Висока е избирателната активност в Донецка област

22 на сто са гласували в референдума в Луганск до 10 ч.
11 май 2014 12:58, Анисия Иванова
170
Висока е избирателната активност в Донецка област
Референдумът в Украйна. Снимка БТА

Около 22 на сто е участието до 10 ч. сутринта на избирателите в референдума, организиран от проруските сепаратисти в самозваната Луганска народна република, съобщи ИТАР-ТАСС, цитирайки представител на пресцентъра, организиран заради вота, в Луганск.

Още по темата

Според него възникват сериозни проблеми със сигурността. "В един от районите въоръжени хора, някаква "национална гвардия", заплашват хората, а военна техника се прехвърля от един населен пункт в друг", добави той.

За висока избирателна активност се съобщава от съседната Донецка народна република, където се провежда аналогичен референдум.

"Пред избирателните секции се вият огромни опашки за гласуване", съобщи лидерът на правителството на  самопровъзгласената република Денис Пушилин.

Избирателните участъци ще бъдат открити до 22 ч, а резултатите ще бъдат оповестени в понеделник, 12 май, отбелязва ИТАР-ТАСС. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
10
 
4
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Защо не споменавате как русия бомбандира Варна и Балчик.Русия воюва на страната на враговете ни през пдв и откъсва Добруджа и Македония.Защо не споменавате колко тона злато ни струваше свободата след руската окупация 1878г.Защо не споменавате колко хиляди българи бяха избити от руските васали след 1944г защо забравяте че Сталин избива 7 милиона украинци.Руските колонизатори защитавани от Атака и БСП постоянно крадът българския народ чрез газта и руски фирми свързани с Църквата която небрежно и случайно е пълна с агенти на КГБ!
47
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бягат от Евфопейските ценности навреме , докато не са им ги. наложили . Защо не обичат Мерлел ? да им казва " каквото произвеждате го спирате , напускайте си домовете и се тътрете из Европа ".
46
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе само като види човек снимката и биографиите на т.н. лидери на въпросната "народна" република му е ясно, че активноста ще е много висока и със сигурност те ще спечелят :))) просто няма друг начин
45
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОЛКОТО Е ИСТИНСКИ РЕЙТИНГА НА *** В РУСИЯ ТОЛКОВА СА ИСТИНСКИ И ТЕЗИ ИЗБОРИ РЕФЕРЕДМУМИ СЕГА!НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА СЕ ИЗТЕПАТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕРОРИСТИТЕ КОМУНИСТИ В УКРАЙНА ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО!!!!ПУТЛЕРА ВЕЧЕ Е ОПОЗОРЕН ТЪЙ, ЧЕ ВСЕ ТАЯ КАК ЩЕ СЕ РАЗВИЯТ НЕЩАТА ОТ ТУК НА СЕТНЕ ЗА НЕГО БЪДЕЩЕ НЯМА В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН И ДО 10 ГОДИНИ ЩЕ Е НА ОНЯ СВЯТ ВЕРОЯТНО И МНОГО ПО-РАНО!
44
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Доктор Сър Пичук,вие западо-поклонниците други аргументи нямате освен да гледате на хората под чаршафите! *** ***!
43
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ТОВА Е САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖАВА УКРАЙНА!!!!ПРЕСТАНЕТЕ ДА СИ ПРАВИТЕ СМЕТКИТЕ ЗА ЧУЖДА ДЪРЖАВА И ТЕРИТОРИЯ!!!НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ВОЙСКА ОТ ВЪН ИЛИ ХОРА ОТ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ТОВА Е ВОЙНА!!!!ПУТИН Е ПЕРСОНА НОН ГРАТА ЗА ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ СВЕТА ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ВЕЧЕ И Е НА ДОИЗЖИВЯВАНЕ!
42
14
 
