Медведев нареди да разследват изборите в Русия

Във Facebook президентът наруши мълчанието си за протестите
Обновена: 12 дек 2011 07:02 | 11 дек 2011 18:19,
76
Медведев нареди да разследват изборите в Русия
Дмитрий Медведев Снимка: Reuters

Руският президент Дмитрий Медведев наруши двудневното си мълчание след най-големите антиправителствени протести в постсъветската история на Русия, предаде Асошиейтед прес.

Той постна коментар във Facebook, в който посочи, че не одобрява исканията и лозунгите на демонстрантите, но въпреки това е наредил на правителството да провери всички случаи на фалшификации по време на парламентарните избори на 4 декември.

Още по темата

Десетки хиляди руснаци протестираха вчера в Москва и други градове против изборните измами, настоявайки за оставката на премиера Владимир Путин.

Путин и Медведев не се появиха на публични места през уикенда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
proutkeipaks преди 12 години
для Такова ЧЕЛОВЕКА ну и ну.........:)а для Ваших вьiборах,Вашего вьiбора,,,,,,еьст ........
64
0
 
1
 
! Отговори
USA power :) преди 12 години
Сенат США решил отменить статью военного кодекса, предусматривающую наказание за содомию. Под это понятие, среди прочего, попадает интимная связь с животными, в которую американским военным вскоре будет разрешено вступать официально. Консерваторы называют это решение властей "разложением армии", сообщает USA Today.На прошлой неделе американский сенат одобрил объемный законопроект, согласно которому 125 статья Кодекса военной юстиции, предусматривающая наказание за содомию, будет отменена. Согласно этой статье, любой военнослужащий, вступающий в "противоестественную связь с человеком одного или противоположного с ним пола, а также с животным, виновен в содомии и подлежит трибуналу". Как заявил глава сенатского комитета по вооруженным силам Карл Левин, являющийся членом демократической партии, запрет на содомию давно не является конституционным, и пришло время отменить его окончательно.
63
0
 
0
 
! Отговори
hristo преди 12 години
NE BERETE GRIJA ZA PUTIN . SIBIR E GOLYAM ZATVORI I LAGERI MNOGO . VSE PAK TOI E KOMUNISTI4ESKI VASPITANIK . RAZBIRA OT TIYA NE6Ane go mislete Putin. sibir e golyam , lageri i zatvori mnogo . tam gi umeyat tiya ne6a .vse pak k.g.b.si e komunisti4eski represiven aparat .a nyakoi e prav 4e kakto i v Balgariya nedovolni sa komunisti podglasnici 46347tezi kreslivi hora v rusiya sa komunistite . nali i u nas tozi pederast stani6ev i drugata kradliva pasmina okolo nego ni progku6iha u6ite
62
0
 
6
 
! Отговори
Зад мъглата преди 12 години
Българските Медии ни проглушиха с коментарии за тези демонстрации. Само че, ако бяха малко учили руски език и гледаха внимателно руските репортажи, щяха да разберат, че по-голямата част от демонстрантите са комунисти или националисти, като уж думократи. Ако тези демонстранти пипнат властта, тогава ще ви светнат зъркелите. Ама, иначе завай да плямпаме врели-некипели без да вникнем, кои са демонстрантите. БТВ се изприщиха да ни заливат с недоизяснени информации. Сефертясайте се друг път.
61
5
 
1
 
! Отговори
ха ха ха ха :))) преди 12 години
"но въпреки това е наредил на правителството да провери всички случаи на фалшификации по време на парламентарните избори"Това е като да наредиш на себе си, да разследваш себе си :)) Вярвайте ми, резултат ще има...
60
3
 
2
 
! Отговори
dp преди 12 години
За първи път му е на Путин да има проблеми с масите а не с тоя или оня КГБ колега; товане може да се реши с "катастрофирал" хеликоптер та ще трябва да измисли нещо друго.Приказките и обещанията за "разследване" и т.н. едва ли ще им купят време, кой ще ги вземенасериозно. Та ще е интересно да се види какво има да става, дотук Мубарак и Кадафи не се справиха, да видим Путин.
59
4
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА оriginаl преди 12 години
АЗ мразя руснаците, защото преди 5 години се запознах с две момчета от Москва. Бяха на почивка в Несебър, а мен тъкмо ме беше изоставил един як *** и нямаше кой да ми цепи аспуфа. Та тези двамцата не се навиха да ме порят даже за пет бутилки водка и 50 лева! Имали си девчонки и не пиели! И пари си имали! Жалки човечета...Затова мразя руснаците!
58
0
 
1
 
! Отговори
до 56 ти преди 12 години
това беше отчаяния ти вопъл
57
0
 
0
 
! Отговори
до 54 преди 12 години
ех странджа странджа с малки думи , далеч си от цивилизацията .
56
5
 
0
 
! Отговори
"RUSOFIL" преди 12 години
KO-O-OLKO MILIONA E TAIA VA6TA "VELIKA RUSSIA" BE - 110 MILIONA......STIGA 4E MI SE NADU GLAVATA........"KAPITOLIRALA GERMANIA" V MOMENTA E 85 MILIONA.....I PRAVI SVETOVNA VOINA.....TURTSIA SAS KIURDITE SA 75 MILIONA.....KAKVO OB6TO IMA NASELENIETO V MOMENTA SAS POLITIKATA....OV4ARI......
55
3
 
