За да мълчи, Руби искала 5 млн. евро от Берлускони

Италианският премиер непрекъснато звънял на мароканката
Обновена: 18 яну 2011 12:40 | 18 яну 2011 12:34,
41
За да мълчи, Руби искала 5 млн. евро от Берлускони
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Руби, мароканката, заради която Силвио Берлускони беше забъркан в нов секс скандал, е поискала от него пет милиона евро, за да си мълчи за отношенията им, пишат италианските  вестници "Кориере дела сера", "Стампа" и "Република".

Руби, чието истинско име е Карима ел Махруг, се е похвалила в подслушан телефонен разговор с майката на едно от бившите си гаджета, че е поискала тези пари от премиера.

"Случаят ми направо подлуди целия свят. Говорих със Силвио и му казах, че искам да изляза от тази история с нещо - пет милиона. Пет милиона заради това, че името ми е било опетнено", казва Руби в подслушания телефонен разговор.

Разпечатка от този разговор е приложена към досието, което вчера миланската прокуратура внесе в долната камара на парламента заедно с искането да се претърсят офиси на премиера в Милано във връзка с "Рубигейт".

От разпечатка на друг разговор на Руби с неин приятел става ясно, че Берлускони й звънял непрестанно и й  казвал:

"Прави се на луда, разправяй глупости".

"Той ми се обади и ми каза: Руби, ще ти там колкото пари поискаш, ще те покрия със злато, важното е да скриеш всичко. Не казвай нищо на никого, се чува още в същия телефонен разговор, осъществен в края на октомври миналата година, след като за първи път вестници разкриха за познанството на Берлускони с мароканката.

Още по темата

В обосновка към внесеното в парламента досие по случая "Рубигейт" се казва, че миланската прокуратура разполага с уличаващи елементи срещу Берлускони, разследван за злоупотреба с власт и за сексуална връзка срещу заплащане с непълнолетна.

Към досието има и още разпечатки от телефонни разговори на неустановени засега лица. В един от тях момиче казва на своя приятелка очевидно във връзка с премиера:

"Направо е умопомрачително. Не можеш да си представиш. Всички го наричат "любов моя" и "съкровище". Не можеш дори да си представиш какви неща се случват там".

Още 13 нови момичета бяха замесени в скандала  "Рубигейт". Берлускони пък направи специално изявление по случая, в което каза, че никога не е плащал за секс и че от година има сериозна приятелка, която била чест гост на вечерните партита във вилите му и която следяла за спазването на морала там.

Заради второто твърдение италианските медии се надпреварват да гадаят коя е приятелката на премиера и само за един ден набедиха най-малко 5 италиански красавици - актриси,  модели, певици, общинарки, за предполагаеми годеници на Берлускони.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: БерлускониРуби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СРС-тата и там са на мода.
40
0
 
0
 
! Отговори
koko kazanlashki преди 13 години
Nashte kurveta na Darina ostanaha gladni zaradi marokankata.
39
3
 
2
 
! Отговори
ай,ай преди 13 години
Свястна жена няма да се подлага на този стар мундьо.Вижте каква муцуна вади само.Не му завиждам,защото на неговата възраст и парите не компенсират .При него има криза на старческата възраст.
38
0
 
5
 
! Отговори
Разкандардисън преди 13 години
*** скъпите *** прави тази.......
37
0
 
4
 
! Отговори
УПРАВИТЕЛЯ преди 13 години
Аре стига бе! Тая много нахална, ако всека дето е била с него тръгне да му иска 5 милона човека ще фалира - тия пу+ки не разбират ли от финанси и менджмънт?
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Пет милиона заради това, че името ми е било опетнено".....:))))))))))))))))))))))))предполагам, са останали петна и по чаршафите, нали?
35
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Берлускони е срам за Европа. Прави се на нов Нерон, остава да запали Рим...
34
3
 
