Шефът на милицията в Мариупол е намерен обесен

Най-вероятно това е дело на разгневени жители на града
Обновена: 11 май 2014 22:17 | 11 май 2014 17:58, Елка Василева
222
Шефът на милицията в Мариупол е намерен обесен
Снимка: Reuters

Началникът на милицията в Мариупол Валерий Андрушчук е бил намерен обесен на дърво близо до местното летище, най-вероятно това е дело на разгневени жители на града, заяви пред Интерфакс ръководителят на Народния фронт в Луганска област Алексей Чмиленко.

Той припомни, че на 9 май Андрушчук стреля с пистолет по мирни жители на Мариупол, събрани на митинг по случай Деня на победата. "Разбира се, може да се предположи, че Андрушчук не е издържал на моралните терзания и се е обесил сам", допълни Чмиленко.

Още по темата

Интерфакс не разполага с потвърждение на информацията от други източници.

Единствено интернет изданието "Остров", цитирайки източник от вътрешното министерство, съобщава, че Андрушчук е намерен обесен в района на мариуполското летище на 10 май. "Да, вярно е, става въпрос за насилствена смърт", посочил събеседникът на изданието.

На 9 май в Мариупол украински спецчасти се опитаха да превземат градското управление на милицията, където се бяха барикадирали милиционери, отказващи да се подчиняват на заповедите на Киев, припомня Интерфакс. В резултат на възникнал пожар управлението изгоряло напълно. При операцията загинали седем души, а 39 били ранени, съобщи местната болница.

Министърът на вътрешните работи Арсен Аваков съобщи, че при акцията е убит един милиционер, а петима са ранени. Загинали са около 20 проруски сепаратисти, а четирима били взети в плен.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българите сте с толкова промити мозъци, че не може да разберете за какво става въпрос в Украйна.
85
6
 
6
 
! Отговори
до 124 преди 9 години
А случайно да си запознат, че основния проблем на т.нар. соц държави бе изоставането в научно техническата революция/ като я наричахме в соца, а това СЕ ДЪЛЖИ ОСНОВНО НА НЕЗАИНТЕРИСОВАНОСТТА НА ХОРАТА ДА ПРАВЯТ ИНОВАЦИИ.... ЗАЩОТО НЯМАХА СТИМУЛ....МОРАЛНИЯ ОСТАВА ЗА КОМУНИСТИТЕ....ЧЕ В НАЧАЛОТО НА 60 ТЕ ГОД. ДВУБОЯТ СССР-САЩ Е ПОЧТИ ПО-РАВНО...НО В КРАЙНА СМЕТКА ИКОНОМИКАТА ДВИЖИ СВЕТА....или *** пример като за теб...и двамата получаваме 200лв, защо да си губя времето, като няма пари ...
84
1
 
5
 
! Отговори
#$% преди 9 години
До 127:Сигурно за това много от най-полезните хора живяли по тая земя са умряли в пълна мизерия.. замълчи, моля те:)
83
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тук човек не може да разбере русофилите какви са: комунисти ли са? Ами нали Русия скъса с комунизма. Мразят еврейте ли? Ами нали точно руснаците се сражаваха и гинеха геройски срещу Хитлер, който избиваше еврейте.Може би са антифашисти? Ами защо тогава прилагат фашистка пропаганда? Също и фашистки референдуми (вж. Судетите).Може би са носталгици по младостта си? Или и те не знаят какви са?
82
1
 
10
 
! Отговори
$%& преди 9 години
До 124:Не парите, ами хората са злото:) комунизъм, капитализъм, анархия.. няма значение - гол и бос идваш на тоя свят и така си и отиваш.. само простотията е вечна! Примери в коментарите по-долу - бол;)
81
5
 
