Надя Бенаиса от No Angels осъдена на 2 г. условно

Присъдата й е за разпространение на ХИВ вируса
26 авг 2010 15:55, Елка Василева
71
Надя Бенаиса от No Angels осъдена на 2 г. условно
Снимка: БГНЕС

Надя Бенаиса от групата No Angels беше осъдена на две години лишаване от свобода условно за разпространение на ХИВ вируса.
 
Прокуратурата в германския град Дармщат обвини 28-годишната певица, че през 2004 година е правила незащитен секс най-малко с трима партньори, без да ги предупреди, че е носител на ХИВ.

Още по темата

В резултат един от бившите й партньори е бил заразен с вируса, пише ВВС.

Делото срещу Надя Бенаиса започна на 16 август. Тогава пред съда тя каза, че съжалява много.

Създадената през 2000 г. група No Angels, в която участва и Люси Дяковска, записа няколко хита и стана най-успешната в Германия момичешка група.

През 2003 г. момичетата от групата започнаха солови кариери, но през 2007 г. се събраха отново и година по-късно участваха в Евровизия, където заеха 23-тото място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: Надя Бенаиса
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да си видял някъде човекът да проповядва нещо? Дава ти статистика - ти му се нахвърли. Не е нужно шансът за зараза да е 100%, за да ползваш презерватив. Лично за мен дори и 1 към 250 е достатъчно сериозно, за да използвам презерватив винаги. Както и всеки нормален, отговорен човек. Но това не променя фактите, които са - шанс за заразяване 1 към 250.
25
5
 
10
 
! Отговори
От НЕЛЕКАР преди 13 години
Ти какво бе, лекаре? Давайте, хора - е*ете без предпазни средства !? Това ли проповядваш? Хора винаги ползвайте предпазни средства с непознати! Не се доверявайте на никакви статистики, за да няма после "Защо точно на мен?"
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Динко и ти ли не си чел статията? Не са се заразили трима. Само един! Баси, чудя се дали изобщо има смисъл от статии, когато хората не ги четат. Бам едно заглавие и толкова, останалото и без това хората си го съчиняват произволно
23
4
 
12
 
! Отговори
До 10-тата преди 13 години
ЕманциПАТКА си ти. Можело не значи станало. В случая потърпевшия е той. Вярно е че и той е глупав, че не се е пазил, но тя е ЗНАЕЛА какво носи в себе си и съответно е имала ОТГОВОРНОСТТА да го предупреди. Но на куха лейка като тебе явно трябва да се обяснява по-подробно...
22
3
 
11
 
! Отговори
Динко преди 13 години
Нали сте чували за геометрична прогресия? Тази с най-малко трима, тези трима най-малко с десетина, една от десетината е със стотина и т.н. Единственото сигурно - тя не е ангел.
21
5
 
15
 
! Отговори
лекар преди 13 години
Заразяването не става толкова лесно средно трябва да направят над 250 акта с позитивна жена, че са се прехвърли вируса според официалните изследвания. При *** секс вероятността нараства в пъти, защото там стените на червеото са много по раними а и вирусът има най-високи концентрации в кръвта. Разбира се може човек и от един път да се зарази, но шанса е доста малък
20
3
 
13
 
! Отговори
IND преди 13 години
Тая *** требваше да я осъдят на доживотен за предумишлемо убийство!
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да умнико - вирусът не заразява всеки. Ти това не го ли знаеше.
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а защо условно?
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да я пуснат на мангалята условно.Много ще и се израдват и ще прихванат нещо ново.
16
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А дали ако беше някоя неизвестна Българка нямаше да и лепнат 20 годинки.Или това е великото немско правосъдие.Да им таковам и демокрацията и равенството пред закона.
15
4
 
9
 
! Отговори
.. преди 13 години
Каква момичешка група No Angels,какви момичета, това са си жени на над 30 години.
14
3
 
23
 
! Отговори
аменхотеп преди 13 години
В МОМЕНТА ИЗПИТАХ ИСТИНСКА РАДОСТ,ЧЕ ВЕЧЕ НЕ МИ СТАВА....
13
13
 
6
 
! Отговори
Оня преди 13 години
"правила НЕЗАЩИТЕН секс най-малко с ТРИМА партньори .. В резултат ЕДИН от бившите й партньори е бил заразен с вируса". Ами останалите двама ..? Или вирусът има някакъв избирателен характер на предаване? Най-вероятно някой се опитва да й го върне за нещо .. я бифш, я някой отрязан...
12
3
 
6
 
! Отговори
Тялото преди 13 години
Може би леката присъда е защото шанса жена да зарази мъж е доста малък.Но пък тя е оборотна, май затова и се е заразила.
11
2
 
4
 
! Отговори
е-е-е преди 13 години
Пак не четеш - колежка на Люси от No Angels, заразила МЪЖ с ХИВ !Точка !
10
1
 
19
 
! Отговори
до 10 преди 13 години
Значи като кихнеш срещу някой и го заразиш, той е виновен понеже не носи маска така ли? Мозъчето ти е колкото на пиле.
9
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А невинната жертва защо не е ползвл презерватив?Той е не по-малко виновен,неговата постъпка е също толкова безотговорна,можело е и той да е заразен,а тя здрава.Аз бих осъдила него,а не нея
8
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами и тя да съди този който я заразил и нея ,в крайна сметка никой никого не гласи насила
7
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо хората не четат статиите, преди да коментират? Правила е секс с 3-***, заразил се е само един.Не че това променя безотговорността и де, но просто е показателно как хората бързат да дават "експертни" коментари, без да се запознаят с подробностите.