54-годишният мъж е задължен всеки ден да се подписва в полицейското управление в Ларнака.

В сряда обаче Метсос не се явил за подпис и изчезнал безследно.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
3
 
! Отговори
Gnusmus преди 13 години
Голям цирк!Хи-хи-хи!
31
1
 
7
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Ха, още ли вярвате в тозит.нар шпионски скандал. По това, което самите американци изнесоха като информация, трябва даси изключително *** и ***(което е обичайно за обикновения българин), за да повярваш на това - няма никакви доказателства, за шпионство, дори прокуратурата и съдът не ги обвиняват и съдят за това, а за пране на пари!Явно някой иска да направи мръсно на Обама, след отстраняването на Маккристъл, и пуска обичайният заподозрян - Русия, която горката няма никаква представа за това!`
30
1
 
3
 
! Отговори
tarbuh преди 13 години
"мърмод" , "станьол"... откъде се взе пък ти бе, неграмотнико
29
0
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 13 години
до Москва:"Не мога да се намеря Точка Намерете ме вие Точка"
28
0
 
1
 
! Отговори
Чайника преди 13 години
speechless
27
4
 
1
 
! Отговори
читател до Чайника преди 13 години
даже не си чайник, а счупено гърне...
26
3
 
8
 
! Отговори
Американски глупости преди 13 години
И един мърмод завива шоколада в станьол.Американските глупости край нямат.
25
0
 
6
 
! Отговори
Чайника преди 13 години
Какво да отговоря? Жалко че си част следващото поколение! Такива като тебе ще затрият всичко! Ще ти дам съвет! Учи за химик че като унищожаваш поне да взривиш някой АЕЦ. Наистина жалко! То няма аргументи, то има само *** в главата..
24
0
 
2
 
! Отговори
за 21 преди 13 години
Сами са се предали....изтекли са им визите и не са искали да се прибират........... на тяхно място и аз бих го направил.............. днес чух, че една от двойките била повече загрижена да запише детето си в добро училище, отколкото да събира информация :)))
23
5
 
5
 
! Отговори
за 24 преди 13 години
нямаш грижи , тръгвай за Африка, там е пълно с племена с традиции................ даже не знаят какво е това виза :)...нямаш грижи :)))))
22
5
 
11
 
! Отговори
Чайника преди 13 години
... след Мексико! Това не е нация, това не е държава! Да гледат местното население в резервати! ***! Ние уличните кучетата не ги прибираме в приюти! Имат само една скапана "Американска мечта" която от преди 2 години стана на "Американски фалит" Президента им африканец в Конго се спукаха от кеф като го избраха а оня призовава нацията. Те объркаха целия свят! Хитлер се обръща в гроба като разбра за Какао -НЕМЕЦЪТ. Предпочитам да живея в племе ама с традиции!
21
5
 
3
 
! Отговори
До чайник и самовар преди 13 години
Вие друга работа няматели ве?Я марш по леглата ве ***!
20
7
 
11
 
! Отговори
Чайника преди 13 години
... и каква нация са като тяхната история е едва 500г. Ние като робсто сме изкарали повече :( ти представяш ли си че те нямат никакви ценности. Тях ако ги поробят за същия период всички които в момента твърдят че са американи ще се отрекат от думите си. И като нация нямат нито една война в която да са бранили собствената си територия. Имат един Пърл Харбър и направиха 3ч филм за него а и фражданска война ама те тогава са си се сплотявали помежду си. Щатите са държавата с най-много убити политици
19
0
 
3
 
! Отговори
Чайника преди 13 години
Вече съм по-спокоен, брато!
18
5
 
7
 
! Отговори
Чайника преди 13 години
Добре умен си! Много си умен! Там са една сбирщина от всички националности. Първите заселници в Сев. Америка са политически затворници от Европа. Те нямат история нямат НИЩО! Как са успели? Всичко най-значимо което са направили няма нищо общо с "американската нация" Да твърдиш подобно нещо за японците разбирам ама тия за нищо не стават. А за политическото самоубийство - еми то за абсолютно всеки политик е така. "В САЩ наистина има голям проблем с имигрантите - се говорило между индиянците"
17
14
 
24
 
! Отговори
ТЕХЕН ФЕН преди 13 години
Да живеят братушките - най великите хора на планетата!Всички трябва да се стремим към тяхното мислене и техният начин на живот.Поклон им!
16
2
 
4
 
! Отговори
Самовара преди 13 години
Споко брато, аз съм по *** теб!!!...
15
9
 
9
 
! Отговори
Антитъпунгерист преди 13 години
Чайник,ти като един типичен български чайник само много пара вдигаш,ама не грееш...Тая "измислената" нация е една от най-успелите в икономическо,политическо и каквото и друго отношение се сетиш.Гонят си собсвените национални интереси и почти винаги си постигат собсвените цели.За американският политик е политическо самоубийство да застане срещу народа си!Дали е така за българският???Само можем да им завиждаме,особено като знаем какви са нашите политици.Няма да се обиждаш,ама си голем чайник,бате!
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Отишъл на плажа и изчезнал....
13
1
 
7
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
От всички възможни места, където един шпионин може да потъне, тоя е избрал точно Кипър... Абе, що ми се струва, че и тая е като оная и наште бели задокеански братя просто завиждат на Цецо и се мъчат да докарат достоен медиен отпор на клиповете на "Пресцентър на МВР"....