3
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 9 години
Миналата седмица руската преса гръмна с разкрития за президента путин. путин е бил засечен да се целува по устата с неговия съветник сергей лавров и двамата да се държат за ръце в президентската резиденция в кремъл. Разкритието е направено от една от секретарките в президентството. А аз мислех, че путин е мъжкар....
41
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ало 48,кой ти каза за фалшивите бюлетини? Украинските медии ли? Ха ха ха ха! Ама братята им от Америка не потвърдиха новината!
40
3
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 46Ей, анадолски индивид, само по изказа ти те усетих, че си бг резак. За кое лъжа? Че сте най-големите лицемери на света, вие- бг турците? Че ни казвате, че вашата Родина е България, а не Турция и даже я обичате??? За това ли лъжа, анадолски ***?
39
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЯНУКОВИЧ БЕШЕ СВАЛЕН ЩОТО ИЗМАМИ И ИЗЛЪГА ЦЕЛИЯ НАРОД КАТО ЗАЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПОДПИШЕ ЗА ЕС А В ДЕНЯ НА ПОДПИСВАНЕТО СЕ ОТМЕТНА!!! ЯНУКОВИЧ ЗАЯВИ ПУБЛИЧНО, ЧЕ НЯМА ДА ПРОВЕЖДА РЕФЕРЕНДУМ ДАЛИ ДЪРЖАВАТА ДА БЪДЕ КЪМ ЕС!!! ЯНУКОВИЧ ЗАЯВИ, ЧЕ ЩЕ СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА И , ЧЕ ЩЕ СЕ ГАВРИ С УКРАИНСКИЯ НАРОД И , ЧЕ ТОЙ СЛУГУВАЛ САМО НА РУСИЯ И КОМУНИСТИТЕ В УКРАЙНА!!!ЯНУКОВИЧ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО А СЕГА СА НА РЕД КОМУНИСТИТЕ ТЕРОРИСТИ В УКРАЙНА!
38
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, защо така тези донецки и лугански *** не искат в демократична Европа да ги управляват свободолюбивите Турчинов, Яйценюк, мъдрият Клич и вещицата с косата? Все към диктатора Путин ги тегли! Не мога да ги разбера!
37
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя референдум е пълна пронография! Вчера хванаха над 100 000 бюлетини подписани и подпечатани с ДА, готови за преброяване! Крайно време е Украинската армия да влезе и да избие до крак тия мръсни сепаратисти! Това е все едно в Бг да има протурски сепаратисти, да си правят референдуми за Кърджали и Ямбол с фалшиви бюлетини а ние да ги гледаме от страни като ***!
36
17
 
6
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 9 години
Само САЩ, долу русия и путин!!!
35
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АТАКИСТАРЕ БЕГАЙ ОТ ТУКА АТАКИСТЕ ЛЪЖЛИВ!!!!НАЛИ ПРОСТАКА ВОЛЕН ИСКА ДА СЕ МАХНЕМ ОТ НАТО!!! ТОВА СТАНЕ ЛИ ДЪРЖАВАТА НИ ОСТАВА НА ПРОИЗВОЛА НА СЪДБАТА!!!ТОЯ ПЪТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВОЛЕН НО ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИМ!!! МНОГО НЕЩА УМНИ ГОВОРИ НО И МНОГО ПРОСТОТИЯ ЛЕЕ ПО ЕС ОТ КОЕТО ДОСТА СМЕ ПОЛУЧИЛИ!! ЗЛЕ СМЕ ОТ ТАКИВА *** КАТО БОРИСОВ!
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 38ВИЖ ТИ САМО КОЛКО СИ ***!ТЕ НЕ ИСКАТ ДА МИНАТ ИЗБОРИТЕ ЗАКОННИТЕ ДА СЕ ИЗБЕРЕ НОВ ПРЕЗИДЕНТ В УКРАЙНА! ТЕ СИКАТ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ КЪМ РУСИЯ!!!ТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ ДА СА В ЕС!!! ТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРОВЕДЕ ЦЯЛОСТЕН РЕФЕРЕНДУМ В УКРАЙНА ЗА РУСИЯ!!! ТЕ ИСКАТ ПАРЧЕТА ОТ УКРАЙНА И НИЩО ПОВЕЧЕ!
33
2
 
14
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 38Що бе? Аз досега не съм чувал от нито един бг турчин(живял съм 15 години сред тях), че Родината му е Турция! Напротив, всеки казва, че България е негова Родина и би умрял заради нея. Що да искат да са към Турция? Я ме светни! Тук ми стана забавно .....
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
добре бе щатите как всеки щат си има собствени закони собствен бюджет някой от тук даже сравнават отделни щати с държави а украйна не може какво е лошото сбъркана работа или двоен стандарт
31
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е важно кой и за какво гласува-важно е кой брои.Й.В.Сталин
30
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 38Така е, а като се има впред вид какви националисти имаме в парламента, нищо чудно след година две Путин да седне с Ердоганя и да си поделят България - черноморието за Путин , Родопите за Ердоган
29
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
УКРАИНСКИЯ НАРОД Е СТАР НАРОД КОЙТО Е ИМАЛ СВОЯ ДЪРЖАВА ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО!*** БИЛИ ПОВЕЧЕ РУСНАЦИТЕ В ЕДНА ОБЛАСТ И АЙДЕ ВЕЧЕ ТЯ Е ТЯХНА!!!!И ПОЧВАТ ДА УБИВАТ УКРАИНЦИТЕ И ДЕЦАТА СИ ПРЕД ТАНКОВЕТЕ ДА ХВЪРЛЯТ САМО ДА Е ТЯХНОТО ТОВА НЕ СА ХОРА А ***!!!!!ЦЕЛИЯ РЕФЕРЕНДУМ Е ПЪЛЕН ФАРС ОРГАНИЗИРАН ОТ ЕДНИ *** КОИТО ОБЯВЯВАТ РЕЗУЛТАТА КАТО РЕЙТИНГА НА ПУТИН В РУСИЯ 93% ХА ХА ХА :D