След 10 дни слухове: Путин най-сетне се появи

Някои се притесниха, че е блед, според други е в добро здраве
16 мар 2015 14:40,
221
След 10 дни слухове: Путин най-сетне се появи
Владимир Путин Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин се появи за първи път публично след 10-дневно отсъствие, което породи спекулации за здравето и личния му живот, предадоха Ройтерс и Франс прес.

Още по темата
62-годишният руски лидер прие в Константиновския дворец в Стрелна, край Санкт Петербург, президента на Киргизстан Алмазбек Атамбаев.

Според Франс прес Путин е изглеждал по-скоро блед, но според Асошиейтед прес Путин изглеждал в добро здравословно състояние.

Пред журналисти, отразяващи срещата на Путин с Атамбаев, киргизстанският президент първи опроверга слуховете, че Путин не бил добре, и каза, че не редно да се разпространяват клюки за здравето на хората. Атамбаев каза, че Путин го е разходил с кола около двореца. Той "не само ходи, но и кара кола", добави Атамбаев, цитиран от ДПА.

Путин с усмивка и кимайки с глава в знак на съгласие с колегата си, заяви, че без клюки животът му би бил скучен.

Основни теми на срещата на Путин с Атамбаев са засилване на двустранното сътрудничество в търговско-инвестиционната сфера, културата, енергетиката. Двамата лидери обменят и мнения относно сътрудничеството в контекста на присъединяването на Киргизстан към Евразийския икономически съюз, допълва ТАСС, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде е тиквата?
148
0
 
3
 
! Отговори
до 195млад бандеров. преди 9 години
Трудно е човек да стане *** но вие сте го постигнал.
147
0
 
2
 
! Отговори
Авер преди 9 години
Бил е на гости на Петко Сертов.
146
1
 
10
 
! Отговори
бг преди 9 години
*** *** ту реват че имало култ към личността на Путин,ту реват защо не се появява.
145
19
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
До Анонимен 178, по коментарите си личи, че мнението на путинистите се свежда от едно и също място. Опорноточковата троладжийница продължава да лъже, *** и манипулира, само и само да разедини обществото. Във фейса пък една от троладжийниците не се свени да пуска снимки отпреди години с нов текст, откровено да си измисля някви просто хиперневероятни неща. Хубавото в цялата работа е, че путинолюбците са некъде стотина души, колкото са в неделя, въпреки че "2000 души са потвърдили участие"
144
16
 
2
 
! Отговори
млад бандеровец преди 9 години
Това джудже само се е криело 10 дни в корема на Кабаева та я мислили че любовницата му е бремена. А така навярно правят и секс..ха..ха
143
1
 
20
 
! Отговори
Въх... преди 9 години
Тц,тц,тц.... какво разочарование за гей-либералната публика!
142
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
186 ти в ред ли си може ли чекист да защищава православието та този се е клел във вечна вярност на КПСС и е целувал мощитете на мумиятаОдисей 1
141
0
 
15
 
! Отговори
Az преди 9 години
А сега редакцията на Днес да обясни за какво рева през цялото това време !!!
140
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а кой пуска слуховете??
139
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде бе, цял свят чака, американци, немци, британци, Обамци.
138
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 184Tup.
137
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не зная защо е тая омраза срещу един човек който защитава православието, своя народ и неговите интереси, и още нещо, изключително важно - да има някакъв паритет в тоя съвременн кретеноиден свят, в кото най-нормалното е бащата да е...е дъщерята, а сина - майката, и гейвете да са бъдещото на цивилизацията.
136
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 161Choveche, tuk ne stava duma za "rusofili" i "rusofobi". Njama nachin normalno mislesht i vuzpitan chovek da ne se nastroi otritsatelno pri vida na vodopada ot pomija, kljuki i shizofrenichni izmislitsi sreshtu edin rukovoditel, kojto ne prodade Rusija za butilka spirt i ugodnitcheski lektsii za po 100 000 $. A izpravi Rodinata si na kraka i se startae umno i spravedlivo da ja napravi ravnostoen partnjor. No tova nakara alchnijat Zapad da zagubi zdrav razum i da iska da porobi Rusija.
135
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бил е пи Курникова, пазарил се е с нея да си сменат имената, та да не му се смеят :) ама тя му отказала и сега е много отчаян, не се знае какво ще направи
134
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък съм русофилофоб. Мразя русофилите в България...не руснаците
133
0
 
0
 
! Отговори
до 177 преди 9 години
сигурно с тебе така е било, ние не можем да кажем. И за твое сведение това ,за което намекваш на руски е съвсем друга дума.
132
0
 
22
 
! Отговори
бъчвов преди 9 години
има класа путин и това е...с по един коментар и путин и атамбаев осмяха цялата медийна истерия и се върщат към задълженията си,да укрепват,модернизират и развиват евроазийския съюз който по нищо не се различава от европейския съюз..и в двата има по една държава която ръководи и управлява другите чрез икономически и военни приоми..с времето отношенията между тях ще се изгладят...единия разполага с природни ресурси,другия с техника и идеи,родени са един за друг
131
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Внукът на Йосиф Сталин Евгений Джугашвили загуби дело за нанесени морални щети срещу радио "Ехото на Москва" заради твърдението на медията в предаване, че диктаторът е заповядвал да се екзекутират малолетни. Срещу *** се водят подобни дела, но предварително се знае за техният изход.
130
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбра се,че е блед. Той е блондин, много бял и не е ходил скоро на море.