САЩ плашат Русия с нови санкции

Вашингтон следи отблизо дали Москва ще изпълни ангажиментите си
Обновена: 18 апр 2014 22:53 | 18 апр 2014 22:00,
138
САЩ плашат Русия с нови санкции
Снимка: БТА

Белият дом предупреди, че Русия ще бъде подложена на по-тежки санкции, ако не изпълни постигнатото вчера в Женева международно споразумение за Украйна или ако изпрати войски в Източна Украйна, предаде Ройтерс.

"Тези санкции може да включват значими сектори от руската икономика", заяви съветничката на президента Обама за национална сигурност Сюзан Райс.

Още по темата
Тя посочи, че Вашингтон следи отблизо дали Русия ще изпълни ангажиментите си да използва влиянието си да накара проруските сепаратисти в Източна Украйна да се разоръжат и да напуснат окупираните административни сгради.

Великобритания и САЩ очакват незабавни стъпки от страна на Русия за изпълнение на женевските договорености по Украйна, заяви от своя страна британският външен министър Уилям Хейг след телефонен разговор с американския държавен секретар Джон Кери, предаде ИТАР-ТАСС.

"Разговарях с държавния секретар Кери във връзка с женевското споразумение по Украйна. Постигнахме съгласие, че е необходимо да видим спешни действия от страна на Русия", заяви Хейг.

Британският външен министър отбеляза, че според него жизненоважна роля по украинския въпрос трябва да изиграе специалната наблюдателна мисия на ОССЕ.

По-рано днес сепаратистите заявиха, че не са обвързани от споразумението, сключено вчера в Женева между ръководителите на дипломацията на САЩ, Русия, Украйна и ЕС.

Украинското правителство пък предупреди, че може да предприеме по-конкретни действия следващата седмица, ако проруските сепаратисти не преустановят окупациите си на административни сгради съгласно вчерашното международно споразумение от Женева.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
4
 
! Отговори
11 преди 10 години
Кат гледам троловете почиват.
23
3
 
21
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 22САЩ в момента са без *** поради 2 причини, хем да не личи насраното чиуят ли за Русия и хем когато си поемат въздух за да станат смешни с жалките си поредупреждения към Путин, да могат и отдолу да взимат въздух.
22
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А НАЦИСТИТЕ ОТ ДОЛАРМАЙНА ЩЕ БЪДАТ ЛИ РОЗОРЪЖЕНИ,НАЦИСКАТА ГВРАДИЯ СЪСТАВЕНА ОТ ЗАПАДНЯЦИ ЩЕ СЕ РАЗФОРМИРОВА ЛИ,АМЕРИКАНСКИТЕ НАЕМНИЦИ ЩЕ НАПУСНАТ ЛИ УКРАЙНА,СРУЖИТЕЛИТЕ ОТ ЦРУ ЩЕ СТОЯТ ЛИ ОЩЕ НА ПОСЛЕДВИЯТ ЕТАЖ....ЧУДНА РАБОТА!!!!
21
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОБАМА ЧЕРНИЯ ЛАЙ**НОСЕЦ
20
0
 
20
 
! Отговори
морски преди 10 години
Виц; Малко американче пита баща си - Тате,колко ще струва един Биг мак след руско-американската война?Бащата отговорил - една рубла,сине.
19
1
 
34
 
! Отговори
не син преди 10 години
САЩ да вземат дълбоко въздух.........и мощно да ДУХАТ !
18
3
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
Отвори сутрешния вестник Путин на верандата си на хижата, а каракачанчето Бъфи подарено му от Тиквата се беше наяло и проснало в краката му.... , а Путин прочита с досада на първа страница: Санкции отново към Русия!Затваря вестника Путин и казва на иконома си: Иване, повече не приемай никаква преса в двора ми!След това Володя отиде да се къпе заедно с Бъфи в близккото езеро.
17
0
 
27
 
! Отговори
Антисоросоид преди 10 години
Тия, от третия пол, са много нагли. Те ще разоръжат ли майданските фашаги, шетащи в Украйна, е изтеглят ли инструкторите си, ще спрат ли финансирането на екстремистите-НЕ! Тогава какво очакват и изискват от Русия!?
16
1
 
27
 
! Отговори
морски преди 10 години
Виц; Попитали радио Ереван - с кого граничи Русия?Радиото отговорило - с когото си поиска.
15
4
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
Отвори сутрешния вестник Путин на верандата си на хижата, а каракачанчето Бъфи подарено му от Тикват се бешее наяло и проснало в краката.... , а Путин прочита с досада: Санкции отново към Русия!Затваря вестника Путин и казва на иконома си: Иване, повече не приемай никаква преса в двора ми!След това Володя отиде да се къпе заедно Бъфи в близккото езеро.
14
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОТ ТИЯ САНКЦИИ НА ПУТИН МУ СТАНА ГОТИНО НА 4ЛЕНА!!! ГОЛЯМ МАЙТАП АКО ЗАПАДА ПРОДЪЛЖАВА В СЪЩИЯТ ДУХ ХОРАТА ЩЕ ИЗМИСЛЯТ ВИЦОВЕ ЗА ТЯХ, КАКТО ЗА БОРЦИТЕ ЗА ДА ГИ ОСМИВАТ И ПОДИГРАВАТ, ЗАЩОТО В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА САЩ И ЕС ЗАПРИЛИ4АХА НА СЪДРАНО БОСТАНСКО ПЛАШИЛО ДЕТО НЕ ПЛАШИ НИКОГО ОСВЕН СЕБЕ СИ!!НО ЯВНО НЕ ИМ ХАРЕСВА 4Е ПО4НАХА ДА ГИ БИЯТ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ КРАДЛИВИ, КЪДЕТО ПОСЕГНАТ НА 4УЖДИ РЕСУРСИ.ПОМИНЪКЪТ НА САЩ КРАЖБИТЕ СА КЪМ СВОЯ СИ КРАЙ И ВЕ4Е ЩЕ ТРЯБВА ДА РАЗ4ИТАТ КАКТО ВСИ4КИ ОСТАНАЛИ НА СЕБЕ
13
1
 
21
 
! Отговори
гледач преди 10 години
ах колко страшни заплахикакто здраво настъпват нее изключено скоро и да направят и смешна забележка
12
2
 
36
 
! Отговори
СУ преди 10 години
Краварите да не лаят много, че следващият път вместо СУ-24 да не прелети СУ-35, че някои хора искат и на море да отидат лятото, а то да е цялото кафяво
11
3
 
28
 
! Отговори
морски преди 10 години
Путин вчера на пресконференцията разясни на целия свят как руснаците наричат Аляска - Айс Крим.Слава на Русия!
10
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма такава държава САЩ няма и Американци там са сбирщайн от цял святизтребили 140 мил индианци
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До морскиА, бе, морски,Май не си морски, ами си горски!Виж в речника какво означава "сепаратист", като не знаеш!
8
2
 
42
 
! Отговори
Ох преди 10 години
Писна ми да чета какво са казали американските ***...
7
3
 
32
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 10 години
Американците ревностно следят собственото си следене!
6
0
 
45
 
! Отговори
безсилен преди 10 години
Оказва се, че санкционирания Путин носи на болка много повече, от колкото санкциониращият го Обама! Обамата е безсилен пред Путин!
5
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма такава държава САЩ