"Таймс" определи Путин за "човек на годината"

"Владимир Путин върна на Русия някогашната й сила"
30 дек 2013 16:13, Елка Василева
21
"Таймс" определи Путин за "човек на годината"
Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Влиятелният британски вестник "Таймс" обяви руския президент Владимир Путин за "човек на годината", предаде ИТАР-ТАСС.

2013-а бе година на големи постижения за държавния глава на Русия, изтъква изданието. Сред тях се посочват позицията на Москва във връзка със ситуацията в Сирия, политиката на Русия спрямо Украйна, взаимоотношенията на президента с опозицията в самата федерация.

"Владимир Путин върна на Русия някогашната й сила", подчертава "Таймс".
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
Да, ама Шойгу е обучен вече, мина и висшата школа на Лавров.....,Или да здраствует новия Президент на ЕАС(СССР2;)))))пп На *** пак ще им влезне без да разберат;-))
13
0
 
5
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
Айде и оригинала, пък който иска да си го превежда както си намери за добре;-)) "It has been a good year for the judo sixth dan Vladimir Putin, who has hip-flipped President Obama on Syria, wrestled the EU to the ground on Ukraine, tripped up the opposition at home and rescued weaker team players such as President Assad of Syria and Edward Snowden, the NSA whistleblower."
12
0
 
5
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
Е, ще се сетят най накрая, аз от кога им пея.... , но "По-добре късно от колкото никога" :-))
11
2
 
13
 
! Отговори
mr.twitter преди 10 години
Ето и официалната информация от сайта на "Таймс" - thetimes.co.uk/tto/news/world/europe/article3960759.eceПутин си заслужи тази награда!
10
2
 
14
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
Браво на Лелка ЗЕлка!Преписала е статия на БТА за Путин от цели 5 и 1/3 реда!Евалла! Ашколсун! Машалла!Ако беше за оплюване на Русия и Путин статията щеше да е 555 реда...
9
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мы с тебя,Владимирь!Може и да не си най-доброто,но във всеки случай си "по-малкото зло".Нито оня вампир Камерън може да те настигне,нито оная вещица Меркел,нито Обама!...Русия,православна или не,комунистическа или не,република или не,винаги е водела благородна външна политика!За разлика от Запада,който колонизираше беззащитни народи,и ги ограбваше!Над Путин стоят единствено Чавес,Кастро,Кадафи,Мандела,и Ким-Ир -Чен.Но всички те са вече мъртви,или пътници.Остана ти,Путин!!!
8
5
 
45
 
! Отговори
Ангелина. преди 10 години
Велик човек!Посочете ми държавник на неговото ниво,където и да било,днес,мъж или жена.Няма такъв.Има ли в България и имало ли е изобщо някога такъв политик?Не!Истински мъж,интелигентен,с правилна насоченост,хитър,управляващ с "твърда ръка".Как се ръководи страна с население над 150-милиона и с територия,заемаща половината земно кълбо?!Той възроди Русия и и върна някогашната мощ! Той обяви война,културна,икономическа,и политическа,на Запада,Израел,Сащ,Южна Корея и Япония,и ще ги победи!Давай!
7
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Заслужава!Не е лесно да се управлява такъв мастодонт като Руската федерация.
6
2
 
48
 
! Отговори
jane преди 10 години
Правилно да определили Таймс. Реално Путин спря войната в Сирия, позволи да се започне обезвреждането на химическите оръжия (което винаги е добре), и укроти амбициите на Франция и Оланд да прикрие покъртителното си икономическо положение с поредната безумна колониална война.Наистина човекът прави всичко възможно да върне славата на Русия. Нещо което "граждани на света" като нас просто не могат да разберат.Нали тук да си патриот е почти *** дума. Затова Русия става по-силна, а България изчезва
5
0
 
8
 
! Отговори
иванов преди 10 години
ле лееее ква стана тя
4
69
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом Путин е изпаднал до там,че да си купи слава от "Таймс" е ясно,че Русия е мъртва.Тези мужици не стават за нищо качествено освен за евтина работна гмеж.
3
7
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Просто ВЕЛИК!Възроди една смачкана Русия!Мачкай мръсната *** и мюсюлманска ***, Владимире!
2
9
 
39
 
! Отговори
681 преди 10 години
Ей ,хитри са тия западняци, за да припечелят някой и друг евтин кубик газ са кадърни кво ли не да направят даже и котешки каваци ако трябва ще правят! Ама, че са прави прави са, така трябва да работи всеки истински политик винаги " на ползу роду",а не като нашите ....продажници.
1
46
 
11
 
! Отговори
трафоПОСТ преди 10 години
Трябва да се провери, дали през 1939-та Тайм не се обявили за човек на годината Хитлер или Сталин.