Путин поръча отговор на санкциите на Запада

Мерките не трябва да нанасят вреда на руските производители
Обновена: 5 авг 2014 18:48 | 5 авг 2014 18:47, Веселина Йорданова
382
Путин поръча отговор на санкциите на Запада
Владимир Путин. Снимка: Ройтерс, архив

Руският президент Владимир Путин поръча на правителството да подготви мерки в отговор на санкциите на Запада срещу Русия заради ролята й в Украйна, предадоха световните агенции.

Още по темата
Държавният глава подчерта, че отговорът на Русия на западните санкции трябва да бъде точен и да не нанася вреди на руските производители и потребители.

Путин съобщи това по време на пътуване до Воронеж и среща с губернатора на Воронежка област Алексей Гордеев.

САЩ и ЕС разшириха миналата седмица в един и същи ден санкциите си срещу Русия заради ролята й в украинската криза.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още по темата: РусияЕСпутинсанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спокойно днес излезе информация че САЩ започват да инвестират в Африка за сметка на Китай а който плаща той поръчва музиката.
163
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 241 Всеки Евро и американофил е гей ,хетеро ,транс ,бисексуален,двуполов, наркофил и с хитрионно личностно разстроиство. А Обама не ли ***?
162
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
супер сега минималната заплата от 125 евро може да стане 135
161
1
 
11
 
! Отговори
Тончо преди 9 години
Каквото щем да пишем ,факт е че в Русия за втори път тази година ще вдигат пенсиите , пак с 9% и мин. работна заплата.
160
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Meine Ehre heiВt Treue !----------------------------------------------Всеки русофил е Untermensch , а *** е чифтокопитно .
159
15
 
3
 
! Отговори
Антикомунист преди 9 години
Руснаците не могат да се разпореждат и да заповядват на ЕС и САЩ. Те са никои , една дребна кирлива изостанала държава с огромна територия и слаба икономика. На никой в нормалния бял свят не му пука за Русия защото те не могат да дадат нищо на човечеството. Те са комунистически *** произвеждащи само простотия и петолъчки. В момента целия свят ги наблюдава все едно че гледат първобитно същество с първични инстинкти и си вади изводи какъв не трябва да бъде човек. Дано някога да се очовечат.
158
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изгонване на посланика на САЩ и война.
157
1
 
9
 
! Отговори
FMC преди 9 години
До АнонименНапротив, Турция може да се снабдява от Азербайджан с газ. А при пропадане на ЮП, Турция се натиска за още по-южен поток. И Руснаците в крайна сметка могат да почнат неговия строеж вместо нашия. Тук въпроса е за преминаване на транзитен руски газ през Турция, от който Турция ще печели. Не като нашите галвочи. Дават им ядрена централа, не искат. Дават им газ и възможност за печалба, не искат. А знаеш ли Русия с колко алуминий разполага и знаеш ли откъде внасяме ние? Не знаеш.
156
0
 
14
 
! Отговори
бонго преди 9 години
Поляците ИЗРЕВАХА за компенсации ,защото губат над 500 милиона евро от спиране на износа на ябълки,плодове, зеленчуци . И Турците потриват доволни ръце. Машаала! Боюк алъш -вериш! Машаала!
155
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ердоган не си прави каквото иска а каквото му позволяват.
154
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СУРА - руската инсталация за контрол на климата.Sura Ionospheric Heating FacilityНаказват ни за това, че спряхме Белене и Ю.Поток и подписахме с Westinhgouse.Гадната азиатска деспотия наказва всеки, който и накърни интересите.ХААРП има мощност само 3.9МВт и на другия край на света.Руската СУРА има мощност 190МВт и е в Нижни Новгород, само на 1800 км.Удариха Аспарухово, удариха София, удариха Ловеч, удариха Мизия... кой ще е следващият?
153
2
 
3
 
! Отговори
FMC преди 9 години
Ердоган си прави каквото иска и изобщо не го е еня за кирливите американски бази в страната му.
152
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руските корита ще си ръждясат и изгният в черно море. На Турците им е притрябвал руския смрадлив газ. Те има от кой да се снабдяват. Иран им е на една ръка разстояние .
151
0
 
10
 
! Отговори
FMC преди 9 години
До FMCA 4 милиона руски туристи в Гърция? Я да ги насочим към Турция, да видим кой кого. Горката Гърция, Барозо се видя принуден да я успокоява тия дни, виждайки накъде вървят нещата с Русия. А гърция толкова много разчита на Русия като реална алтернатива за излизане от безсмислената криза, в която я вкараха САЩ и Европа!
150
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до кaзaнь Абсолютни глупости! АБСОЛЮТНИ ! Приказки със ,,***,, В Башкортостан може да има смесица с монголи, до 7-8%. Бил съм в Казан, Болгар , Билар. Българи ,чисти ! Просто ,,пишем колкото да не мълчим,, - пиши ,ама да не са простотии. Или просто -неграмотност!
149
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ердоган ще прави каквото му нарежда САЩ. В Турция все пак има американски ядрени бази и сериозен американски бизнес. Там се разпорежда белия дом.
148
0
 
6
 
! Отговори
FMC преди 9 години
И защо Турция да забранява на руснаците да минават Босфора? Ердоган може да е тиранин, но гледа единствено своите интереси. А те са примерно ядрена руска централа, газопровод, алтернатива на ЮП, както и милиони руски туристи. Кой кого сега, а кажи. Аз Турция не съм чувал да налага санкции, ама щом казваш...
147
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
FMC тогава ЕС спира руските самолети да навлизат в европейското пространство а Турция забранява на руски кораби да минават Босфора
146
9
 
1
 
! Отговори
Антикомунист преди 9 години
САЩ могат и ще си печатат долари колкото поискат. За разлика от тях руснаците и да печатат и да не печатат разлика няма. С рубли не можеш да си купиш нищо. Китай не може да си иска нещо което не е негово независимо дали някой го подкрепя или не. БРИКС няма как да разгони фамилията на нещо което има 2 пъти по голям БВП и те изхранва като ти дава работа пазари и технология.
145
3
 
5
 
! Отговори
FMC преди 9 години
Когато си готов да правиш мръсно на другарчето си, трябва да си готов и за дваж по-мръсно от негова страна. В случая ще ядеш ябълки, ще плащаш 2-3 пъти по-скъпи самолетни билети и ще окастриш Алпите за топлинка през зимата. Ние, българите сме свикнали на мизерия и студ. Ама италианците горките какво ще правят?