Руски военни учения с над 100 самолета близо до Украйна

Целта е по-добро взаимодействие на военновъздушните части
Обновена: 4 авг 2014 14:11 | 4 авг 2014 11:45, Елка Василева
294
Руски военни учения с над 100 самолета близо до Украйна
Снимка: архив, Reuters

Русия започна военни учения на ВВС и ПВО с над 100 самолета от своя Западен и Централен военен окръг в близост до границата с Украйна, предадоха Ройтерс и ИТАР-ТАСС.

Още по темата

Говорителят на руските ВВС полковник Игор Климов заяви пред Интерфакс, че това е един от етапите в подобряването на взаимодействието на военновъздушните части за 2014 г. Той не спомена Украйна, където проруски бунтовници се бият с украинските правителствени сили, отбелязва Ройтерс.

В ученията ще участват изтребители Су-27 и МиГ-31, най-новите многоцелеви руски изтребител-бомбардировачи Су-34, фронтови бомбардировачи Су-24 и хеликоптери Ми-8, Ми-24 и Ми-28Н.

Ще се тренират поразяване на наземни и въздушни цели, както и реални и електронни изстрелвания на зенитни ракети. Освен това самолети цистерни Ил-78 ще зареждат във въздуха изтребители МиГ-31 и изтребител бомбардировачи Су-34, което ще увеличи полетното им време двойно до почти 8 часа. Ученията ще продължат до 8 август, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Г-жо Василева,Ученията се провеждат на полигона "Ашулук" в Астраханска област! Това е на разлива на р. Волга, която се влива в КАСПИЙСКО МОРЕ!!!!!! Разстоянието от най - близка украинска граница е около 780 км. Бе г-жа Псаки, ако не е учила география в еврейското училище, Вие при социализЪма учили ли сте география?Ей това е българската журналистика!
153
2
 
3
 
! Отговори
MSC преди 9 години
До ...................Как може да напишеш ,че един F22може да свали цяла ескадрила Су!!??Знаеш ли колко ракети носи този изтребител?|Това ккоето си написал е дори |ТЕОРЕТИЧНО НЕВЪЗМОЖНО!Стегни се....То в рекламата на самолета пишеше ,че имал уведомяваха за ''УНИКАЛНИТЕ'' постижения на системата пейтриът(такива нямаше всъщност)Истината за F22 е че няма това СИЛНО превъзходство над Су 35 ,което толкова беше рекламирано!А близкият бой е НЕИЗБЕЖЕН!Каквито и далечни раке да имат изтребителите!ФАКТ!
152
4
 
5
 
! Отговори
морски преди 9 години
Слава на Русия!!!Велика!Цирк НАТО с основание вече може официално да напълни гащите!
151
3
 
11
 
! Отговори
BOYAN преди 9 години
Най-големите военни стратези,специалисти по военно дело и техника запознати с дори засекретени операции са в този форум.Обама и Путин допускат ужасна грешка че не ги ползват за съветници.
150
2
 
5
 
! Отговори
ДО 259 СПОНГИ преди 9 години
Спонги човек колкото по малко ум има толкова по трудно му е да го скрие.Нищо лично.
149
2
 
26
 
! Отговори
до Спонги преди 9 години
Аз съм живял в 3 различни европейски държави говорил съм с много емигранти и мога да ти кажа че 80% от емигрантите независимо дали са от Африка Азия или Русия мразят западняците и в червата просто ги е страх е си кажат мнението гласно защото си изкарват прехраната там. Разбира се има и някои *** които като видят повече парички започват да лижат западни *** и от страх да не изтърват кокала. Но такива продажници има навсякъде.
148
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен258Нали знаеш,че немците са били на 35км. от Москва и руснаците отново са правили парад на Червения площад?Запомни: дано този огромен мечок не бъде предизвикан,защото камък върху камък няма да остане!
147
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СпонгиНегъра,може би не си прочел какво е казал .Прочети и тогава говори за изпускане на нерви и цивилизован свят!
146
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СпонгиОт какви 25 години са ти отворени границите ве ***? Америка, че ЕС и всичко на куп си събрал само и само да вържеш 5 реда текст. Никой не те учи какъв си. Направо ти го казват, че си един ***.
145
3
 
