Руснаците са готови на лишения, но ще защитят Путин!

Руският вицепремиер предупреди Запада: Не се опитвайте да го сваляте
23 яну 2015 17:05, Елка Василева
403
Руснаците са готови на лишения, но ще защитят Путин!
Игор Шувалов и Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Руският вицепремиер Игор Шувалов предупреди Запада да не се опитва да сваля от власт руския президент Владимир Путин и увери, че руснаците са готови да жертват благосъстоянието си и да понесат лишения, за да го защитят, предаде Асошиейтед прес.

Шувалов е най-високопоставеният руски представител на Световния икономически форум в швейцарския зимен курорт Давос. Той е смятан за един от най-богатите хора в руското правителство, отбелязва АП.

Според Шувалов опитите на Запада да бъде отстранен Путин само ще сплотят руската нация още повече. "Когато един руснак усеща какъвто и да е чуждестранен натиск, той никога няма да предаде лидера си. Никога! Ние ще преодолеем всякакви трудности в страната - ще ядем по-малко, ще изразходваме по-малко електричество", каза руският вицепремиер пред участниците във форума.

Думите на Шувалов предизвикаха язвителни забележки в руските социални медии. Един опозиционен активист пусна на сайта си снимки на жилищата на вицепремиера в Москва, Лондон и Австрия, за да илюстрира къде той смята да се подложи на лишенията, за които говори.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
4
 
13
 
! Отговори
info. преди 9 години
Америка ще рухне,44-ият американски президент ще бъде чернокож и той щe е последният.Казано преди 20 години от Ванга.
109
4
 
4
 
! Отговори
Коко преди 9 години
Верно много луд народ има тук! Някой обещава на България среща очи в очи с джуджето и от това трябва да ме е страх ли??? Е, заради такива нещастници шефа на нато беше тук!
108
2
 
9
 
! Отговори
Боро Пора преди 9 години
Аз съм Донбас!
107
5
 
9
 
! Отговори
info. преди 9 години
Русия има атомно оръжие чиито установки са разположени по земен,въздушен(авияция),под вода и др.В случай на прекъсване на комуникация с тях,те автоматично ще изстрелят бомбите си по врага.Американците да не се изхвърлят толокова много че това може и да им е за последно.
106
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До КокоЗа бьлгарите е сигурно че се мрязат един друг, само тоя сайт е нагледен пример за това. Та вие имате правителство избрано от 15% от населението но властващите се дьржат все едно са взели 99% на Бай Тошо.хахаххахахахахахаххах
105
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВИВА РУСИЯВлачи си я на оня свят Русията си, барабар с Путина си!
104
1
 
5
 
! Отговори
сопол преди 9 години
в америка е по хубаво, ясно е. но америка не прави нищо за нас, освен да си тика политиката и да *** от мариците. русия *** от нефтохима и си прокарва политиката. не виждам разлика нещо, освен че в сибир бият, а в гуантанамо ти пускат металика докато се побъркаш.нашата тиква прегръща меркел, а тя забранила инвестициите в ***, а токвата се хили като...
103
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей,сороси,ко стаа в Донбас бе.Нещо краварските галеници на бяг го удариха,а?Лоша работа.А вие некакви наздравици за край на Путин и Русия вдигате.Чакайте малко.Не може почерпка без човека,за който се прави.Днес в Донецк,утре в Киев,а вдругиден може в...София.Само търпение още малко и ще се видите очи в очи с любимото ви"джудже".
102
1
 
3
 
! Отговори
дедо ПИЧ преди 9 години
до 154Аз съм атеист,но това не е причина да не прочета Библията и Корана поне за обща култура.цитирах Библията защото се правят някои по набожни и от Папата даже в пропагандата естествено
101
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И украинците са готови на лишения само и само да се отърват от Русия.
100
4
 
8
 
! Отговори
Коко преди 9 години
Руснаците сами себе си мразят! Путин го подкрепят 82+ процента от населението:) Тато едно време при "избори" на обяд в 12 часа вече беше избран с 99%. Абе големи любимци, играли сме го тоя филм...
99
5
 
6
 
! Отговори
до 150 преди 9 години
Те всичките Русафиле ЧУГУНЕ от Атака,БСП и ДПС са така.Ама санитарите от лудницата са виновни щот ги изпускат от поглед!Турция много войни е водила с Русия ама тукашните Турци от ДПС сичките Русафили били.........
98
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 150Безродни са само глобалистите тоест соросоидчетата платени да пишат и да врещят по цел ден.
97
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 151Аз съм в България, защо да изчезвам ? Върви си ти в твоята велика родина Русия. Нали е хубаво там ? Какво правиш в български сайт, руски ? И викай в Москва "Да живее България", да видим какво ще ти се случи.
96
0
 
2
 
! Отговори
sopol преди 9 години
а ние сме свикнали с анархия. диктатор или анархия. Труден въпрос
95
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 146Изчезвай в Канада бе пубер .
94
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"...Игор Шувалов предупреди Запада да не се опитва да сваля от власт руския президент..."и как ли се опитва западът да сваля Путин, че нещо не става ясно. Вкаран е партизански отряд свалячи в Кремъл ли или го зомбират с телеуправляние по радиото и Уай-Фаи-то.Туй параноята е кофти нещо. Шубето е голям страх, а стрхът - лош съветник.
93
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВИВА РУСИЯИзчезвай в Сибир, руски *** !
92
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 117 Какво общо имат руските класици с днешния руснак?Повечето не са имали "късмета" да живеят по времето на Сталин и наследниците му.В Русия на власт е бившата партийна и военна номенклатура, хора от разузнаването.Петър Първи възражда Русия.Като заимства постиженията на Западна Европа.Петър използва пътуването си във Франция,Англия,Рига,Кьонигсберг,Бранденбург, Холандия,Англия,Австрия, за да се запознае със западната култура и технологии. И е принуден да наеме западни специалисти. Факт.
91
1
 
2
 
! Отговори
Nekoj преди 9 години
Одисей 1Всички в психиатриата казват само истината... но ако не се удостовериш че си един от тех тогава ще полежиш в панделата.