Европа иска санкции за клиентите на проститутки

За тези под 21 години пък да се смята за престъпно в целия ЕС
26 фев 2014 22:15, Александър Попов
33
Европа иска санкции за клиентите на проститутки
Снимка: Reuters

Европейският парламент гласува днес с голямо мнозинство текст, който насърчава борбата срещу проституцията чрез налагане на санкции на клиентите, но не и на самите проститутки, предаде Франс прес.

В резолюция с необвързващ характер, приета с 343 гласа "за", 139 гласа "против" и 105 "въздържал се", ЕП призовава европейските страни да последват примера на скандинавските държави в борбата с проституцията, вместо да приемат всеобхватни закони, които са били истинска катастрофа в Холандия и Германия.

Според ЕП европейските страни трябва да вземат мерки за наказване на мъжете, които третират тялото на жените като стока, без да наказват онези, които са въвлечени в проституцията.
 
Текстът препоръчва ползването на услугите на проститутки под 21 години да се обяви за престъпление в целия ЕС.
В документа се подчертава, че проституцията, било то принудителна или доброволна, накърнява човешкото достойнство и правата на човека, и призовава страните членки да възприемат стратегии за подпомагане на жените, които искат да се откажат от проституцията.

В документа европейските депутати призовават страните членки на ЕС да затегнат политиката си за борба с трафика на хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: проституцияЕС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еврогейския съюз си показа рогата - не ходете по ***, по-добре ставайте гейове и това, което е Америка наричат "eurotrash", т.е. "евробоклук". След като се изпедерастим ще пратят *** да ни унищожат.
26
0
 
5
 
! Отговори
Пъзел преди 10 години
В България няма как да се случи.По този начин ще падне оборота на проститутките от това губят полицаите които ги пазят и държат. Хващат клиент на дадена ***=по-малко приходи за ушевите :)Елементарно...европа!
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде, Холандия фалира. :-)
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Европа иска санкции за клиентите на ***" - Ама и в Холандия ли ?!?!?
23
9
 
6
 
! Отговори
Вананд преди 10 години
Единственото нормално решение на Европа от години. Проституцията е тумор за човечеството, както и ***. Това, че на вас ви изнася да има проституция, показва липсата на морал.
22
3
 
10
 
! Отговори
васко преди 10 години
Очаквайте ЕвроГейците скоро да забранят разнополовите връзки изцяло !
21
2
 
21
 
! Отговори
васко преди 10 години
Еврогейците пак показват двойни стандарти. Педофилия , гей бракове, инцест може, ама проституция не може.
20
2
 
17
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Европа иска да накаже мъжете ходещи по ***,а иначе прокарва закон за гей-браковете и узаконяването на отглеждане на деца от ***....Този европейски съюз трябва да бъде изгорен.
19
3
 
10
 
! Отговори
ставам Гей преди 10 години
Ами така е като заловят момичетата те пари на ръка не дават ,рекета ще се иска от клиента.Ако не иска да плати на място...Виновен.!!!А как ще се третират жените които си лягат срещу имотна облага??? А ако си легне с шефа за по висока заплата??А шефа не и вдигне заплатата -Ще се води изнасилване??? проститутките ще си работят нормално а мъжете които искат секс ще си имат сводници???А дали няма да се използва PAY PAL системата за отложено плащане??Ако почерпя някоя 1 водка и си легна с нея ???
18
3
 
14
 
! Отговори
педерастка европа преди 10 години
Еуропедалите искат да направят така че и на тях някой да им обръща внимание. Да ама не. Ние булгарските мъже ще си ходим при *** колкото си искаме и много съм любопитен как ще ме хванат с *** като си я поръчвам от клуб и ми я карат вкъщи. Красиви интелигентни момичета студентки или решили да заработят някой допълнителен лев. Искате да ги оставите гладни ли?
17
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези от европата съвсем изродясаха. Скоро казаха, че секс между кръвни роднини не е проблем, сега дискриминират мъжете, на къде отива тази европа... Такива глупости може да измисли само лелка, на която не и обръщат вече внимание и то само в компанията на застаряващ гей.
16
2
 
22
 
! Отговори
Lo6o преди 10 години
А тези каки,дето плащат на студенти и жиголота няма ли да ги санкционират?Неее!...В Европа вече има терор на педли и жени над нормалния Човек!!!
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айдееее - нов удар срещу превозвачите. С тия санкции тираджиите яко ще загазят. Вместо с третия, сега ще са с другите два крака вътре.
14
1
 
12
 
! Отговори
Теди преди 10 години
Така е търсенето определя предлагането А междудругото много от "почтените" мъже и жени такива хубави рога слагат на половинките си ,без да проституират -любовници или колеги в работата.
13
3
 
32
 
! Отговори
Ами! преди 10 години
Ползване на услугите на *** под 21 г. ще се брои за престъпление? А как ще бъдат третирани ***, които масово започват да живеят с 12-15 годишни девойчета, без да имат дори законен брак с тях? Тържеството "*** сватба" си е просто един карнавал.Тук някои намекват, че и за проститутките трябва да има санкции. На мен пък ми идва на ум как те се подиграват на почтените жени. Подвикват им, че не уважават себе си; достойнство имала само такава, която си знае цената и си я иска.
12
26
 
8
 
! Отговори
до 8 преди 10 години
хахах сигурно си тотален *** и некадърник, щом се налага да си плащаш на ***. Сигурно никоя жена не иска да ти обърне внимание. Говориш глупости- 90% от момичетата са насила там, каквото и да казват, иначе ще има бой и терор. Заради *** като теб се приема законът- все си мислите, че са там по свое желание и са престъпници, а престъпници идват като си вдигнеш посраните *** и си тръгнеш. Надявай се дъщеря ти един ден да не се озове на това място
11
3
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Станишев тогава си е за затвора...
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това нищо няма да промени, все едно да забранят да се пият течности :D
9
5
 
51
 
! Отговори
антигеец преди 10 години
Значи гейпаради може ,а *** не може.
8
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
санкции на клиентите, но не и на самите ***..........аха, значи подкрепят проститутките по тоя начин , яко (интересно тея хора с колко аршина мерят дадено нещо)