Американско градче в шок заради лъвове и тигри по улиците

Собстневикът на местен зоопарк ги освободил и се самоубил
Обновена: 19 окт 2011 21:53 | 19 окт 2011 21:20,
32
Американско градче в шок заради лъвове и тигри по улиците
Снимка: Reuters

Десетки животни, сред които лъвове, тигри и мечки, бродиха днес из малък град в американския щат Охайо, предизвиквайки паника сред местното население.

Собственикът на частната зоологическа градина в град Зейнсвил пуснал на свобода около 50 животни във вторник вечерта, след което се самоубил, съобщи шерифът Мат Луц.

Властите затвориха училищата и призоваха жителите да останат по домовете си, докато се опитват да ликвидират дивите животни.

Мечка гризли, пума и човекоподобна маймуна все още са на свобода. Полицията бе принудена да застреля много от животните, докато те бродеха из града с 25 000 жители.

Още по темата

Останалите животни, които са били упоени или заловени, ще бъдат прехвърлени в зоопарка на град Кълъмбъс, на около 55 км от Зейнсвил.

Собственикът на фермата Тери Томсън бил открит мъртъв от полицаи, които отишли на проверка след сигнал, че са забелязани диви животни в района. Те заварили клетките им отворени.

Дружеството за хуманно отношение към животните в Охайо призова днес щатските власти незабавно да въведат ограничения върху продажбата и притежаването на опасни диви животни.

                                                                                                                                                                                                               (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
2
 
! Отговори
човекозащитник преди 12 години
Застреляли 25 животни, защото докато раздадат на всички институции упойващи куршуми, животните ще разкъсат хора. А пропо: Колко души трябва да разкъсат още нашите бездомни кучета, та да има консенсус за унищожаването им?
24
9
 
0
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
хаха, има чувство за хумор тоя. а иронията че кучефилите ще докарат кучето до "почтената" титла най-голям враг на човека. аз затова най-мразя когато някой вземе да ми защитава правата, и гледам да няма такива. който му е жал за животните трябва да бие кучефили и природозащитници дето свари.
23
1
 
17
 
! Отговори
bg преди 12 години
Zashto trepete jivotnite be,***?Streljaite gi s upoiki i sled tova gi razdaite na nekolko zoologi4eski gradini.
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нито в сащ,нито в българия,нито в арабските страни е хубав живота.Наи-добре е на оазис -остров.Ама няма как,кофти работа.
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tova e hybavoto na amerikancite ... vzimat se vinagi barzi i v povecheto slychai adekvatni resheniq, koito sa v zashtita na horata......... Ako tova beshe stanalo v Bulgaria, purvo instityciite 1 sedmica nqmashe da znaqt kakvo da pravqt. Sheteshe da ima izvunredni zasedaniq na parlamenta, sheshe da ima izkazvaniq ot vsqkvi maloymnici kakvo da se pravi....... i nakraq shteshe da se vzeme nai glypavoto reshenie, kakto stava obiknoveno
20
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В САЩ редовно има убииства в училища(наскоро също),по улици и магазини.Хоратаса психясали от технияткапитализъм.Не забравяите и България върви по този път.НАСТИГАМЕ ГИ НЕ ПО ОРЪЖИЯ А ПО ПСИХЯСВАНЕ (ПСИХО)ЗАСЕГА...
19
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Собственика е ФАЛИРАЛ. Така както фалират сума ти хора в капиталистическият свят,а други ПОЛУДЯВАТ от нищета или недоимък.И недеите казва ,че живееме в "рая на герб' защото те все повече ни дърпат НАЗАД.Относно животните на този зоолог,дано поне те поне да намерат спокоиствие.Ако трябва да хапят,трябва да знаят кои им е виновен-за стреса и храната,ЧИЧКО "САМ"-големият американски капиталист с голямата торба с долари за него и правителството.Всяка власт погубва душата и се отдава на дявола-за $
18
11
 
38
 
! Отговори
ЗООВЪД преди 12 години
Ето, видяхте ли как се действа в Америка !? Стреля се братче и се решава въпроса, а тук с тия кучета нема да се справим още 20 години !
17
1
 
