Цветанов във Виена: Следят опозицията в България

"Скандалът трябва да бъде коментиран в Европа"
Обновена: 31 яну 2014 12:24 | 31 яну 2014 12:21, Елка Василева
125
Цветанов във Виена: Следят опозицията в България
Вернер Амон и Цветан Цветанов. Снимка: ПП ГЕРБ

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна късно снощи във Виена със заместник-председателя на парламентарната група на Австрийската народна партия, член на Националния съвет на австрийския парламент и говорител по вътрешни работи и сигурността Вернер Амон, съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

Двамата обсъдиха проблемите в сферата на националната и общоевропейската сигурност. Цветанов запозна Амон с вътрешнополитическата ситуация в страната и последните скандални разкрития как управляващите контролират опозицията чрез подслушване и проследяване от страна на властите в България.

По думите на Вернер Амон подслушването на лидери на опозицията в държава от Европейския съюз е изключително тревожен и недопустим акт на нарушаване на човешките права.

По време на срещата двамата се обединиха около мнението, че скандалът трябва да бъде коментиран в Европа, за да се избегнат бъдещи подобни действия спрямо опозицията в която и да било демократична европейска държава.

Цветан Цветанов и Вернер Амон се договориха през предстоящите месеци да се организира кръгла маса в София по темите за сигурността и имиграцията, на която да присъстват австрийски, германски и български депутати, членове на вътрешните комисии в националните парламенти. На форума ще могат да бъдат представени бъдещите политики на ПП ГЕРБ в сектор сигурност и ще бъде осъществена обмяна на опит на работещи политики между държавите от Европейския съюз като Австрия и Германия. По думите на Амон подготовката на кръглата маса по тема "сигурност и миграция" ще съвпадне и с част от приоритетите, заложени в предстоящата кампания на ЕНП за Европейския парламент. Форумът ще бъде организиран от фондация "Ханс Зайдел", Сдружение ГЕРБ и Европейския център за изследвания към ЕНП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
29
 
! Отговори
404 преди 10 години
леленце ти ли си опозиция бе компир?!?!!
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До първо отделениБай Демир от фейса или от Панделата?
51
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да трябва да те следят, такива престъпници като теб Цветанов са обществено опасни и трябва да бъдат подслушвани, следени, а най-добре затворени в затвора за да се намали отровното му въздействие за обществото.Един убиец убива един човек, серийния - няколко. А този *** за 4години отрови цялото общество, той заедно с покровителя и учителя си Бойко Борисов
50
6
 
38
 
! Отговори
дзержински преди 10 години
Цецко, ти не си опозиция, ти си бандит
49
29
 
7
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 10 години
Долните комунсти да не си мислят, че още се намираме зад желязната завеса.
48
5
 
31
 
! Отговори
dragko преди 10 години
Дайте му кърпичка да си бърше сополите и сълзите?Плакалник облечен във власт!
47
3
 
28
 
! Отговори
първо отделение преди 10 години
Ти кво правиш във Виена бе мушморок , бай Демир магарето иска да ти стане приятел?!
46
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Срещата на този австриец с Цветанов е равносилна на срещата на Румен Петков с братя Галеви !
45
6
 
37
 
! Отговори
Дейна преди 10 години
Няма такъв случай, дори комунистите никога не са го правили това - да ходиш в Брюксел и да искаш да накажат България със ограничения ,санкции и глоби!??!??Тоя Борисов и Цветанов в жаждата си за власт са се самозабравили!
44
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо подслушвахте лекарите Цветанов? С какво са по-лоши от теб?Къде се е чуло и видяло в Света,политик да чете публично подобни материали и после да се оправдава,че прокурора му бил разрешил? Не си ли давате сметка с Боко,че сега и децата знаят,кое и как се прави в МВР-за престъпниците да не говорим?!Нарочно ли отваряте очите и ушите на последните,нарочно ли ни сваляте гащите или просто толкова ви са акъла и възможностите?
43
6
 
32
 
! Отговори
гост преди 10 години
Цвъко КРИМИНАЛНИЯТ се срещал с някакъв зам.председател и това трябва да ни убеди във Европейските контакти и подкрепа на МАФИЯТА в България.
42
3
 
12
 
! Отговори
PAVE преди 10 години
CECO,NE TE LI SRAMDA GOVORI6 ZA PODSLU6VANE SLED KATO TI NAREJDA6E ZA TAKOVA V MILOTO UPRAVLENIE.
41
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия гербаджии излязоха егати женските женските същества! Стига сте клепали България бре!!!
40
6
 
21
 
! Отговори
тъп и прост преди 10 години
Ако срещу вас се водят 12 дела дали ще може да си пътувате из цял свят???
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вижте само ръкостискането и в какво положение е ръката на Цветанов ! Това говори много какъв човек е той !
38
5
 
19
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
Позор за европейските "политици", които за да си осигурят един-два депутата в повече в Европейския парламент, са готови ДА СЕ СДУШАТ С НАЙ-ДОЛНОПРОЛНИТЕ НИ МАФИОТИ.А Цвъц вместо да ходи да реве наляво и надясно, да си стяга багажа за Софийския централен.И да запази една килия до своята и за "началника" си.Та най-сетне да миряса цял народ.
37
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С Борисов се смляхa дa топят държaвaтa. къде ли не !
36
5
 
21
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 10 години
ГЕРБ като хулят и настояват за санкции от страна на ЕК да не мислят, че пак ще се върнат на бял кон във властта? Това, което българите си направим и най- големия ни душманин няма да ни направи.
35
6
 
23
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
Абе няма ли кой да го озапти и да му забрани да напуска границите на България? Подсъдим по няколко дела, а той ходи из чужбина и се прави на жертва! Алоооо, правораздавателните органи - спите ли? Това е чудо невиждано! Е.....и гьонсуратлъка герберски!
34
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе на Волен Сидеров медиите се скъсаха да го питат от къде има пари да ходи до Куба, а сега медиите дали ще го питат Цветанов от къде има пари да ходи до Виена ?????Кулезич дали ще прави предаване на тема "От къде има пари Цветанов да ходи в Австрия ?"