Путин се покрил, чакал да му се роди дете от Кабаева

Събитието щяло да се случи в Лугано според швейцарски медии
13 мар 2015 16:03, Елка Василева
343
Путин се покрил, чакал да му се роди дете от Кабаева
Владимир Путин и Алина Кабаева. Снимка: архив, Reuters

Тайнственото изчезване на руския президент Владимир Путин породи какви ли не спекулации за здравословното му състояние и накара коментатори да изпишат доста редове по въпроса. Всъщност Путин е изчезнал от публичното пространство за седем дни по щастлив повод, пише в. "Република".

Путин бил в швейцарския град Лугано заради раждане на негово дете от бившата олимпийска шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева, твърди италианският ежедневник. Вестникът се позовава на швейцарски медии - радио Ер Ес И и вестник "Блик".

Според тях 32-годишната Кабаева, за която от години се твърди, че е приятелка на Путин, се била регистрирала в престижната клиника Сант Анна, която е в околностите на Лугано.

Швейцарските медии твърдят, че Кабаева и Путин били резервирали две стаи в клиниката. Едната била за родилката Кабаева, а другата за близки и за охранители. Медиите допълват, че раждането щяло да е в най-скоро време.

В клиниката са раждали известни личности като например дъщерята на Силвио Берлускони Барбара. Берлускони е приятел на Путин и според швейцарските медии именно той препоръчал на руския президент клиниката край Лугано.

По-рано днес на сайта на руското президентство се появиха снимки от среща на Путин с председателя на Върховния съд на Русия Вячеслав Лебедев, припомня в. "Република". Пресслужбата на Кремъл обяви, че в понеделник руският президент ще има среща и с киргизстанския си колега Алмазбек Атамбаев.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


343
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Mi to, togava znachi, tova shte mu e tretoto dete "ot Kabaeva"! Samo deto purvite dve, za koito Alina se grizheshe, so okazaha detsa na sestra i. Ta i sega... Kakvo li ne pravi shizofrenijata na Zapada da ocherni Putin. E, ne se poluchava. Nito e dvuzjenets, nito ima brak bez razvod, nito se izlaga s ljubovni istorii, podhodjashti za teenager. Prosto si gleda rabotata na Prezident za blagoto na Rusija. Ne pozvoljava da ja porobjat. A tova vludjava Zapada. Izpluzva im se edna bogata kolonija.
146
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А казват, че нямало истинска любов. Вижте Путин и 31 години по-младата Кабаева. Ето, това е истинска любов. Само любовта на Мара Отварачката към Гущеров е по-чиста и по-силна.
145
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кво да става ба6та то семето муе станало на АЛОЕ ВЕРА.Новият зехтин.
144
5
 
5
 
! Отговори
Молодец ! преди 9 години
Отишъл е в Швейцария за бебето,защото си познава ***....ех живот, живот - за едни частни клиники, за други гречка и портретче на Вовата :))
143
2
 
2
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Кьде си ве испанецо нали щеше да бичиш до 2 ч
142
1
 
3
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Кажи ми кьде си в испания?
141
0
 
3
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
До 215Сира?????? Кажи грозде в албасете ли си брал или вьв валядолид може би? И още ведньж ще те питам сира????? А не е ли сидра???? Помисли си малко и пак ми пиши от твоя развит край на земята от емигранската ти квартира
140
3
 
3
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
И кои сте вие европейците дето взимате по 3000? заплата?!?!?!? И кажи ми честно знаеш ли какво е калимочо? Не заради друго но понеже заплатата ми е 100? и за това всяка година почивам в Испания на Бенидорм и сьм запознат долу горе с нещата. А ти навярно си още пресен емигрант берящ портокали на финката мечтаещ за три бона заплата
139
2
 
3
 
! Отговори
за 215 преди 9 години
Личи си че си от кройно изостанал район на земята. Това е сорт грозде бе ***.
138
2
 
3
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
До 213Не ми каза каква е тая испанска сира?
137
3
 
1
 
! Отговори
За бригадира преди 9 години
Ало бригадир, хвърли каскета щото в сесесере това чудо на живковизма не се котира и заради него ще те ползват да им ринеш миризливите руски ***, замени каскета с голяма руска *** така ще бъдеш по полезен за руските си господари когато им се доповръща ще има къде да пълнят повърнята. Да е.а и долния ти *** да е.а.
136
1
 
1
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
До 209 По добре да си беше взел калимочо амиго
135
8
 
3
 
! Отговори
Вярвах ти преди 9 години
Изглежда съм се лъгал за Путин, че е извисен човек. Жалко. Вярвах в него че е президент на православието, който се противопоставя на Американските сатанисти, а излиза че се е развел за да е с млада любовница! Разочарован съм от тебе Путин! Не си по-различен от ония отвъд океана!
134
3
 
3
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
До 209Уточни моля те какво е испанска сира? Или имаш впредвид сидра? И ако е така малиии егати коравия пичага си амиго
133
1
 
1
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
До 202 имах впредвид да ме извини 203
132
2
 
4
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
До 203Голям пичага си анонимния.Вьв Волгоград РФ сьм и кво ще направиш???? Купи малко петрохански старец и лютеница като идваш насам аз ще ти ги платя. Хаха ***
131
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Не знам защо му се качите на Путин на оная работа той нищо не е казал или съобщил с коя какво прави това си е негова работа Аман от нагли журналисти с *** статии и върхтт *** василева а може и да го ревнува.
130
0
 
6
 
! Отговори
ник преди 9 години
Путин чака Псаки и Меркел да му родят деца
129
2
 
7
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Ало, господа сорусуиди! Какво стана с убийството на Немцов?Организирано от престъпника Адам Осмаев, който за благодарност е издигнат за командир на батальона "Джохар Дудаев" (за пояснение - това е батальон от чеченци, воюващи на страната на украинската национална гвардия). Зад всичко това стоят украинските служби или направо ЦРУ. Но това сега вече не е интересно. Важното е, че една сидмица се писа как Путин избива опозицията. Сега ще се дъвчат други глупости, докато Немцов се забрави.
128
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
волгоградския Къде си чукча ? кажи къде си да ви нацепя червените ***