Лепенка за питащ! Скандал с полския президент

Охраната на Коморовски се саморазправи брутално с мъж
Обновена: 19 мар 2015 08:48 | 19 мар 2015 08:40,
23
Лепенка за питащ! Скандал с полския президент

Полският президент Бронислав Коморовски попадна във вихъра на огромен скандал, след като изтече видео как охраната му бие мъж и се опитва да залепи устата му с тиксо.

Инцидентът станал след посещение на Коморовски в университета в Жешув. На излизане гардовете му повалили на земята мъж, който искал да му зададе въпрос.

Журналист от полското радио успял да заснеме част от нападението, но и той бил атакуван и го накарали да изтрие видеото.

Репортерът все пак успял да спаси кадрите, от които се вижда как по време на инцидента охранителите залепват устата на крещящият мъж с лепенка.

Вижте видеото, като скандалната случка се разиграва след 1,35 минута.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
14
 
! Отговори
хъм преди 9 години
Коментирайте си колкото искате, но добре че сме в НАТО и Евро съюза, щото ако сме в изолация до сега да сме я руска губерния, я турски вилает.
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
I V POLSHA NIAMA DEMOKRAZIA,KATO V ZELIA EVROPEISKI SAUZ
14
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Демокрация по атлантически. Ах, тоя диктатор Путин той е виновен, санкции!!!
13
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Страх, страх и страх! Защо им се страхува президента? У нас има питащи т.н. журналисти с добре подбрани въпроси и управниците добре охранявани отговарят с охота. Страхът е защото измамите и кражбите са в ужасни размери. Но Полша не е България. Народа им не е като нашия *** и ще си потърси правата. Тук целуват з...ка на един доказан *** който има властта за даденост. Рано или късно ще се потърси сметка за геноцида на него и слугите му.
12
2
 
26
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Европейските ценности имат много странен характер ,бих ги определил като въртеливи ,мерят с двоен аршин и само тяхната позиция е вярната и правилната ,абе въобще истинска демокрация в многонационален мащаб или ИНТЕРЕСЧИИ МРЪСНИ НЕ СОЛИДАРНИ ЛЪЖЛИВИ *** ТОВА СА ЕВРОПА И САЩ.
11
0
 
26
 
! Отговори
живот преди 9 години
и в България слагат лепенки или заплашват със саморазправа питащите, особено борците "уж" за свобода и правда. Някои хора си мислят, че държат монопола на истината и те са истинските знаещи кое е добро и кое зло. Ама истината е, че гледат само от собствената си камбанария и друго не приемат за мнение. Такива хора са жалки и винаги остават без подръжници, колкото и да твърдят, че те са последната инстанция на истината!
10
2
 
48
 
! Отговори
циника преди 9 години
Ето едни диваци и варвари в Полша. Но кажете ми, в коя държава фашистите не са диваци и варвари?
9
2
 
37
 
! Отговори
Ванко преди 9 години
Крайно време и НСО да започнат да залепят с тиксо устите на хората от провинцията при тази разтяща любов към управляващите
8
2
 
53
 
! Отговори
до10пич преди 9 години
Ако имаш предвид Немцов,гръмнаха го тези които му плащаха милиони да разбие единството на руснците и защото не оправда парите които му даваха а си ходеше по островите с разни мадамиш
7
1
 
53
 
! Отговори
Илко преди 9 години
Някой учуден имали? Това си е демокрацията!
6
28
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джудженцето такива направо ги гърми,какво тиксо, какви глупости.
5
3
 
67
 
! Отговори
ПРАВОЗАЩИТНИЦИ преди 9 години
/ПЛАТЕНИ/ Къде сте? Или протестирате само когато сте добре платени
4
6
 
62
 
! Отговори
ВЪН ОТ НАТО и ЕС преди 9 години
Това място се превръща все повече в аналог на соц. ЛАГЕРА само без СОЦИАЛНИТЕ БЛАГИНИ за хората. Май ще заприлича на НЕМСКИТЕ ЛАГЕРИ след някоя друга година
3
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Седесари в действие.
2
4
 
72
 
! Отговори
ДИМОКРАЦИЯ преди 9 години
А у нас жърналята даже и не питат неудобни въпроси, защото предварително са им запушили устите с някой "кокал" или заплаха. Поне вицове за ТИКВАТА можем да разказваме както едно време за Т. Живков
1
6
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евогейски ценности!