САЩ нямат сведения Кадафи да е напуснал Либия

Все още не се знае къде е либийският лидер
16 сеп 2011 20:29,
19
САЩ нямат сведения Кадафи да е напуснал Либия
Кадафи все още не е заловен. Снимка: архив, Ройтерс

Съединените щати нямат сведения Муамар Кадафи да е напуснал Либия, макар да не се знае точно къде е, обяви Белият дом, цитиран от Асошиейтед прес.

Заместникът на президентския съветник по националната сигурност Бен Роудс заяви, че Кадафи не е заловен, но режимът му се е сгромолясал.

Още по темата

В Либия днес силите на Преходния национален съвет (ПНС) се сражават с привърженици на Кадафи в главните им крепости - Бани Уалид и Сирт, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Муамар Кадафи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
САЩ фалира много отдавна, сега единиственото, което им остава, е печатането на долари и разплащане на петрола в долари! Ако друга валута изземе плащанията в долари, САЩ стават милярди пъти по-зле от най-мизерния жител на Сомалия. Осама и Саддам заминаха. Сега е Кадафи наред. Чудя се кой ли ще е следващия измислен враг на САЩ и ЕС? Я да отворим картата, да погледнем къде са петролните залежи и да отметнем местата където САЩ са се изживявали като "миротворци". Така се държи смъртно раненият звяр Америка, който предчувства близкия си край и в бясна злоба от безсилието си е готов да събаря и помита всичко по пътя си. Но, Господ гледа отгоре и рано или късно възмездие ще има!
18
2
 
8
 
! Отговори
БАБА ПЕНА преди 12 години
Либия при Кадафи:В Либия се дава по 7000$ на новородено, 64000$ на младоженци, 730$ за безработен, безплатно електричество и вода, най-евтиното гориво в света (около 0.12$ за литър), образование и здравеопазване без пари, учение и специализация в чужбина без пари, покупка на нова кола-50% се поема от държавата, гориво, безлихвени кредити за покупка на жилище, наем на държавно жилище без пари, никакви данъци, нулева престъпност и др. Какво точно е окрал от народа си? Направил грешка че не сложил парите в западни банки а ги раздавал на либийците!?За 1998 г. 38,2% от националния бюджет е разпределен за образование. Това е един от най-високите проценти отделян за образование в света. До вчера Либия беше Швейцария'та на Африка - утре ще бъде България'та на Африка!
17
2
 
12
 
! Отговори
БАБА ПЕНА преди 12 години
Естествено, че Кадафи е милиони пъти по-родолюбив и по-голям патриот от политическиата българска ***. Нашата политическа пасмина само може да гледа Кадафито и да се учи. така се защитават интересите на родината и нейните богатства и ресурси. Не като нашите нагъзени маймуни. Муаммар е пример за ония, които имат доблест и патриотизъм. Нашите продажни политици са *** пред него. Хиляди пъти по-добре диктатор патриот, отколкото продажни циркаджии.Кадафи направи за смях НАТО, Саркози , ЕС и всичките му там грабителски организации. А тези хищници направиха от Кадафи идол, на който се възхищават милиони хора по света. Оказа се , че един диктатор , който защитава интересите на страната си е много по- достоен от едни алчни, самозабравили се ***.
16
2
 
13
 
! Отговори
GTFO преди 12 години
Странджата е най-*** *** което се подвизава в тоя сайт ...
15
12
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Нина, защо се излагаш... - от патриотизъм ли раздаваше милиони държавни пари на известни певици да му пеят на ухо... - и допълнително още милиони на скъпи *** да му свирят на ... - *аси патриотизма...
14
4
 
19
 
! Отговори
Нина преди 12 години
Кадафи е просто невероятен, пример за патриотизъм и родолюбие, стана лош само, защото не позволи на запада да живее така както е свикнал от колониалната епоха-да краде и граби богатствата на по-слабите страни. Ако нашите продажни политици притежаваха поне една хилядна от патриотизма на Кадафи щяхме да се на съвсем друго положение.
13
2
 
10
 
! Отговори
Бай Хой преди 12 години
До странджатаГолубчик, ти кому *** държиш в Подмосковието?На *** щеката ли подпираш?
12
13
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Нали щеше да умре като мъченик да се сражава до последно.Ха Ха.За хора като него има само власт и пари не и кауза,каузата е във клетите му превърженици които биват избивани заради своята глупост
11
6
 
2
 
! Отговори
Ананас преди 12 години
Хамериканосите не знаят кой им бутна пясъчния замък, та какво остава да знаят къде е един *** дядка? Другият дядка ги разиграва 10 (десет) години...
10
13
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Зърнах го на една дача в Подмосковието...
9
1
 
7
 
! Отговори
никой не ми дава преди 12 години
Някой знае ли къде е Кадафи? Защото искам да му пиша.Имаше ултиматум от бунтовниците до събота *някоя си събота*, че трябвало да се предаде.И какво стана?Не ми дават адреса на Полковника.
8
2
 
17
 
! Отговори
Кака Кинка преди 12 години
По-добре е, че нямате сведения. "Нещастни убийци"!
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кадафи е тука у дома в момента. Пием ракия сега ... голем пичага е !
6
1
 
12
 
! Отговори
Муамар преди 12 години
Все още бия по плъховете, споко ще се бием до последния зелен боец!!!!!!!
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знаят къде е, но знаят КЪДЕ НЕ Е - НЕ Е извън Либия... карат те да се замислиш за всемогъщите разузнавателни агенции на супер силите :)
4
1
 
17
 
! Отговори
ЗА БЕРБО преди 12 години
Кадафи е в Триполи , Либия си върви нормално като Държава .Що се лъжеме.
3
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човека е в лудницата където му е мястото, хайде стига сте ни занимавали с кучата му мутра.
2
1
 
14
 
! Отговори
mfgtryu преди 12 години
"Съединените щати нямат сведения Муамар Кадафи да е напуснал Либия, макар да не се знае точно къде е, обяви Белият дом, цитиран от Асошиейтед прес." Алоооооо, прочетете ВНИМАТЕЛНО. Такава глупост ме кара да се чувствам щастлив.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То и аз немам сведения