Русия няма да въвежда ответни санкции срещу Запада

Първият вицепремиер Шувалов: Имаме обаче и други потенциални партньори
10 апр 2014 12:34, Елка Василева
37
Русия няма да въвежда ответни санкции срещу Запада
Игор Шувалов. Снимка: архив, Reuters

Русия не се готви да въвежда никакви ответни санкции срещу Запада в светлината на кризата в Украйна, заяви първият вицепремиер на Русия Игор Шувалов в изказване на международния Източен форум в Берлин, предаде ИТАР-ТАСС.

Още по темата

Участниците в срещата обсъждат ключови въпроси на търговско-икономическото сътрудничество в Европа, създаването на траен модел на взаимодействие на интеграционните обединения, уточни руската агенция.

"Санкциите вредят на всички страни. Ние не се каним да въвеждаме ответни санкции", каза Шувалов.

Руският вицепремиер допълни, че разбираемо страната му ще бъде принудена да предприеме съответни действия, за да спаси икономиката си.

Русия е надежден доставчик на енергия за западните страни, но има и други потенциални партньори, ако те потърсят други източници за снабдяването си с петрол и газ в отговор на украинската криза, допълни Шувалов, цитиран от Ройтерс.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
петър преди 10 години
До хахахаАбе промит мозък,Русия винаги е помагала на България,като почнеш от Руско-Турската освободителна война,където 200000 хил руснаци оставят костите си по нашите земи за свободата ни,минеш през социализма когато енергоресурсите единствено за България са били безплатни,огромните руски пазари който изкопуваха заводските ни *** и вървеше икономиката на страната,!Да България имаше много по-голяма изгода и подкрепа от Русия от колкото от "западните ни партньори"и САЩ,които ни унищожиха!
29
0
 
2
 
! Отговори
Bulgatani преди 10 години
До Кирето 21 . Браво! Ама-кой иска да чуе истината днес? О българите, нещастна зомби нация!
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Виж сега,До 18"Руснака ми бил брат? От къде на къде?" Може би българин бил брат на руснак? От къде на къде? Може би когато той беше на страната на враговете на Русия в двете световни войни? Може би днес, когато той всеки ден по всички сайтове изсипва л* върху главата на Русия? След това- какво искаш от Русия? Евтин газ? Вечната любов? Сбогом!
27
1
 
5
 
! Отговори
Смяяях преди 10 години
Която стои високо над злободневните нападки и санкции.Всеки може да дрънка оръжие и да плаши далеч от родината си, но не всеки може да мисли какво може да предизвика това на региона около него.Поклон пред хитро измислените му ходове и стратегията му.
26
2
 
6
 
! Отговори
Смяяях преди 10 години
За пореден път Путин печели със своята димпломатичност.Той прави една назад и две напред ,но тъпите янки и злите *** от ЕС не могат да се осъзнаят.От една страна за сетен път доказва ,че страната му е миролюбива и не иска война, и тези които са срещу него сами падат в капана му ,показвайки на света лицемерието и пропадналостта на запада.Затова и други страни няма да искат да станат членове на ЕС и НАТО.От друга страна изгражда имиджа на Русия ,като страна която стои високо над
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До хахахаКато ти е писнало,хващай пътя за Европа!
24
0
 
4
 
! Отговори
Сашо преди 10 години
Великата страна има блестящ екип международници. Така, така, работете ги с тънкия брус, *** лицемери. А, защо само тях - ами след като NASA се разведе с Росскосмос, защо днес руснаците изстреляха ракета да захранят МКС? Аз (добре, че Господ на бодлива крава рога не дава!) бих им теглил една майна и "Пропади оно пропадом!". Няма станция, няма проблем! Вината чия е? Глупости са това, рациото трябва да победи! И ще победи! Е, малко нацупени муцунки, малко резил, ще го преглътнат!
23
0
 
3
 
! Отговори
Bulgatani преди 10 години
До наблюдаващотдалеч. 28 България традиционно прави грешен избор. Менталитет, съжалявам!
22
2
 
7
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 10 години
До хахахаНе мога да разбера защо хахаха ? След всичко вярно което си написал , трябва плач , не хаха ! българи се отказват цивилизацията , избират мизерията !
21
0
 
2
 
! Отговори
,Песков преди 10 години
До Анонимен 20Спешка нужна толко при ловле блох.
20
18
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 10 години
каква Русия, какви пет стотинки, нещастници...Кой е видял нещо положително от Русия, коя държава в историята на европа в последните 1000 години? Никой??? Русия=беда, рекет, и това е. Ние Българите или ще станем Европейци, с добри заплати, съдебна система, конкурентна икономика, или ще си останем с Русия, олигархия, мафия, ниски заплати и пенсия, сиромащия...Каква русия, какви ***, да се махат от България. Все ние нещо дължим на Русия вече 1.000 години, писна ми!!!
19
1
 
11
 
! Отговори
кроки преди 10 години
Къде в поста ми прочете, че " цяла Бълагрия обича *** и Русия" ? Аман от "специалисти по всичко" ...........
18
3
 
14
 
! Отговори
Ристе преди 10 години
И за кво им е на руснаците да въвеждат санкции? Те само гледат отстрани и са един Крим напред от целата суматоха. Украинците са на път да фалират и да останат без газ, а прецъфтялата Европа само санкции и требват, та да се спихне съвсем, щото много се е оправила от кризата!Целата работа е последен напън на янките да си спасяват долара, ама тоя път май няма да стане. Много им се искаше руснаците да влязат с войски и в украйна, ама не им мина номера! Кучето си лае, керванът си върви.
17
5
 
19
 
! Отговори
кроки преди 10 години
До 11 БългаринАбе *** НЕ пиши от името на България !!! Кой ти е дал право да ме включваш в тъпоумното си мнение ?
16
4
 
9
 
! Отговори
Кирето преди 10 години
До БългаринТи май до скоро пишеше за стотици хиляди жертви на руската окупация, а вече слезе на десетки хиляди. Май започваш да изтрезняваш! Имам у мазето един вкиснал зелев сок, да ти го пратя - може и да ти помогне да видиш, че в България няма нито един убит от съветските войски българин, въпреки обявената война! Има жертви от реванш и вендети на роднини на убити партизани и антифашисти срещу техните убийци, има осъдени от народния съд фашисти и престъпници, но убити от руснаци българи никс!
15
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смешковците от запада налагали санкции на Русия. че те самите са прогнили от криза, която 5 години бавно ги стопява. Ще си го премести Путин фара от другата страна на борда. Лошото е, че доста се церемони с тях.
14
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 18/Ако не е бил дядо ти Иван и до ден днешен да си клатиш феса и да се г.зиш на турския султан. Народ, който никога не е извоювал сам свободата си, а винаги е чакал наготово-никога няма да я оцени и ще си остане вечен роб.
13
5
 
18
 
! Отговори
с преди 10 години
Запада и *аните *** отвъд океана могат да си говорят каквото искат - санкции, манкции и дрън-дрън. На Русия им е през оная работа какво мислят страните от УМИРАЩИЯ Евросъюз, или пък смешните янки, дето само на умряло куче смеят да водят нож, и пак бягат позорно после. Говорете каквото си искате, но никой не е прокопсал след като е дръзнал да се изправи срещу Русия. Никой. Затова евроидиотите и американолюбците да си държат езиците зад зъбите.
12
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЧЕ СТРАНАТА ИМ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЦИОНИСТИ
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 14 ЗАБРАВИ МАКЕТАТА БЪЛГАРОУМРАЗЦИ С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ А ТЕ НЕ СА НИКАК МАЛКО