Берлускони попълнил сметката на шоугърла със ?115 хил.

Алесандра Сорчинели изскочи от сексаферата "Рубигейт"
Обновена: 23 яну 2011 17:29 | 23 яну 2011 17:28,
52
Берлускони попълнил сметката на шоугърла със ?115 хил.
Снимка: БТА

Едно от новите момичета, забъркани в скандала "Рубигейт", се е сдобило за една година със 115 000 евро, преведена й на части от сметка, свързана с италианския премиер, пише сардинското издание "Нуова Сарденя".

Още по темата
В интервала януари 2010 г. - януари 2011 г. 26-годишната манекенка Алесандра Сорчинели е получила на 13 вноски въпросната сума.

Момичето е една обитателките на луксозна кооперация край Милано, за която разследващите на "Рубигейт" твърдят, че е била "генерален щаб на момичетата за партитата на премиера".

Получената от Сорчинели сума е четири пъти по-голяма от годишната заплата на обикновена италианска учителка, коментира изданието.

Сорчинели вече беше разпитвана от разследващите и пред тях е заявила, че във вилите на Берлускони не се е случвало нищо нередно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
0
 
! Отговори
fsd преди 13 години
dokoga shte ni zanimavat s tozi mafiot mason i perverzen glupak.nqma li po snosni ***.tozi sait se prevurna v klukarska emisiq
24
0
 
10
 
! Отговори
rainbou1 преди 13 години
Не мога да разбера на дедо Силвио за кво му е да се занимава с политика. Ако тихо и кротко по цял ден беше "разглеждал" разни пълнолетни и не толкова пълнолетни момиченца, никой нямаше да го бара. Ама нали е премиер, видите ли е нарушил закона, като е спал с непълнолетна ...Да приключва и да си гледа живота и жените. Тия пари няма да може да ги отнесе на оня свят/
23
1
 
10
 
! Отговори
Ази преди 13 години
Дайте една снимка на момичето, пък може и да си заслужава парите!
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аз пък разсъждавам точно като теб. всичко друго е завист и селска клюкарщина.могъл - е..л, могъл - платил. щом не е крал и изнасилвал,на вас къде ви е сърбежа?
21
0
 
3
 
! Отговори
до гошо нетъпото преди 13 години
до 4 - за дарина ли става въпрос ???
20
6
 
6
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Мислех си, че италианците са по-умни от нас, но сега разбирам, че греша. Както ние си избрахме Бойко Борисов, който покровителства нечисти интереси и винаги може да си изпере парите чрез Цветелина Бориславова, докато ние ставаме все по-бедни, така и италианците си избират Берлускони, който богатее за тяхна сметка и харчи парите спечелени на гърба на народа по скъпо платени жени.
19
0
 
24
 
! Отговори
нвм преди 13 години
Платил ли си е данъците към държавата - платил ги е ! Тогава какво искат ?.Момичето е пълнолетно.Тя му е дала това от което той има нужда ,той е дал това от което тя има нужда. Нали не и е дал държавни пари , а свой.Мащабите на парите са шокиращи за много хора,но поне е пич и пилее пари добре. Всичко това е дело на опозицията,но италианците казват Берлускони няма реален конкурент в политиката.
18
3
 
11
 
! Отговори
винаги недоволен преди 13 години
можал и...л вие кво завиждате
17
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За да бъде богат Берлускони, други италианци трябва да са бедни. Ето къде отиват парите на бедните италианци.
16
4
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
обича много да се дъни тоя Берлускони...ексцентрична личност е той за мен
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като погледнах заглавието и си помислих, че това са някакви шоу гърла(ШОУ ГЪРЛА).
14
2
 
13
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
Берлускони попълнил сметката на шоугърла със ?115 хил.БРАВО НА ЧОВЕКА АКО МУ Е ХАРЕСВАЛА
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
къв е проблема че е на 70, хората на по 90 стават татковци
12
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той е на седемдесет години. Кого ще напълни, я не говорете глупости
11
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чудя се какво продължават да се занимават с това. Все пак този вече се разведе. Ако иска да си плаща за харем - да си плаща. Едва ли го прави с държавни пари. Все пак той си е милиардер.
10
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Получената от Сорчинели сума е четири пъти по-голяма от годишната заплата на обикновена италианска учителка"...Тук сигурно трябва да се възмутя?!?На мен ми се струва нормално манекенка да печели повече от учителка, а на вас? Този вестник е някое комунисическо парцалче най-вероятно
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а какво да прави? тези пари няма да ги вземе в гроба, нали това е целта на всеки нормален мъж - пари власт и чрез тях жени и удоволствия колкото повече толкова повече. който каже че не е така - лъже
8
5
 
11
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Абе за половината пари ще му легна, и нема много да стискам гъзът, щото той нема да може да направи нищо.
7
7
 
3
 
! Отговори
normalen преди 13 години
tozi sexmaniak berluskoni niama li koi da go uzapti dori i sas usmiritelna riznica v psihiatria.berluskoni e varhat na pedofiliata toi e sram i pozor za evropa.kakav primer dava italia sas berluskoni pedofila koito se razhojda na svoboda i markira sledvashtite maloletni jertvi.koi znae moje da e spal i sas 10 godishno momiche,nali za nego niama zakoni.tova e to demokraciata i evropeiskiat saiuz-roditeli pazete decata si ot pedofili kato berluskoni.
6
8
 
18
 
! Отговори
хи-хи! преди 13 години
Боядисан, с фон дьо тен, подлънки на сакото,сниман на фона на брашлян и римска статуя....Откачен чичко паричко.С тия изкуствени зъбета малко мяза на проф. Вучков.