Медведев обяви Ходорковски за безопасен

По-рано Путин обяви бившия петролен магнат за крадец
Обновена: 18 май 2011 16:15 | 18 май 2011 16:14, Елка Василева
2
Медведев обяви Ходорковски за безопасен
Снимка: Reuters

Руският президент Дмитрий Медведев заяви в сряда, че ако бившият петролен магнат Михаил Ходорковски излезе на свобода, той няма да бъде опасен за обществото, предадоха осведомителните агенции.

На въпрос на репортер по време на пресконференция в Сколково, Московска област, дали като излезе от затвора, Ходорковски ще бъде опасен, президентът каза: "Отговорът ще бъде кратък. С абсолютно нищо няма да бъде опасен".

Бившият собственик на петролния гигант "Юкос" Михаил Ходорковски бе арестуван през 2003 г. и осъден на затвор по обвинение в укриване на данъци, а компанията му бе поставена на колене и изкупена от държавата.

Още по темата

През декември м.г. премиерът Владимир Путин сравни Ходорковски с гангстера Ал Капоне и каза, че бившият руски магнат е крадец и мястото му е в затвора, посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
7
 
! Отговори
pachangel преди 12 години
Присъдата на евреина Ходурковски е само леко предупреждение към всички евреи които безогледно разграбваха Русия.КГБ и Путин като техен представител са голяма лъжица за сефаратите с която кусат от света та дори и от нас.Не плачете на чужди гробища а вижте какво направи Путин за Русия като подгони илюминатите които направиха Октомврийска революция,комунизма /кибуци/ и искаха да трансформират страната в донор на капитализма.Да но Путин ги прееба :)
1
2
 
7
 
! Отговори
DA преди 12 години
А АЗ ЗА КАКЪВ ДА ОБЯВА ТОЗИ КАПЪТ ИЛИ КАКИЧКА ДЕТ ПОСТОЯННО МЕ БЛОКИРАТ?АКО СИ ПАДАТ .......ДА КАЖАТ