Френски експерти търсят черните кутии на самолета на "ЕърЕйша"

Досега са открити 16 тела на жертви
2 яну 2015 07:34, Елка Василева
10
Френски експерти търсят черните кутии на самолета на "ЕърЕйша"
Снимка: Reuters

Експерти от Франция се присъединяват към издирването на черните кутии на потъналия в Яванско море самолет на "ЕърЕйша", съобщи в сайта си сингапурският вестник "Стрейтс таймс", цитиран от ТАСС.

Още по темата

По-рано Малайзия съобщи, че екип от двама следователи на френското Бюро за разследване на самолетни катастрофи и двама технически съветници на авиокомпанията "Еърбъс" ще участват в издирването, отбелязва Франс прес.

Френските експерти носят хидроакустично оборудване за засичане сигналите на черните кутии. Според спасителните екипи най-вероятният район, където се е разбил самолетът, е с площ около 1500 кв. морски мили (над 5400 кв. км). Три кораба са изпратени в тази зона, както и група индонезийски водолази.

Досега са открити 16 тела на жертви от катастрофата на самолета.

На 28 декември самолетът "А320-200" на индонезийския филиал на малайзийската компания "ЕърЕйша" със 162 души на борда изчезна от екраните на радарите около 40 минути след излитане от Индонезия на път за Сингапур. Смята се, че самолетът се намира на дълбочина между 25 и 32 метра в Яванско море.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ФранциясамолетЕърЕйша
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Произнася се "ейжа" - американец съм, с български и американски паспорт. Казвам се ***.
7
1
 
3
 
! Отговори
Любо преди 9 години
До До Любо-анонимниятПриятел , казвам ти факти , не съм от тия с островитянското мислене , работя с такива по цял ден , за да не ги харесвам.Имената на Българските градове как се изписват на табелите бе ? ДОСЛОВНО , Велико Търново си остава Велико Търново а не Great Turnovo...***...
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ейша си е Ейша. Азия си е Азия..
5
4
 
7
 
! Отговори
До Любо-анонимният преди 9 години
А ти,драги отворко,ако беше наистина БЪЛГАРИН,щеше да четеш НА БЪЛГАРСКИ всичките шантави островитянски неща,които се опитват да НИ НАТРАПЯТ!АЗИЯ на наш роден език си е била винаги АЗИЯ-така се и пише,така се и изговаря все още в БГ!А на зомбираните "модерни" многополови гей-фенове и ***-нека им втълпяват всички "ценности"на любимата гей-дружинка на запад от нас!Така че-твоята ИНТЕЛИГЕНТНОСТ си я пази само за себе си и не я налагай на нас тук!За разлика от теб-ние все още СМЕ БЪЛГАРИ
4
3
 
8
 
! Отговори
Любо преди 9 години
До АнонименАко беше малко по интелигентен , щеше да знаеш че Азия на английски се чете Ейша или Ейжа.А ако беше повече интелигентен , щеше да знаеш че имената на обекти , хора , се цитират дословно и със запазено произношение ;)
3
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Негативни, оскотели, долни, злобни, прокажени български ***,пожелавам ви бързо изчезване и обезлюдяване.
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еър Азия, не звучи ли по добре..
1
12
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Руснаците са го свалили. Лично Путин е виновен ! :) :) :)