Как реагират руснаците на ответните санкции

Остроумни туитове по повод наложената забрана за внос на храни
Обновена: 7 авг 2014 19:34 | 7 авг 2014 16:27, Елка Василева
369

Онзи, който е направил това, е гений!
Нашият отговор на хотдога!

Снимка: Twitter

Руският президент Владимир Путин подписа на 6 август указ за забрана на вноса на селскостопанска продукция, суровини и хранителни продукти от страните, наложили санкции срещу Русия. Новината дойде към края на деня. Цяла вечер и цяла нощ потребителите на Рунет се съревноваваха в остроумие, обсъждайки изчезването в скоро време на вината, сирената и млечните продукти от магазините.

Още по темата

Lenta.ru е събрала някои интересни туитове:

Целта на вашето пътуване? - Да се наплюскам.

От днес вместо магнитчета ще си носим макарони, хамон и песто от вражеските страни.

Нормално го е измислил Путин! За една година забрани да се яде. След година всички жени ще са стройни! Която е дебела – или е враг, или е болна!

При спазване на кремълската диета може да се отслабне с 5-6 кг за 8 дни, за месец – месец и половина може да се свалят 8-15 кг.

Казвах ви – свиквайте да работите в градината.

Правилно направиха – хапването краде от градуса.

От Барселона: сега ще ви нося домати и мандарини вместо сувенири.

Аз бих наложил санкции върху вноса на чужди футболисти, нека нашите момчета играят.

Сега ще започнат да се разменят рецепти: торта от сухари от миналата година, мляко от вар – и е толкова вкусно!

Не се шегувам: тръгнах си от работа сравнително късно. В 23.30. Не знаех нищо за нашия мощен отговор на санкциите. Реших да се разходя и до магазин „Перекрьосток“ чувам момчета да казват: „Хайде да се снимаме с храната“. Едва вкъщи прочетох новината и сега си мисля: наистина, да отида ли и аз тези дни да се снимам с храната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
8
 
6
 
! Отговори
Геро преди 9 години
Ама много лош език имате братя русофили... Сипете обиди, като с камаз значи. Деца да не се зачетат тук бе. Руската интелигенция е хубаво нещо. Културна, чиста... добре се изразява.Тук, само най-лошото от този народ виждам. Защитавате Русия, ама защо не прихванахте нещо от истинските хора там. Политиците не са лицето на този велик и одухотворен народ. А за тези, които не са били там - това тук във форума никак няма общо с мисленето на хората в Русия.
60
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Европа може да умира от смях, но западните бизнесмени едва ли. Все пак Русия е най-големият и желан пазар за сведение на някои тъпчовци пишещи по-долу.
59
9
 
8
 
! Отговори
Бранник преди 9 години
"Сега ще започнат да се разменят рецепти: торта от сухари от миналата година, мляко от вар и е толкова вкусно!"AAAAAHAHAHAHAHAHAHAHA, това кърти мифки рашаните *** от глад и то пред ЗИМА
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
- Пошегувахме се и стига толкова. казал Брежнев и залепил веждите си под носа.
57
1
 
2
 
! Отговори
блр преди 9 години
До Анонимен 75Ще се видим кой ще се смее последен!
56
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С триста зора сте намерили пет шегички на украинци в мрежата и ги представяте за реакция на руснаци!Жалко че ви се връзват!
55
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BLYADOVETE DORI I "NU POGODI " ZABRANIHA SLAVA NA KAPUTKIN))))))
54
3
 
13
 
! Отговори
Чапай преди 9 години
Руснаците и без това купуват корнишончета по две три, само ги помирисват и изпиват по 2-3 бутилки водка. Важното е, че водката си я правят сами, а те на глад са свикнали, така че да не ги мислим...
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чапаев и Петка, поради липса на спирт, се напили с ракетно гориво. Излиза по едно време Петка от стаята. След малко звъни телефонът. Чапаев вдига:- Да?- Чапай, недей да ходиш до тоалетната!- Ама защо? Кой се обажда?- Петка.- Откъде се обаждаш бе?- От Америка.
52
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ели--42;Те руснаците са свикнали на глад. Когато дойдоха след ДЕВЕТИ казваха ; БЪЛГАРСКА КЪЩА МАГАЗИН. И питаха Какво искате повече? Възрастните им казваха Нищо не искаме повече.По време на ВСВ САЩ хранеха Червената Армия.Освен воената техника им даваха на месец;18 000т. месо,12 000т Консерви, 12 000 т.Сланина ,2 милиона тона пшеница. И *** им давахаи мн.др.
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
globalresearch.ca/evidence-is-now-conclusive-two-ukrainian-government-fighter-jets-shot-down-malaysian-airlines-mh17-it-was-not-a-buk-surface-to-air-missile/5394814 : линк към независим източник. Освен ако бунтовниците притежават картечници които могат да стрелят по самолети на 10 километра височина, не са виновни те.
50
2
 
8
 
! Отговори
до Onz преди 9 години
Всички печатат пари и колкото по-скъп е долара. толкова по-малко ще го купуват.
49
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименEвропа умира от смях пред истеричните напъни на кремълското джудже,жалка путиноидна ***
48
12
 
12
 
! Отговори
да да да преди 9 години
Тези който си мислят че Руснаците ще усетят някакви лишения явно не познават Руския пазар и Русия,това е огромна територия с много не използвани ресурси,който сега ще се разработят и това е само в плюс за Русия........
47
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хахах не Русия - Украйна изнася пшеница. Руснаците от глад няма да измрат то е ясно. Калени са 200 години в див комунизъм те и са железни. Да ме извиняват българките ама...въпреки недобросъседските отношения в момента, че така ни спряха зеленчука, пак искам да си взема рускиня за жена :)
46
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ми най-големия завод на рено-нисан в Европа е в Русия на мястото на бившия завод в Толиати. Чудите ли се защо не го стъкмиха в Ихтиман???? примерно.
45
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искаме да преодолеем логиката на санкциите, искаме да седнем на масата за преговори, за да обсъдим съвместно пътищата за бъдещото развитие на Украйна--------------------------АААААА ....сега искат да седнат на масата, а до вчера бяха големи пичове ...
44
10
 
9
 
! Отговори
д преди 9 години
Путин Славяноубиеца няма полезен ход. 3 дни шеги и после?
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 56---------------Особено в Гърция им се подиграват, на площада са излезли да се подиграват
42
3
 
4
 
! Отговори
do 52 преди 9 години
PRAV SI...IMAT MLYAKO. NO ZASTO DA DOYAT KRAVITE SLED KATO JENITE IM PRILICHAT SASHTO NA KRAVI SLED 30 TE))))) AIDE RUSKITE RENEGATI PO SMELO. IZOSTAVYATE S POSTOVETE))))