12
 
! Отговори
Възмутен преди 9 години
До СпонгиКазах ти- не си подготвен, а плещиш глупост след глупост. И активността ти, огромното количество на коментарите ти в този форум не те прави по-начетен, аналитичен или интелигентен в очите на останалите. Защото тъпотията умножена по 100, става само сто пъти по-голяма тъпотия.
144
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако искат да ме банят. Спонги ти реално си невероятнен плебей. Както си си научил текста така и си го пишеш. Така и не разбрах какво защитаваш. Той не обичал бил Путин или незнам си кой защото бил диктатор Ти да не си съдя ве, че реши, че е диктатор? Колко езика знаеш (свободно) и от колко источника четеш информация? Другия и той един разбирач на самолети Ф22 как летял и как се въртял ама с ник ФМС (Flight Management Computer). Ф22 има ли точка на преместване на аеродинамичният фокус?
143
6
 
17
 
! Отговори
Възмутен преди 9 години
До СпонгиКъде съм ходил не е предмет на тази дискусия. А ти, американски дупедавецо и НПО- издънко, изместваш умишлено темата с хи-хи-кане и глупави въпроси къде съм ходил, защото нямаш аргументи. Ще кажа на Боко да си те уволнява, защото си некадърен пи-ар. Гледай сокументалната поредица на Оливър Стоун "Премалчаваната американска история", почети малко гения Ноам Чомски и се запознай с теоретичния икономически труд на Тома Пикети, който тази година вземима Нобелова награда за икономика...
142
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквато и техника да е,е управлявана от човек.Руснак седне ли в машината,ситуацията е "няма не искам-едно уиски ще пиеш".
141
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ...................то бива да слабоумие-ама това направо ад
140
4
 
35
 
! Отговори
Възмутен преди 9 години
До СпонгиМного си зле, брато. Наричаш демократична, страната, която е избила коренното си население, върнала е на дневен ред робството, само допреди 120 години е бесила *** си, пусна атомни бомби над мирно население в Япония, изби 1 млн. граждани в Малайзия, половин милион в Камбоджа, 4 млн. във Виетнам, 1 млн. в Ирак, над 1 млн. за 50 години в Латинска Америка с помощта на ЦРУ...??? И все в името на демокрацията. Ти си много просто момче. От малкото ***, подкрепящи САЩ!...
139
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СпонгиПродължаваш да дразниш нископлатено пи-ар-че! Защо не си кажеш направо, че си герберче, фен на Боко и Цвъко... и да се приключва. Знам, че директивата на пи-ар агенцията, към която работиш е да се плюе яко по Русия и така наречените от вас "мръсни комунисти"... но си ретро. Казах ти- ако беше идеалист, бих те посъветвал да гледаш няколко филма, да прочетеш няколко стойностни книги... да си поправиш обърканите възгледи за света. Но като знам, че си жалък платен *** - няма да го направя
138
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МАЧКАЙ,ПУТИН!ОЧАКВАМЕ ТЕ В БЪЛГАРИЯ!
137
3
 
13
 
! Отговори
Възмутен преди 9 години
До СпонгиХа-ха-ха, бях сигурен, че си от троловете на ГЕРБ. Ще кажа на шефа ти Боко, че не се придържаш към опорните точки да плюеш Русия, а се разправяш: който прозре, че трола Спонги е елементарен нископлатен ***, моментално бива обявен от същия или за мръсен комунист, или за сдухан пенсионер. Драги - нямам още внуци, защото съм на 35 г., а не съм и комунист. Но ти си елементарен и комерсиален. Висиш денонощно в този форум, защото това ти е работата - да плюеш по Русия срещу заплащане.
136
2
 
1
 
! Отговори
FMC преди 9 години
A за МиГ-29 на Българските ВВС бих казал, че за всяка техника трябва добра поддръжка. Когато се правят икономии, така е. Същото е и със старите автомобили. За да се поддържа един автомобил в добро техн.състояние, трябват наливане на средства не по-малко, отколкото при нов автомобил. И българина понеже е тарикат и мисли, че може без пари да кара старата си ***, винаги изпада в ситуации,при които колата е пред блока. Ами това е положението със старата техника и тарикатите.
135
4
 
5
 
! Отговори
FMC преди 9 години
Т-50 е феноменален, но той има своя ответник в лицето на F-22 вече доста години. И докато единия бе спрян от производство заради невероятно високата цена и ниската ефективност в бойни действия, поради липса на такива, то другия едва е излетял за серия тежки изпитания. Руснаците винаги са били догонващи в авиацията. Това напомня малко Фолксваген, който винаги е последен в технологиите и гони, но когато догони, излиза винаги победител.