16
 
! Отговори
До 117 преди 9 години
Странно, какво не можеш да разбереш?Не можеш да ядеш по 100 пъти на ден, не можеш да спиш на 10 кревата едновременно, не можеш да облечеш всички модни дрехи едновременно, не можеш да пътуваш, да слушаш музика или да четеш едновременно.Значи нуждите ни на този свят са почти еднакви.А развитието е по собствено желание,на теб ти доставя удоволствие да си изобретател например.Това не става по принуда.Но парите, парите са злото, тяхният измамен капан е хващал и хваща все още жертви.Глупоста на света
80
2
 
11
 
! Отговори
#$% преди 9 години
Що се отнася до човешки жертви, то Хитлер е No1.. не ви разбирам какво толкова плюете по едно време, което безвъзвратно си е отишло, а и сигурно повечето от вас надали си спомнят по обективни причини ..
79
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Mnogo meko deistvaha organite na reda v Ukraina .
78
6
 
9
 
! Отговори
до 116 преди 9 години
Има един основен факт..1991г. Русия е гарантирала териториалната цялост на Украйна...а сега погазва договора..спомням си за цар Иван Асен II- и копието с нарушения договор от Комнин...
77
2
 
4
 
! Отговори
до комунистите преди 9 години
Едно нещо не мога да разбера....как след като хората сме различни...ще получаваме поравно? или от всекиго според възможностите , на всекиго според потребностите....Това съм го учил като ученик и до ден днешен не мога да разбера....Ти, комунисте си по - умен от мен, защо аз ще получавам колкото теб? и това дали няма да убие твоето желание да се развиваш, след, като всеки получава колкото му трябва?
76
3
 
6
 
! Отговори
До 110 доктор... преди 9 години
Заедно със спонги вие явно сте най-безчовечните хора на тези сайтове. Прави ми впечатление абсолютната омраза. Никой не те кара да харесваш някого, но да лъжеш, да изкривяваш фактите, тъпо да отричаш явно видната реалност просто не отива на мислещи същества, особенно ако у вас има и малко съвест.
75
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОЛКОВА МНОГО СМЪРТ И ЗА КАКВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
74
6
 
25
 
! Отговори
До 102 преди 9 години
"Никой режим не е пролял толкова кръв колкото комунистическият" Съжалявам, но явно и ти не си ходил на училище.И не си чувал нито за Инквизицията, нито национал-фашистите.И какво общо има тук комунизма, още повече че такъв "режим" никъде още не е съществувал. Социалистически, да, но до комунистическия не стигнахме именно пак по вина на европейските държави и сащ.Много се уплашиха от подема на "социалистическия блок".И престанете на свързвате Русия с някакъв комунизъм. А главорези винаги е имало.
73
2
 
28
 
! Отговори
#$% преди 9 години
Всички, които стрелят по мирно население заслужават бесилка!
72
24
 
12
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 9 години
Дано САЩ продължат да налагат санкции на москва и да удрят руската икономика по всякакви начини. Скоро 1$ ще стане равен на 100 000 рубли и руснаците ще усетят путиновата инфлация, както българите виденовата.
71
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
при нас кво ние нит сме силна нит богата какво повече да се разпада то тук нема на къде
70
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
разпад на голяма и силна държава. това "гледаме" в момента. За сега другаде, скоро и при нас ...
69
15
 
11
 
! Отговори
БКП преди 9 години
До Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ--99 ;Да празнуваш деня на победата на страна която те е ОКУПИРАЛА и ти е НАТРЕСЛА ПЕЩЕРНИЯ КОМУНИЗЪМ е ИДИОТЩИНА.Това го могат само ***--русофили.Освен това подписването на капитулацията става късно на 08.05.45 г.когато в Русия е 09.05.45 г.Вадете си заключения.Русофилска им работа.
68
1
 
3
 
! Отговори
95 преди 9 години
До Анонимен 102Страхът убива разума ,а и ти не ми отговори на въпроса в 95
67
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой режим не е пролял толкова кръв колкото комунистическият.До ден днешен по различни части на света се пролива кръв от комунистически режими.Над 200 млн. са жертвите на комунизма досега.