"Кримска пролет": Толкова дълго очаквахме това

Няколко хиляди жители на Симферопол празнуваха на площада
22 мар 2014 10:00,
267

Няколко хиляди жители на Симферопол се събраха на централния площад на града на празничния концерт "Кримска пролет" в чест на присъединяването на полуострова към Русия, предаде ИТАР-ТАСС.

Жителите на града дойдоха на концерта с руски знамена и знамена на република Крим. Те се поздравяваха, прегръщаха и  мнозина плачеха.

Вчера руският президент Владимир Путин подписа закона за ратифициране на договора за приемане на Крим и Севастопол в Руската федерация.С това правната процедура по присъединяването им към Русия завърши.

"Толкова дълго очаквахме това. Просто не мога да повярвам, че сега сме руски граждани. Емоциите не могат да се опишат, това е щастие и сълзи в очите", цитира ИТАР-ТАСС впечатленията на  Ирина, жителка на Ялта, пристигнала специално за участие в  тържеството. Тя заявява, че е уверена в бъдещето си и утрешния  ден. "Сега ще има сложен период, но ще се справим и ще заживеем още по-добре от преди", добавя Ирина, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
4
 
1
 
! Отговори
на Вангя братчеда!!! преди 10 години
След края на термоядрената война от РФ ще остане само мавзолея на кървавия СИФИЛИСТИК и паметник на късоръкия кагебистки ГНОМ !!! От САЩ няма да остане нищо освен Скалистите планини!!! Планетата Земя ще е в режим ядрена зима поне 170-460 години!!!Кеф за всички които ще участват косвено във великия край на Света!!! Да му мислят тея със семействата децата и внуците!!! Не ви изнася това пророчество щото ви е мил жалкия животец-но но но Пророчеството ще се изпълни!!!Ще има минимум 2 слънца на небето
164
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България? Ало? - Тук, тук. - Какво решихте? - Всичко е наред, всичко е наред. Гласуваме. - Какво гласувате? Какво така изведнъж? - Към Монако преминаваме, да, с всеобщо тайно гласуване. - И как се разделиха гласовете? - Никак не се разделиха. Единодушно към Монако. - Против няма ли? - Има, има, от Монако са против, но вече е късно, ние вече се присъединихме..
163
0
 
4
 
! Отговори
Крим преди 10 години
До Вучков 206. Изтрий една нула от броя на българите в Украйна, а след това ще по-близо до истината и тогава ще говорим.
162
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В ивицата Газа живеят около 50 хил. граждани на Руската Федерация. Основно това са жени, омъжени за палестинци. Сега в общината се обсъжда план, според който те да се обърнат към конституционното правителство на Исмаил Хания и да инициират референдум за присъединяване към Русия.
161
5
 
15
 
! Отговори
Крим преди 10 години
До Шоп 195. Руснаците обичат България безкористно, само от сърцето. А също и българите обичат Русия само от сърцето. Защо обичат Америка? За парите и лек живот, които тя ще даде ( а може и не даде, а?) Но Америка не иска и не обича българите, защо вие не мога да разбера това? Америка обича само власста и парите, наистина!
160
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ивицата Газа ще поиска да бъде приета в състава на Руската Федерация също като украинската автономия Крим. Това съобщава в сряда сайтът "Палестински информационен център".
159
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
- Сахалин? Ало? - Тук, тук. - Какво решихте? - Всичко е наред, всичко е наред. Гласуваме. - Какво гласувате? Какво така изведнъж? - Към Япония преминаваме, да, с всеобщо тайно гласуване. - И как се разделиха гласовете? - Никак не се разделиха. Единодушно към Япония. - Против няма ли? - Има, има, японците са против, но вече е късно, ние вече се присъединихме...
158
3
 
16
 
! Отговори
---- преди 10 години
Като Русия няма втора на света. Вечна памет на освободителите от Османска империя.
157
13
 
2
 
! Отговори
на Вангя братчеда!!! преди 10 години
Нещата се редат идеално!!! След Кримската пролет през 2018 г ни очаква ядрена зима!!! Според Пророчеството всичко ще почне през 2014 г!!! Църния маймун и късоръкото гнусно кремълско джудже ще си разменят термоядрени удари на по-късен етап!!! А в началото всичко ще е на майтап-малко санкцийки малко заплахи и дрънкане на оръжие!!!Пророчеството е на 140 места в Гугъл!!!Да му мислят тея с дяцата и внучетата!!!Останалите ще видят незабравимо ШОУ-термоядрен край на Света!!!Ще се появят 2 слънца!!!
156
2
 
2
 
! Отговори
до 173 преди 10 години
Да бе, затова като ги питах "ти какъв си", всички ми отговаряха - "руснак"
155
2
 
4
 
! Отговори
Вучков преди 10 години
Всички тук говорят за или против руснаците в Украйна. Как никой не говори за българите в Украйна. Знаете ли, че те живеят от Одеска област през Николаевска, Херсонска през Запорожка, до Луганска и Донецка. И в Крим има. По официални данни са 250000 хиляди, по полуофициални 500000, а по селата се говори че са поне 2,3 милиона. Защо никой не говори затова. А ако се ппрочетат малко исторически полски документи от времето на Мазепа ще ви настръхне косата като разберете кои са мнозинство в тогавашна
154
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До анонимен 199 - що не си качиш една кирилица. Има я в нета
153
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен Това са само почти 5 кюлчета злато. Тоновете злато и скитското съкровище вече го изнесоха американците преди няколко дни
152
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A KOI SYSIPA BEZ VOINA BYLGARIQ?IRAK ILIBIQ SIRIQ I AFGANISTAN S VOINA A BYLGARIQ UNI6TOJENA BEZ VOINA OT LIUBIMITE TI AMERIKANCI 6OPE.
151
7
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
До ТОДОР ХРИСТОВ Африкански, и ти ли си ***? :)))
150
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Во время обыска в помещениях и офисах экс-министра топлива и энергетики Эдуарда Ставицкого нашли 42 кг золота и несколько миллионов долларов.
149
17
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Всеки случай до момента е доказано само, че има българи, които *** *** на русия. Въпреки, че руската страна няма НИТО ЕДИН аргумент в подкрепа на тезите си, българския русофил вече мрази цели народи, готов е да подпали света, за да станат нещата по путински.
148
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
liubimata mi strana e Bylgariq no amerkancite q sasipaxa govedo
147
0
 
20
 
! Отговори
Крим преди 10 години
До Шоп. 182Ако българин обича Русия, тогава той не е българин? Ако българин ближе *** на САЩ, тогава той е супер-български патриот? Пълна идиотия!
146
0
 
12
 
! Отговори
сто преди 10 години
За мен е безспорно, че Крим е и трябва да бъде руски (причини бол), това което оставя малко лош вкус в устата е, че не е редно да се прави по тоя начин. Трябваше първо малко усилия да се убеди по-широк кръг от световната общественост. Снимки, видео материали как руснаците в Крим са бити, убивани или унижавани и пренебрегвани от новата власт в Киев и тогава щеше да си дойде като естествено следствие. А сега е малко като: Голямата мечка си взе гърненцето с мед щото..... смее ли някой да й попречи?