Париж: България все още не е готова за Шенгенското пространство

Трябва да чакаме до лятото на 2011 година
12 ное 2010 23:54,
12
Париж: България все още не е готова за Шенгенското пространство
Снимка: БГНЕС

Франция смята, че не са налице необходимите условия, гарантиращи целостта и сигурността на Шенгенското пространство, за присъединяване на България и Румъния през март и предпочита да се изчака до лятото на 2011 г.

Това съобщи днес френското министерство на външните работи, цитирано от АФП. 

Още по темата

Главната пречка пред страната ни е: недостатъчно безпристрастна, независима и ефективна административна и съдебна система.

Смятаме, че е по-разумно да се изчака представянето на доклада на Европейската комисия за Механизма за сътрудничество и проверка през юли, каза говорителят на министерството Бернар Валеро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ФранцияШенген
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
момчето си отива, май трябва да гледаме на следващите избори
10
1
 
3
 
! Отговори
vazov преди 13 години
Bulgarite sa kradlivi i prestapno pleme!! vzemi dori evrodeputatite ni..soat v baraki , za da pestyat ot hotelski!!! mestoto vi e tam, na balkanite, v mirizlivoto vi blato! Studentite se prevurnaha v evtina plut i kradliva papla4!! Bulgarite sa dale4 ot civilizovanite ob6testva!! Francetata, te sa polna *** i ot bulgarite, no si imat silna ikonomika i lobi!! Rusiya 6te ni spasi!
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
NAISTINA HORATA V BALGARIA TRIBVA DA NAUCHAT ELEMENTARNI NESHA NAPRIMER CHE TRIABVA DA SE SPIRA NA PESHEHODNA PATEKA DA NE GOVORIM ZA SHENGEN
8
0
 
5
 
! Отговори
до 7 преди 13 години
В някой страни от 3-тия свят се живее по добре от тук а за сигурност е абсурдно дори да се мисли - тук можеш да бъдеш отвлечен и ограбен по всяко време дори в дома си и нямаш право да се защитиш защото ще нарушиш правата на някой етнос.Какъв шенген , какви 5 лева?
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Целостта и сигурността с нас никога няма да са им гарантирани!
6
0
 
4
 
! Отговори
дава ми се да знам преди 13 години
ДО 1,По жизнен стандарт може и да се вместим с някои страни от третия свят,но по морал сме несъвместими с никого
5
0
 
5
 
! Отговори
Към 1 преди 13 години
Лъжете се, много от държавите в посочените от Вас континенти са далече, далече пред нас. И вървят с бързи крачки напред. Бил съм в много от тези страни. И виждам, как бързо се цивилизоват и имат бърз икономически растеж. В нас има само някакво нереално, несъобразено с действителноста самочувствие, че сме нещо повече.
4
1
 
12
 
! Отговори
адвокат преди 13 години
АКО ВЛЕЗЕМ В ШЕНГЕН , ЩЕ ПРОПИЩИ ЦЕЛИЯ ЕС , ОТ КРАДЛИВОТО И ЛЪЖЛИВОТО ПЛЕМЕ!!!!!
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В страна в която и най-големия престъпник може да си купи свободата с пари, не може да бъде приета в Шенген. Ние не можем да пазим общата граница на ЕС. Ако направят грешката да ни вземат в Шенген, България ще стане входната врата за всякакви престъпници желаещи да влязат в шенгенската зона, просто ще си платят кеша на продажните ни чиновници и готово.
2
1
 
18
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
Франция смята, че е недостатъчно безпристрастна, независима и ефективна административната и съдебна системи.....и е права....дори много меко казано !
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да си призная от 1993г. не съм ътувала извън страната и то не поради липса на средства - преди това излязох и се убедих как гледат на нас повечето народи в Европа - с презрение, като на хора втора ръка. Изобщо не виждам ползи и от членството на България в ЕС - нито можем да усвояваме средствата по фондовете, нито имаме политици на това ниво - нашите селски хитреци са крадци на дребно. Затова предлагам да се насочим към останалите страни от Южна Америка, Азия и Африка, които са на нашето ниво!