Български адвокат отива в Бразилия за Боевски

Юрист твърди, че коката не била 9 килограма, а само два
Обновена: 4 ное 2011 14:56 | 4 ное 2011 13:52,
51
Български адвокат отива в Бразилия за Боевски
Снимка: архив Булфото

До дни български адвокат заминава за Бразилия, за да работи по случая със задържания и обвинен за пренос на дрога Гълъбин Боевски, обяви пред журналисти адвокат Константин Симеонов.

Той коментира още, че не може да повярва, че Боевски, отивайки за първи път в Бразилия, е пренасял наркотици.

Първоначално съобщената цифра от 9 килограма по думите на Симеонов включвала и теглото на самите куфари, а след това по непотвърдени данни количеството наркотик вече било намалено на два килограма.

Още по темата

Юристът отрече категорично Боевски да е имал дългове, заради които би могъл да се занимава с пренос на дрога. Засега контакт с Гълъбин Боевски не е установен, но по думите на Симеонов вчера външният министър Николай Младенов е разговарял със своя бразилски колега, който е обещал съдействие по случая.

"В момента в Бразилия имаме само почетен консул, който изпълнява ролята на посланик", обясни адвокатът.

"Не са верни и твърденията, че Боевски е признал и описал детайли за преноса на дрогата. И дъщерята на Боевски - Сара твърди, че куфарите, с които те са пътували за България и в които е бил наркотикът, са купени ден преди завръщането.

Фактът, че в куфарите има наркотик, е установен, след като багажът е минал през задължителната предварителна проверка на летището в Сао Паоло", допълни адвокат Константин Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
8
 
! Отговори
barcelona преди 12 години
Юрист твърди, че коката не била 9 килограма, а само два?tea nakraq she kajat 4e ne e prenasalbelo
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако ще и едно кило да е, важното е, че е наркотик :(
27
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато в Гърция 3 *** техни ченгета изнасилиха българка ,максимума беше ,че консула ни се срещна с неяИ до там с помоща .Сега за кока лав с министри правим .НОСЕТЕ КОКА И НЕ СЕ тревожете ,министъра ще се намеси .На това ли да вярвам .
26
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не бяха ли открили 2 кг.наркотици в синчето на известен морски генерал-областен на варна?!Синчето излежа ли си присъдата?!
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Внимавайте кого изпращате,защото някои известни адвокати са нарочени да търкат наровете на известни затвори по света!
24
0
 
5
 
! Отговори
гуньо преди 12 години
Не вярвам за 2 кг дават четири пъти по-ниска присъда.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Само 2"Чо тищо не е това бре.
22
1
 
36
 
! Отговори
Бай Григор преди 12 години
Абе хора ,струва ли си толкова нерви и думи да се хабят заради един наркотрафикант ,ами вижте и ТВ-то и всички следят с голям интерес развоя на събитията.... Ами уловили го с дрога да си лежи ,то разговори ,то камери ...сега ще почнат да ни обясняват какво е закусвал като малък и дали го е бил баща му.... престъпника в пандиза и точка!
21
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО 11 Познавам купчина българи загазили точно за запълване на бройката в чужбина НО НИКОГА ВЪНШНО НЕ Е РЕАГИРАЛО ,а и 2ма лежаха в затвори ,единия в Белгия ,другия в Гърция .Чак след години ги ОПРАВДАХА .БЕЗ НАМЕСАТА НА ВЪНШНО БЪлгария с нищо не им помогна ,а българите вечно си мислим ,че такова нещо не може да ни се случи
20
0
 
12
 
! Отговори
хасан преди 12 години
Няма значениеееееееееееее, искам нов епизод на 'Хванати зад граница' !!!!!!
19
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бравоооо БЕЕЕЕ Министърчето Аз години наред се мъчих да получа съдействие от бараката наречена ВЪншно и не се получаваше а ти за 2 кила кока ,чак с министрите говориш .как става това .Кога ще се застъпиш по същия начин за един нормален българин---НИКОГА ГРОБ ли сте ГЕРБ ли сте ,все същите като предишните сте .Има наши и има ВАШИ
18
0
 
32
 
! Отговори
до 2 преди 12 години
Да разбира се:1)Предимно нисък ителект предразполагащ към стремеж за лесни пари. 2)Невъзможност за професионална реализация след прекратяване на активната състезателна дейност, поради липса на каквито и да било други качества или подготовка.3)Изключително нисък морал.
17
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо трябва да го защитават щом е виновен? Какво като е българин или "звезда" ?!?
16
0
 
21
 
! Отговори
мим преди 12 години
как ни правят на ***,а ние се радваме.резил,и то какъв да е а ГОЛЯМ РЕЗИЛ.
15
2
 
36
 
! Отговори
оле затври очички преди 12 години
ами ако наисина е виновен?някой знае ли кой беше почетен консул на бг в бразилия.аз ще ви сетя-Мишо Бирата.затова си караше колите с дипломатически номера.някакъв коментар?
14
1
 
40
 
! Отговори
селянин преди 12 години
С правителствения самолет ли го изпратиха?Илипо магистралата?
13
0
 
34
 
! Отговори
помнещ преди 12 години
Синът на Гълъбин Боевски Пол, да бъде преместен в друго училище, реши педагогическият съвет на 18-то столично училище. В петък преди началото на учебните часове Пол Боевски се простреля в класната стая с газов пистолет при игра на руска рулетка. По-късно баща му подаде оставка като член на Столичния общински съвет от партия ГЕРБ. Ръководството на 18-то училище излезе днес и със специална декларация, в която се твърди, че Пол е проблемен ученик, който нееднократно е нарушавал дисциплината
12
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Възможно е наистина да е извадил много лош късмет и да е попаднал на схема за прикриване на нещо много по-голямо. Местните наркопласьори хващат някого за канарче за да отвлече вниманието. Естествено това е само предположение. Аз лично нямам добро мнение за Боевски.
11
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
.ТЕЯ КОП**ЕТА В ЮЖНА АМЕРИКА СА НАЙ-КОРУМПИРАНИ.....НЕ ЕДИН ЧОВЕК СА ОПАНДИЗИЛИ ЗА НИЩО,ПРИНЦИПНО В ЦЯЛ СВЯТ ,КЪДЕТО И ДА Е НИКОЙ НЕ ТИ ДАВА ГАРАНЦИЯ ,ЧЕ НЯМА ДА ТЕ ОПАНДИЗЯТ САМО ЗА ДА ЗАПЪЛНИШ ПРОТОКОЛА(ТЕФТЕРА НА УШЕВ)
10
4
 
16
 
! Отговори
ЩЕ ЩЕ преди 12 години
Мафията изпраща адвокат , ама с подкрепата на ГЕРБ . От всички тези разправии , най - много на обикновения българин да му увеличат тока с *зелена енергия * и *комбинирано високоефективно производство*. Не е глупост - така пише във фактурите на чез , а иначе цената на тока е 6 стотинки .Ама за адвокати на Мафията се добавят още 12 стотинки , за перки и частни ВЕЦ .