"Кримска пролет": Толкова дълго очаквахме това

Няколко хиляди жители на Симферопол празнуваха на площада
22 мар 2014 10:00,
267

Няколко хиляди жители на Симферопол се събраха на централния площад на града на празничния концерт "Кримска пролет" в чест на присъединяването на полуострова към Русия, предаде ИТАР-ТАСС.

Жителите на града дойдоха на концерта с руски знамена и знамена на република Крим. Те се поздравяваха, прегръщаха и  мнозина плачеха.

Вчера руският президент Владимир Путин подписа закона за ратифициране на договора за приемане на Крим и Севастопол в Руската федерация.С това правната процедура по присъединяването им към Русия завърши.

"Толкова дълго очаквахме това. Просто не мога да повярвам, че сега сме руски граждани. Емоциите не могат да се опишат, това е щастие и сълзи в очите", цитира ИТАР-ТАСС впечатленията на  Ирина, жителка на Ялта, пристигнала специално за участие в  тържеството. Тя заявява, че е уверена в бъдещето си и утрешния  ден. "Сега ще има сложен период, но ще се справим и ще заживеем още по-добре от преди", добавя Ирина, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ----Другари, защо пращате децата си да учат и живеят на запад ? Защо вашите парички са в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Кого лъжите с вашето русофилство себе си, децата си или само червените бабички ?-= Знайте, че когато България влезе в
184
0
 
3
 
! Отговори
морски преди 10 години
,,Съединението прави силата''
183
7
 
18
 
! Отговори
Данаил преди 10 години
Който е против присъединяването на крим към Русия, все едно че е против Съединението на Южно България и Източна Румелия!И срещу него са били против!
182
7
 
27
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ преди 10 години
Ама...вярно много зомбита у нас...мноооого! Абе какви "няколко хиляди"? Над 100 000 души са! Ако беше педерастки събор с 80 швестера, нашите медии щяха да пишат "няколко хиляди", а сега, понеже Путин им го наби на евро-американските лакеи на дявола....и хоп - виждате ли -само няколко хиляди били! И друго - тук пишат коментари разни хлапета, които не различават кон от магаре, но имат мнение относно независимостта на Крим! Моля...полуграмотните зомбирани неолиоберали да не пишат без да имат поняти
181
4
 
33
 
! Отговори
Крим преди 10 години
До Анонимен. 244Повярвай ми, братче: Крим е напълно ограбван от украиските олигарси. На щастие, ние се звръща в Русия!
180
3
 
22
 
! Отговори
Крим преди 10 години
До Анонимен. 239. Добре дошли в Шенген, братя-българи! Аз има Шенген, ама винаги ще живее в Крим. Да бъде щасливи в майка -България!
179
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Крим Я кажи, вярно ли е, че украинците ви тормозели и не ви давали да дишате, та батюшка *** се наложи да ви освобождава?
178
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-накрая, след дни наред транслиране на пропагандни материали от САЩ и техните лакеи от EU, Днес БГ са се объркали да драснат няколко реда и за мнението на жителите в Крим!?!Добре.Мислех, че никога няма да направят подобно нещо, но ме изненадаха
177
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Анонимен, ми като се държиш като ***, няма да ти каже никой добър ден.
176
1
 
24
 
! Отговори
Крим преди 10 години
До ТОДОР ХРИСТОВ. 234 Много благодаря ви за подкрепа, скъпи Тодор! Българка съм, но живея в Крим. Затова комментирам само ситуация в Крим и Украйна.
175
2
 
7
 
! Отговори
GMC преди 10 години
До 223 Анонимен"..А на вас, като не ви харесва отивайте на запад ..."Ти явно не контактуваш редовно с руснаци.За тях България е вече част от Запада.Защо мислиш си купуват имоти тук а не в Сочи например (същото море, същия климат)?
174
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тимошенко: Украйна скоро ще си върне КримЦялото: bulgarian.ruvr.ru/news/2014_03_22/Timoshenko-Ukrajna-skoro-shhe-si-vrne-Krim-6442/
173
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 223Ще им пратим БАБА ГУСИ да им попълни православните работи !
172
1
 
11
 
! Отговори
Крим преди 10 години
До Шоп 220, 221. Наистина, много съжалявам за теб, братко! Див гняв и омраза скоро те удуша. Ако иска да живееш по-долго време, трябва да промени нещо в менталитета. Да буди жив и здрав!
171
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Май трябва да се присъединим към Сиера Леоне, само те до сега не са ни изпреварили по всички класации !
170
6
 
6
 
! Отговори
GMC преди 10 години
До 223 Анонимен"..Путин вече е започнал създаването на СЪЮЗ НА ПРАВОСЛАВНИТЕ ДЪРЖАВИ ..."Интересно дали Гърция, Румъния, Сърбия и Кипър знаят за това.Защото всички тези страни са православни, а не личи да са се затичали към Русия.Гърция и Кипър отказаха да вземат заем от Русия даже когато много го бяха закъсали, защото знаят какво ги чака след това.А Сърбия категорично върви към ЕС.Така че по-скоро това за което говиш са мокри сънища...
169
5
 
15
 
! Отговори
Илиан преди 10 години
Ей,вия Русофобите,просто не знаете,колко силно ще заобичате Русия след броени месеци!Големият брат сащ ни готви такъв ислямистки сценарий,подобен на сирийския,че не си го и представяте,и границите ще ни затворят милата Европа,тогави всички вий в един глас ще викате СЛАВА РУСИЯ,а дотогава лайте...
168
16
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
До Крим За това, че се преструваш на българин и мътиш главите на хората с путинска пропаганда, трябва да те пречукат като псе.
167
16
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
До Крим Научи български, бе ***. Какви такива простотии ми пишеш? Какъв лек живот има в америка? В Америка хората бачкат на три места, а в Русия пият и живеят от полезните си изкопаеми. Америка дава на света прогрес, а Русия дава робство.
166
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се коси,ние,ренегатите като се изнесем,тук ще си останете здравите сили.И като направите земен рай,най-прилепчиво ще се позавърнем.Да има едно 200-300 год.,дано ви стигнат.