Мохамед Мера в Тулуза не се предава

Обсадата продължава, плашат го с изстрели
Обновена: 26 мар 2012 11:52 | 22 мар 2012 07:13,
58
Мохамед Мера в Тулуза не се предава
300 полицаи обсадиха убиеца от Тулуза. Снимка: БТА

Няколко изстрела и експлозия отекнаха тази сутрин при сградата в Тулуза, където се е барикадирал терористът Мохамед Мера, предаде Ройтерс.

Около 300 полицаи провеждат обсада от вчера на сграда в покрайнините на Тулуза в опит да заловят предполагаемия извършител на серия убийства във Франция. Полицията се опитва да убеди заподозрения  да се предаде.

По-рано през нощта три взрива се чуха от  сградата в Тулуза, където се е барикадирал Мохамед Мера. Те са били за сплашване на терориста и полицията още не е щурмувала апартамента му, каза говорител на вътрешното министерство.

Още по темата
 По думите на говорителя Мера, изглежда, се е отказал от намерението си да се предаде и затова полицията е взривила капаците на прозореца на апартамента, за да го накара да размисли.

Френският гражданин от алжирски произход Мохамед Мера е заподозрян, че е убил тримата войници миналата седмица и четирима души пред еврейско училище в Тулуза в понеделник. Според Мера целта му е била да отмъсти за смъртта на палестински деца и заради участието на френската армия в Афганистан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: ТулузаМохамед Мера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"КАК ФРАНЦУЗИТЕ САМИ СА СИ УБИЛИ ДЕЦАТА" не французите а евреите сами са убили евреи. а евреите не само във франция, но и навсякъде по света, никога няма да се смятат за част от народа в страната в която живеят. евреина си остава евренин. отношенията между евреина и приелата го страна приличат повече на отношенията между кърлежа и кучето, където първия смучи втория докато той не умре от безсилие. даже нашите турци са повече българи, отколкото евреите във франция, французи.
4
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ислямски терорист = комунист!-----Тихо мъртвия промълви... НЕ КОМУНИСТ!
3
5
 
12
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
освен испания, всичко останало е именно така както си го написал:)
2
17
 
10
 
! Отговори
?? преди 12 години
Хайде ,СЕГА къде са БОЛНИТЕ КОНСПИРАТИВНИ МОЗЪЦИ ,ДА НИ ОБЯСНЯТ КАК НЯМА ИСЛЯМСКИ РАДИКАЛИЗЪМ ...КАК ФРАНЦУЗИТЕ САМИ СА СИ УБИЛИ ДЕЦАТА ,АМЕРИКАНЦИТЕ С А М И ВЗРИВИЛИ "БЛИЗНАЦИТЕ" ,В ЛОНДОН ,АНГЛИЧАНИТЕ С А М И МЕТРОТО ,В ИСПАНИЯ РАЗБИРА СЕ ,СЪЩО САМИТЕ ИСПАНЦИ ВЛАКОВЕТЕ ...!!! Къде сте шизоидни параноици ...!!!!!!!!
1
6
 
10
 
! Отговори
мдаааа преди 12 години
Да пратим бат* Бойко,тиквата ще го уговори да се предаде...