Путин убеден: Кризата в Украйна не е по вина на Русия

Нека помислим как да изграждаме отношенията си, зове той
Обновена: 13 мар 2014 19:15 | 13 мар 2014 19:11, Красимир Ангелов
224
Путин убеден: Кризата в Украйна не е по вина на Русия
Снимка: БТА

Кризата в Украйна има вътрешен характер и не е възникнала по вина на Русия, заяви руският президент Владимир Путин на заседание на Съвета за сигурност на Русия, предаде ИТАР-ТАСС.

"Разбира се, не можем да оставим без внимание всички събития около Украйна, Крим и всичко касаещо този възникнал сложен проблем. Искам да подчертая: тази криза не възникна по наша вина, но ние така или иначе сме въвлечени в нея", заяви Путин.

Още по темата

"Искам да отбележа, че това е преди всичко вътрешна за Украйна криза. Нека помислим как да изграждаме отношенията си с нашите партньори и приятели в Украйна и с другите ни партньори в Европа и САЩ", предложи Путин на участниците в заседанието.

В заседанието участваха премиерът Дмитрий Медведев, шефът на администрацията на Кремъл Сергей Иванов, председателят на парламента Сергей Наришкин, секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев, заместникът му Рашид Нургалиев, министрите на вътрешните работи Владимир Колоколцев, на външните работи Сергей Лавров и на отбраната Сергей Шойгу, ръководителите на Федералната служба за сигурност Александър Бортников и на външното разузнаване Михаил Фрадков, както и постоянният член на съвета Борис Гризлов.

Същевременно държавният секретар на САЩ Джон Кери предупреди, че САЩ и ЕС са готови да вземат "много сериозни мерки" срещу Москва в понеделник, в отговор на референдума в неделя в Крим за присъединяване към Русия.

"Ще има отговор на референдума и ако няма признаци за напредък към решаването на този проблем, ще има много сериозни мерки в понеделник тук и в Европа", заяви Кери пред комисия на Сената на САЩ преди утрешната му среща в Лондон с руския министър на външните работи Сергей Лавров.

"Надявам се руснаците да дойдат в Лондон с ясното съзнание за факта, че международната общност е наистина силна и единна по този въпрос", заяви американският държавен секретар.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още по темата: УкрайнаВладимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
13
 
25
 
! Отговори
до 178 преди 10 години
Според мен източна Тракия сокойно може да мине към Турция преобладаващо турско население, референдум,натиск от Турция, криза и готово ,защо не а червена тикво??
137
7
 
37
 
! Отговори
opa преди 10 години
Крим никога не е била украинска територия , даже Турция би трябвало да имат по-скоро претенции , отколкото Украйна , а Кърджали примерно винаги си е била в теритоите на БГ ,така че мисля че има голяма разлика !
136
2
 
18
 
! Отговори
1878 преди 10 години
Е, браво за резултата от мача! В България няма спорт от 25 демократични години!
135
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лудогорец-Валенсия 0:3, като Валенсия е с 10 човека.
134
16
 
21
 
! Отговори
Сър Пичук преди 10 години
Смерть путину и россии ...
133
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това което правят руснаците с Украйна е все едно Турция да анексира областите в България с преобладаващо турско население но *** червени тикви не го разбират!!
132
2
 
22
 
! Отговори
до 169 преди 10 години
ха ха ха, ами те сс пречупените кръстове сега са на мейдана и последно бая се точат на евреите с бухалките , скоро време ще има и ,,кристалната нощ,, вследствие ,,ноща на дългите ножове,, кафевите ризки в действие,
131
4
 
29
 
! Отговори
последните години преди 10 години
Цял Свят произнася едно име ПУТИН. Мъжът преобразил Русия , Този който всява страх и НАДЕЖДА, последната излязла от кутията на Пандора. Да живее ПУТИН, ПУСТЬ ВСЕГДА , ПУСТЬ ЗА ВСЕГДА ТОЛЬКО ПУТИН.
130
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Путин е фашист и военнопрестъпник трябва да бъде съден
129
21
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От към кремъл и позитаноМирише на на*кано
128
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каквото и да говоря ще го кажа с две думи бедни и прости
127
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По съветско време викат някакъв руснак на обяснение в КГБ:- Ти защо редовно получаваш колети и писма от Израел?- Ами по време на войната крих един евреин от немците у нас в мазето, и сега ми е много благодарен и ми праща това-онова.- Как може така бе, другарю! Да си кореспондирате с тая гадна капиталистическа страна! Вие за бъдещето си мислите ли?- Да, мисля. Сега крия един китаец. ХАхахахаахахах
126
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 159Маша изрита Гриши защото го хвана да прави секс с Бушар
125
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 99Руснаците по природа са любознатели както и най четяща нация-------------------- Специално тия по митингите в Крим като ги гледам са такива ***, че няма накъде.
124
3
 
21
 
! Отговори
55 преди 10 години
Имеется хас ! *** вий нямате нищо общо с това..Там едни военни превземат казарми,ама те са самостоятелни,те в руската армия всеки прави каквото иска..Алоу, малко злобно човече,ти мислиш всички за ***....
123
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НА УРУДУТИН ТОВА МУ БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯ МАНДАТ СЛЕДВА СМЪРТНА ПРИСЪДА СЛЕД ТОВА!!!!ВСИЧКИ ГО ВИДЯХА ЩО ЗА УРУД Е И СОБСТВЕНИЯ МУ НАРОД СЪЩО!А ГОВНУТИН ИЗЛЕЗНА ПЪЛНА *** ЩОТО ДОРИ НЕ ПРИЗНАВА ОЧЕВИДНАТА МУ ПОДКРЕПА ЗА ПУТНИКОВИЧ!
122
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 156 Маша е в ръцете на наш гришо
121
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Личният бръснар на Путин винаги, докато го постригвал, си говорел с него на политически теми, и все го разпитвал за положението в Украйна. Веднъж Путин го попитал:- Какво си ме заразпитвал, защо толкова те интересува тази Украйна?- Не ме интересува. Просто като спомена за положението там, на вас ви се изправя косата и ми е по-лесно да я подстригвам. ХАхахахахахаххаха
120
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Американците отдавна са безгласна буква в ръцете на еврейско правителство. Маша в ръцете на Цион
119
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лондон ...малииии ква ще е тая среща, руснаците ще пощуреят при вида на толкова шимейли на куп..