Руски военни учения с над 100 самолета близо до Украйна

Целта е по-добро взаимодействие на военновъздушните части
Обновена: 4 авг 2014 14:11 | 4 авг 2014 11:45, Елка Василева
294
Руски военни учения с над 100 самолета близо до Украйна
Снимка: архив, Reuters

Русия започна военни учения на ВВС и ПВО с над 100 самолета от своя Западен и Централен военен окръг в близост до границата с Украйна, предадоха Ройтерс и ИТАР-ТАСС.

Още по темата

Говорителят на руските ВВС полковник Игор Климов заяви пред Интерфакс, че това е един от етапите в подобряването на взаимодействието на военновъздушните части за 2014 г. Той не спомена Украйна, където проруски бунтовници се бият с украинските правителствени сили, отбелязва Ройтерс.

В ученията ще участват изтребители Су-27 и МиГ-31, най-новите многоцелеви руски изтребител-бомбардировачи Су-34, фронтови бомбардировачи Су-24 и хеликоптери Ми-8, Ми-24 и Ми-28Н.

Ще се тренират поразяване на наземни и въздушни цели, както и реални и електронни изстрелвания на зенитни ракети. Освен това самолети цистерни Ил-78 ще зареждат във въздуха изтребители МиГ-31 и изтребител бомбардировачи Су-34, което ще увеличи полетното им време двойно до почти 8 часа. Ученията ще продължат до 8 август, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
4
 
! Отговори
Психиатър преди 9 години
До Кратунспешно лекувани
73
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, кръв ще из...те от злоба и завист към Русия.
72
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руснаците говорят на един много приятен, забавен български. Когато слушам как изговарят думите с всичките му грешки, техният "български" направо гали ушите ми. За разлика от английското и немско произношение. В "Шоуто на Слави Трифонов" редовно се появява "кралица Елизабет" и голям смях пада от нейния говор.
71
14
 
7
 
! Отговори
xxx преди 9 години
До Анонимен 104Остави болшевико-русофилската *** да мечтае по виртуалната слава на идолите си от Москва!!!!
70
4
 
3
 
! Отговори
Кратун преди 9 години
....за няколко стотиники на коментар обърнахте международната политика на мач между Левски и ЦСКА. От коментарите ви си личи, че не виждате по-далеч от носа и си и че ползвате главите си само за да си окачвате шапките. Слагайте минуси, много се забавлявам.
69
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 104Да, различни народи са, както българите и македонците.
68
7
 
21
 
! Отговори
Александър преди 9 години
На снимката виждам Су-27. Разликата между машините на руската и украинската авиация е от небето до земята. Руските са модернизирани напълно, с нова авионика, АФАР-и, оптоелектроника, нови ракети. Най-важното - с пилоти с голям опит и много мотивирани. Наглед един и същ самолет, но руските ще мелят украинските, където ги срещнат. И не дай, Боже! Защото това е един и същ народ и само някои нашински *** си мислят друго.Даже прочетох:"Украинците се избавиха от руско робство".Е, робът си е роб
67
3
 
21
 
! Отговори
До ЛилиПутин преди 9 години
Вече ти написаха, че си онанист и такъв ще си останеш. Писаха ти, че си *** и такъв ще си останеш. Май мечтаеш за бял и дебел! Нещастнико, ние българите, само това и правим - правим се на мъже. Но мъжете са малко. За тях се споменава споловин уста, не като за Азис, Миро или Евгени Минчев. Тези дни едно момче изкачи К-2, дни преди това - Броуд Пик, а по-рано -Канчендзьонга!Нищо не ти говори, нали! Това е мъж, българин! При това е диабетик на инсулин! А ти си *** с лаптоп без грам мозък!
66
2
 
3
 
! Отговори
аааааа преди 9 години
rusvesna.su - видео филми както оаста след система ГРАД върху украински воски - ПУСТИНЯ
65
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Dva naroda s ednakuv ezik se izbivat zaradi al4nossta na edin Putin
64
17
 
3
 
! Отговори
Някой преди 9 години
До АнонименЕй ***, *** така и него научихте този Български. А трябва, ако сте късметлии ще ви е жизнено необходим. И се казва "икономика" на Български.
63
6
 
27
 
! Отговори
Ядосвате ме чак! преди 9 години
Боже, господи? Кога руснаците ще се отърсят най-сетне от присъщата им ленивост,флегматичност и нерешителност?Започнали учения близо до украинската граница??? Абе дарагие таваришчи, вие досега сто пъти трябваше да сте влезли в Украйна и освободили народа там от натрапената му военна хунта и шайка превратаджии. Какво още чакате? Някви си хохли на маймуни ли да ви правят? Немците ли да ви учат какво е това блицкриг? Украйна векове е била само една област в Руската държава и нищо повече.
62
43
 
5
 
! Отговори
Кратун преди 9 години
Време се и украинската армия да отстреля няколко руски самолета, за да върне жеста. Поне 3 бойни самолета досега са на сметката на руската авиация. Руски хеликоптери и изстебители навлизат постоянно в украинското пространство и обстрелват наземни цели.
61
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименУкраинци алкохолици се различават от руски? :)
60
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Упорито не се публикува новината за тия над 400 украински военни които са поискали да се предадат в Русия===Няма потвърждение за това от независим източник.
59
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До neni4aНе само военните.Тук не се пише за изцепките на Пскаки и неудобните въпрости на Метю Ли.Не се пише за обещанията на Порошенко които той не спазва.За недоволните от ЕС които са настроени против украинската власт.За далаверите на Яценюк, за това че Ляшко е бил съден за подкупи преди и е седял в панделата.Не се пише и Павел Шеремета (министр на економиката) който признава каква набутка е ЕС, но е хубава сделка за управляващите...
58
2
 
6
 
! Отговори
макето преди 9 години
до 84 пропускаш останалите 5000 и по интересно е как опълченец на колело е гонил един украински бтр въоръжен с резачка за дърва хи хи хи
57
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЛилиПутинВнимавай с мамашките, че тия са като биологично оръжие :)))
56
5
 
34
 
! Отговори
neni4a преди 9 години
Упорито не се публикува новината за тия над 400 украински военни които са поискали да се предадат в Русия И това в "свободния и демократичен" ЕС Много независими медии,няма що,особено днес.бг,дето ако украинската армия влезе в село ,го изтипосва на топ статия цял ден,а като над 400 се предават на руснаците ,не се пише ,дори и в заврян ъгъл Уникална медия е днес.бг и подобните й,направо си приличат на 100% с Работническо дело от преди 1989г. Аман от криене на факти
55
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЛилиПутинСтига си писал :)) заминавай, че те чака И да не говориш, че ако почне да ти разбира, може и да не ти пусне...