12
 
! Отговори
Кучелюб преди 12 години
До номер 17 ... ПАК ЛИ ТИ БЕЕЕЕ? Стига си поствал само тези простотии. Ходи живей в тези държави щом ти харесва толкова. ***!Положението там, май е както в Water for Elephant :)
16
3
 
6
 
! Отговори
Такава преди 12 години
"Собстневикът на местен зоопарк ги освободил и се самоубил" - собстНЕВИКът? :)))
15
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама най-много *** има на номер 20. А най-*** са ги комплектовали в канди-президентски дует. Голям цирк ти казвам бе, Уили. Големи майтапи.
14
44
 
4
 
! Отговори
кучемраз преди 12 години
В Саудитска Арабия си има закон за кучетата:Ако куче оближе кухненски съд,този съд трябва да се измие и да се изтърка 7 пъти с пясък,да се убият бактериите от кучето.Ако куче ухапе човек,то трябва да бъде бито 100пъти с пръчка но да остане живо.Ако куче осакати човек,то също трябва да бъде осакатено.Ако куче убие човек,да бъде убито с изстрел в главата.Ако куче причини ПТП също а бъде умъртвено и да бъде заровено в пясъка.Ако стопанин пусне куче без надморник или каишка,то да бъде Конфискувано,а човекът да да лежи 7 дена в кауша,и да плати глоба.В Иран е престъпление да се отглежда куче то е -,,нечисто,, вече бях там....смятам да остана в цивилизования Дубай,и да си живея живота там...с басейн на двора с мадами и с бира в ръка(законите не важат за мен,защото съм VIP)ако искаш мога да те поканя да дойдеш да измиеш златната ми тоалетна,ако не искаш пък,мога да те уредя по близо-в Турция,ще ти сложим свръхчувствителни сензори в ануса ти,(нали загоряването става често)та като идеш на екскурзия в Турция или нещо друго,те почват да свирят мощно и предават сигнал до педалския диспечерски център откъдето ще ти пратят веднага турски *** *** да те *** ***
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
15, що не идеш да се поразведриш някъде. Много си задръстен бе, слрадур. Ншито си българин, нито си окей.
12
7
 
7
 
! Отговори
ctct преди 12 години
Baahti komentarite mnogo sduhan e bulgarskiq narod kakva statiq a kakvi komentari tctctc
11
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Мечка гризли, пума и човекоподобна *** все още са на свобода."И ние имаме един плешлив затлъстял *** на свобода, ама не може да се вкара зад решетките - циркаджиите го назначиха за пилот на самолета за четри години.
10
2
 
60
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
На мой приятел дъщерята която тогава беше на 3г заболя от кучешка тения при положение,че те нямат куче.Заразата е дошла от пясъка в детски парк където играят деца.Направиха на детето сложна белодробна операция и цял живот на подтискащи развитието на метастазите лекарства...Ако това беше твоето дете? Не се правете на хуманни към бездомните кучета когато става въпрос за здравето на хората защото ако се случи на някой от вас друга песен ще запеете...
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да извикаме властите от охайо да приберат и изтърваните хищни животни от позитано. макар и с тголямо закъснение след като окрадоха държавата до шушка, та ББ да отупва празните бршняни чували. слава богу, че не паднахме до нивото на гърция, колкото и бсп-арските тунеядци да са се старали, бог е българин и не е от бсп, нито архитектна 3главата ламя, та оцеляваме дори и след хунските опустошения на "левицата" . било ги срам обаче. СРАМ!? те и срам. хахаха. може само да ги е СпАМ жалки лъжци.
8
6
 
2
 
! Отговори
немезис преди 12 години
не сте прави всичките истината е , че тайното гадже на бойко е супер бианка :) те са хванали животните :)
7
17
 
11
 
! Отговори
ronin преди 12 години
Най-опасното от освободените животни се е оказала една най-обикновена тиква, която обаче не е заловена, а се е търкулнала свободно към Чалгаристан.....
6
7
 
9
 
! Отговори
Anonimen преди 12 години
i za tova li ti e vinoven Borisov... Stiga s plateni komentari