Почина полицайката, ранена в предградие на Париж

Стрелецът все още се издирва
Обновена: 8 яну 2015 14:03 | 8 яну 2015 12:23, Елка Василева
22
Почина полицайката, ранена в предградие на Париж
Снимка: Reuters

Полицайката, която беше ранена при стрелба в предградие на Париж, е починала от раните си, съобщи АФП.

Още по темата

Другият ранен при стрелбата, общински служител, е в критично състояние.

Нападателят е избягал от местопрестъплението с автомобил, който по-късно бил намерен от полицията край Париж.

Както Dnes.bg писа, мъжът, открил огън срещу полицаи тази сутрин, е стрелял в гърба им. Нападателят е бил въоръжен с автоматична пушка и е носел бронежилетка.

Френското МВР съобщи, че нападателят е избягал и все още се издирва, макар че първоначално бе съобщено, че той е бил задържан.

Властите все още не знаят дали има връзка между това нападение и вчерашното срещу редакцията на „Шарли ебдо“ в Париж, при което бяха убити 12 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
3
 
! Отговори
Стефн преди 9 години
До охааТи не се разсейвай и продължавай да си лижеш путинския за*ник.
11
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Товарене на всички мюсюлмани по кораби и самолети и кой от където е. С тях и политиците и всички социални инженери, които ни обясняваха колко миролюбивбил исляма. Тези осен касапници и катуни не създават друго. Толкова ли не могат да вземат нормални емигранти от Азия незакърмени исляма, ами се наложи да се събира в Европа само ***?
10
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
някой във бг парламента няма ли да влезе и да ги запука наред вътре?
9
6
 
25
 
! Отговори
охаа преди 9 години
До АБВ Ам ,никого,просто наблюдавам шоуто ,което ни спретват франсетата и техните храненици джихадисти Все едно гледам семеен скандал,как майка Франция се кара на детето си джихадист,че е пострелял малко И с тая репутация на франсетата,най-много това да стане сапунен сериал и в епизодите ще се изгуби същината на всичко Когато една страна се научи да не лиже американски за*ници ,тогава ще я уважавам,а Франция не е сред тях А джихадистите са продукт на САЩ ,това всеки го знае
8
0
 
7
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
До охааИ кой всъщност мразиш?
7
5
 
13
 
! Отговори
охаа преди 9 години
До АБВ Връзката е ,че франсетата като са много смели,да ги залавят тия терористи ,а не както предложи тоя с ник читател да викат чуждестранния легион Еми казвам европ*дали,щото им са меки китките ,доказано от вчера и днеска И да ,САЩ имат методите,да удрят отдалече,да избиват жени и деца,да използват чужди маши,,да удрят под пояса и в гръб А бре ,кво да ви обяснява човек,днеска сте цялата гей-дружинка,да се правите на мъже ,а инак ,ще се на*ерете от страх като чуете аллах акбар
6
5
 
9
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
До охааКаква е връзката между масовото убийство и последвалото убийство на полицай и общински служител с европедали, методи на САЩ, смелите французи, чужденци и импотентни? Кой всъщност мразиш толкова много?
5
12
 
7
 
! Отговори
до охааа преди 9 години
Охкаш защото си *** и неук.Европейската цивилизация има средства и знае как да се защити.Чуждестранният легион е елитна френска част.И знае как да действа.Неуките и менталите като им се изчерпят аргументите, а те обикновено са малко или липсват, минаватна псувни и нецензурни квалификации, основна част от речникът им.
4
4
 
51
 
! Отговори
Кратун преди 9 години
Типично за смелите войни на алаха, да режат глави на завързани хора, да стрелят в гръб по жени да разстрелват легнали военнопленници... Мъже и половина. Смели като кучетата, само когато са на групи.
3
7
 
18
 
! Отговори
охаа преди 9 години
До читател И кво праиме ,като френския чуждестранен легион е съставен предимно от арабели а ?????????????????? Ти току що описа и методите на САЩ Айде недей ми фали толкова чуждестранния легион ,че да не се окаже,че тия терористи са били служили там Ясно ми е ,че на европ*далите като тебе ,все някой чужд трябва да им свърши работата Къде са ви смелите французи????????????????????/////?Що ще карате чужденци да ви оправят ,вие не можете ли? Или сте импотентни и само гледате а?
2
7
 
45
 
! Отговори
читател преди 9 години
Арабите се отличават със забележителна смелост срещу деца, жени, невъоръжени, проявяват изключителна храброст при стрелба във въздуха, майстори са да убият някого от засада, в гръб.Но когато се изпряват на фронта срещу истинска армия, следва пълно пос.....е.Един женски батальон на Израил попилява цяла армия.Време е не полиция да се изправи срещу тях, а Чуждестранният легион на Франция.Проблемът ще бъде решен бързо.
1
1
 
44
 
! Отговори
BornFromAnger преди 9 години
И така лека полека нещата си отиват към бой