Либийски бунтовници аха да хванат плейбойката Талита

Тя била близка приятелка на един от синовете на Кадафи - Мутасим
Обновена: 7 сеп 2011 15:00 | 2 сеп 2011 07:04,
78
Либийски бунтовници аха да хванат плейбойката Талита
Снимка: talithavanzon.blogspot.com

Талита ван Зон, бивша приятелка на един от синовете на Муамар Кадафи - Мутасим, била изплашена, че бунтовниците "ще я запалят жива", и скочила от терасата на хотела си, съобщи "Сънди Телеграф".

Холандският модел, снимала се преди години за Плейбой, все пак успяла с хуманитарен конвой да стигне до Малта, където била настанена в болница.

Преди седмица плейбойката се срещнала със сина на диктатора. Това станало ден преди да започнат бунтовническите атаки в Триполи.

На следващия ден опозицията, с подкрепата на НАТО, предприела изненадваща атака над Триполи и Мутасим се присъединил към защитниците на режима.

"Бях шокирана, когато срещнах Мутасим. Той се е променил ужасно много", споделя сега Талита, в болницата, където е откарана след инцидента.

"Не го бях виждала от февруари. Той имаше брада, седеше на дивана, а навсякъде около него се търкаляше автоматично оръжие. А около него стояха 16-годишни момчета с картечници, които го пазеха".

Талита признава, че е имала тримесечен романс с Мутасим през 2004 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
23
 
13
 
! Отговори
Нина преди 12 години
Пари, ама не са само пари, щом е рискувала живота, за да отиде в Триполи и да го види след като връзката им е прекъсната от цели СЕДЕМ години. Тя наистина го уважа, за да отиде там и е направила нещо, което плюещите я НЯМА да направят никога, дори и з-а много пари.
10
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако я бяха гепили бунтовниците,щеше да има ганг-банг.
9
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С парите от либийския петрол,що *** изпое**ха синчетата на Кадафестия....
8
21
 
11
 
! Отговори
pcelata преди 12 години
Колко сте смотани.кво ви влиза с кой се е..е или не?Да не би,да му завиждате бе мишоци?
7
4
 
32
 
! Отговори
факт преди 12 години
Парите на кадафовите юнаци изебаха половин свят
6
9
 
32
 
! Отговори
мена преди 12 години
*** обикалят света с пълни куфари с пари и курветата се лепкат като мухи на го*но.Жалко че и опозицията не е намазала малко от плейбойката
5
10
 
32
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Избягала е защото бунтовниците са нямали пари, иначе ако и платят и на тях ще пусне! А пича я е извикал, защото от няколко месеца е бил на зор покрай тези войни и накрая не е издържал и и се е обадил и тя понеже не го прави за пари и е отказала да отиде :)
4
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ще скача не от терасата,ами от самолета,ако се наложи. щом е тръгнала под куршумите да изкара някоя пачка...можеше да си стои под червените фенери в холандия,но пък там по-малко се плаща.
3
7
 
8
 
! Отговори
Andreshko преди 12 години
e, znaem go no eto za kakvo ide rech ... otnosno modelkite .. i podobni ...-:):)ta zashto i nashenkite da ne se lansirat ... kakvo da ne sa po-loshi -:):)Inache te ne se prodavat za pari (prostituirat) ... kazva se романс ... e edni za 1 h drugi za 3 meseca ..-:):) no niama losho shtom im se chukat prostitutki
2
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бе да - голяма новина. Изплашена високоплатена прости-тутка на повикване. Екзотично място, платен самолетен билет, луксозен хотел, дълъг weekend, малко пари на нощното шкафче или по сметка, и - до следващия път. Има доста такива от БГ - не висока класа, но - минават. Иначе, пачата по същият начин е можела да бъде подгонена от жена му в апартамента. Сигурно не и е за първи път да бяга през балкона :D :D :D :D
1
4
 
39
 
! Отговори
Евтина овца преди 12 години
С тия черните щом си е лягала за парите е било