23
 
! Отговори
Путин президент! преди 12 години
Яко ги е наплашил бъдещият Президент на Велика Русия. Русия се вдигна и вече направо е арогантна. Няма го жалкия Горби и вечно пияния Елцин. Путин събра натрошената им държава, реши ключовият въпрос с отбраната на страната, в момента няма друга европейска икономика с такъв ръст, а петролът по всички разчети на световната банка ще продължи да бъде над великолепните за Русия 100 $/б . Горда вече Русия бавно и неумолимо започва да притиска фалиралите задокенски *** с фалшивата си икономика и разпадащият се евросъюз от орел, рак и щука. А отзаде ги чака Големият Жълт, за да въведе Ред и да дисциплинира всички свои некоректни длъжници.
54
15
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА original преди 12 години
Погледнете това джудже... - каква дързост в погледа гори, но за разлика от каменарчето на Смирненски тука скалата ще го помете...
53
3
 
15
 
! Отговори
Гъзимир преди 12 години
Хехехе... и един милион да се съберат да крякат по площадите, пак нищо не са от поне 50-те милиона, които са гласували за Единна Русия! Ще видим утре колко ще излезат в подкрепа на Путин. Нали не си мисли някой, че шепа кресльовци имат право да искат отмяна на вота на десетки милиони руснаци? Това да не ви е Либия или Сирия, та да ги плашите с НАТО, ООН или Турция... хехе... този път да не стане така, че Русия да оказва въздушна подкрепа на протестиращите из Европа и Америка... хахаха...
52
1
 
14
 
! Отговори
Глаша преди 12 години
Русия си има своята роля в Шанхайския съюз, БРИК и бъдещия Евразийски съюз. За какво й е на Русия ЕС и САЩ, където сега ври та кипи? Прозападния Немцов няма доводи, за да обеди руснаците в прозападните си настроения. Има една китайска мъдрост: "Ако стоиш търпеливо на брега на бурната река, ще видиш как труповете на "приятелите" ти плават в нея". Тук става въпрос за особен вид търпение:)
51
12
 
3
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАААА....№50. преди 12 години
..ТИ НА "ИСЛЯМСКИ КОМУНИЗЪМ" ЛИ РАЗЧИТАШ ВЕЧЕ ,БЕ СМРЪДЛЬО....ХА,ХА,ХАААА...!ЕЛА ДА ТЕ ОБРЕЖА ,БЕ *** ЧЕРВЕНА.....ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СЕ АДАПТИРАШ КЪМ СВЕТОВНИТЕ ПРОМЕНИ..ХА,ХА,ХАААА.....!МОЖЕ И ЕДНА КАКАЛАШКА ДА ТИ УДАРИМЕ ---ТА ДА ПОЧУВСТВАШ , ЯДРЕНАТА СИЛА НА ИРАН!!!!!!!!!!!МЕРАКЛИЯ ЛИ СИ....???!!!
50
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
48 промените в светът найстина нямат алтернатива глобализма и нео- либералната помия се сгромолясаха ,,щатите са фалирала държава, за ЕС да не говорим Иран вече е ядрена сила крайните ислиямисти взеха властта в Египет и скоро ще не ще Изрел ще трябва да признае палестинската държава с столица източен Ерусалим защото обръча се затяга ,а и има нови световни играчи различни от щатите -Китай,Русия,Индия ,Бразилия
49
1
 
6
 
! Отговори
Глаша преди 12 години
Всяко едно общество желае прогрес, но откъде си сигурен, че тези промени няма да са като тези в България т.е. да повлекът руската държава надолу. Ние не желаем руските майки да взимат 120 евро майчинство, средната заплата да е 350, а минималната 130 евро. Нали се сещаш, че това е стандарт на бананова република, ние искаме да продължаваме да идваме на море в България, Гърция, турция, Хърватия и т.н., а не да броим копейки.
48
12
 
4
 
! Отговори
МАНИПУЛАЦИЯ ,ЛИ..... преди 12 години
......ХОРАТА ОТКРИТА ЗАЯВЯВАТ , ЧЕ *** Е ПРЕСТЪПНИК И Е ЗА ЗАТВОРА...!ХЕМ Т.Н. "РУСКИ НАЦИОНАЛИСТИ"......ХА,ХА,ХАААА....!ДРЕМЕ ИМ НА АМЕРИКАНЦИТЕ , ЗА ВЪШКАРА ОТ КГБ........***....!С НЕГО ...И БЕЗ НЕГО----В РУСИЯ ПРЕДСТОЯТ, ПЪЛНИ ПРОМЕНИ НА "ОЛИГАРХИЧНИЯ-КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ"!!!!!!!!!!!!!!ПРОМЕНИТЕ В РУСИЯ ------НЯМАТ , АЛТЕРНАТИВА......!
47
5
 
9
 
! Отговори
Глаша до 38 преди 12 години
Медведен е изключително чаровен мъж, с изискани маниери и обноски, притежава невероятна ерудиция и дикция и е изключителен джентълмен. Ти по-добре си коментирай Бойко и ..и как му беше името..Плевел.
46
4
 
6
 
! Отговори
Глаша преди 12 години
Може и милиони да "станат". Има един много сладък български филм "Кит", неволно си спомних за него.