6
 
! Отговори
От Завист преди 13 години
Журналисти и магистрати - воайори дебнат с камери и срс- та да докопат някоя порно сценка с Берлускони . А той се кефи абсолютно,с млади и красиви *** ... е...и за тях остава нещо ....... еротичен материал за продължителна маструбация.
33
0
 
11
 
! Отговори
ринго преди 13 години
вярва ли ви се Берлускони да и звъни на малката *** ? Това никой бос не го прави малката иска да удари джак пота и даже намеква за сумата.По скоро ще вземе да и се случи нещо като катастрофа или инфаркт от колкото да успее да изнуди старата мафия Силвио.Този човек е стигнал на най високо и едва ли даже се притеснява от покъртителните излияния за почернено име и т.н.Браво Силвио нашите бастуни и това не могат!
32
0
 
3
 
! Отговори
хе,хе преди 13 години
На стар ***,зелен бъз.
31
0
 
3
 
! Отговори
Усмивката преди 13 години
Добре ли ги оправя, добре ли им плаща, ама го търсят. :))
30
3
 
8
 
! Отговори
Maroko-prostitutki преди 13 години
Marokankite sa nai golemite mastii na vsichki severoafrikanski darjavi.Predi 30 godini dqdo mi e jivql 1 godina v Izrael. Toi kazva che tam majete kogato sa hodili na prostitutka sa kazvali otivam na marokanka.Bili hubavi i nai dobri specialistki v zanaqta. Dnes marokankite v Izrael veche si imat mnogo seriozna konkurencia- ruskinite.
29
0
 
11
 
! Отговори
XYZ преди 13 години
"Говорих със Силвио и му казах, че искам да изляза от тази история с нещо - пет милиона."С нещо - пет милиона !....тая явно се е взела на сериозно....
28
0
 
15
 
! Отговори
auuuuu преди 13 години
Добре бе... какво толкова, човека еб.нал тук, еб.нал там!!! Дай са да му еб.ем мамицата?!?Какво толкова е станало???МултимилионерГотин чичкоС много възможности.Аз смятам, че всичко това което става около чиче Берлускони е следното:1. Всички се надпреварват да го еб.нат - пък барем получи некой удар2. След удара - наследяват не малка част от имущество, пари, коли3. До края на живота си ... милионеркаАма явно не става това с ритането на камбаната и всички се впускат само да се хвалят!
27
3
 
25
 
! Отговори
се преди 13 години
Берлускони е пич кефи ме много.
26
5
 
3
 
! Отговори
do Apis преди 13 години
и какво лошо има в мечтите ?Ти дори и мечти нямаш ... твоите мечти се простират до това да имаш работа колкото за хляб и някои балкански юнак да ти натрака 1-2 лапета ...
25
1
 
10
 
! Отговори
Apis преди 13 години
Огладнели? Ти знаеш ли какво значи гладен? Малоумница ***! На сегашните девойки родителите им се грижат добре за тях, но неее техните мечти са Бурж ал араб, Париж, Милано и тн. на тях не им стига никога и заради това в мнозинството от случаите съдбата им е една и съща...поглезят ги малко след това ги зарязват, а накрая става 27-28 годишни с претенции без покритие и когато вече се осъзнаят е твърде късно!
24
0
 
22
 
! Отговори
UnakBalkanski преди 13 години
Силвио брате,не се давай на тая .Мандръсай си на спокойствие и си харчи парите.:):):)Ние те подкрепяме.
23
0
 
8
 
! Отговори
do 22 преди 13 години
*** си ти ... личи си че жена си виждал само на снимка ...Научи се да уважаваш жените, колкото и огладнели да са, защото иначе ще караш само на *** ... най-много някоя *** да се смили над теб за 5 лева
22
9
 
4
 
! Отговори
ДО Марияна преди 13 години
Вие сте толкова огладнели,че и за една водка се еб.те като гламави.....и какво дупе какви 20 стотинки ми говориш ти