»зписаха чешки€ президент от болница след инцидента с мотор

“ой бе леко ранен
24 май 2024 22:40, —тела —то€нова
3
»зписаха чешки€ президент от болница след инцидента с мотор
—нимка Ѕ√Ќ≈—

„ешки€т президент ѕетър ѕавел беше изписан от болница днес, съобщи негови€т офис, цитиран от –ойтерс и Ѕ“ј. ¬чера той беше леко ранен при инцидент с мотоциклет.

"ѕрограмата му за следващата седмица остава в сила, включително планираното международно пътуване", съобщи неговата канцелари€.

—ледващата седмица чешки€т президент има планирано посещение в …ордани€, а освен това ще се присъедини и към срещата на външните министри на страните от Ќј“ќ в ѕрага.

"Ќаран€вани€та са причинени от падане от мотоциклет, който се е движел с ниска скорост по време на обучение на закрито", съобщи офисът му без да уточни какви са наран€вани€та, които е получил ѕавел.

Ўейсет и две годишни€т чешки президент е бивш главнокомандващ арми€та и ръководител на военни€ комитет на Ќј“ќ. “ой беше избран на поста миналата година и оттогава практикува мотоциклетизъм на любителско ниво.

ѕавел е известен със страстта си на мотоциклетист, който в момента кара BMW R1200 GS. “ой се качи на мотоциклет за посещението си в съседна √ермани€ малко след встъпването си в длъжност.

ћиналото л€то ѕавел си навлече непри€тности, след като медиите публикуваха снимки, на които той кара мотоциклет без каска.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


3
ќще по темата: инцидентѕетър ѕавел
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
2
1
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
62 годишен се прави на 26 годишен. ¬место да си кара луксозната кола, тръгнал да се чекне на мощен мотор. јми какво друго да очакваш от комплекситан чехх. ѕрав€т се на гол€мата работа, но на втори€ им етаж има липси.  ойто много бърза бързо стига до кра€ на живота си
1
4
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
«елен чорап ко разбира от ѕрезидент :)))