Колко струва парадът на 9 май в Москва?

Московчанка: Много се гордеем с танковете, произведени са от нас!
5 май 2015 15:47, Василия Пейчева
349
Колко струва парадът на 9 май в Москва?
Снимка: bgonair.bg

Над 7 милиарда рубли или 120 млн. евро ще струва парадът на 9 май в Москва. Той ще отбележи 70 г. от края на Втората световна война. Очаква се на него да присъстват близо 20 хил. души. Най-новите руски военни технологии вече направиха своя дебют пред публика, по време на втората репетиция за парада.

Няколко улици в Москва бяха временно затворени, за да може тежката техника да бъде превозена до Червения площад. За разлика от първата репетиция, този път новата гордост на военно промишления комплекс на Русия – танковете Т14 Армата, за пръв път бяха видени от публиката.

Още по темата

Според руските медии Т14 са първият тип от третото поколение танкове с максимална скорост от 90 км/ч. Машината Може да бъде оборудвана с оръжие с калибър 152 мм, което ще направи танка лидер в своя клас.

"Много се гордеем с танковете, защото са произведени от нас", коментира московчанката Вероника.

Вижте още по темата във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
0
 
3
 
! Отговори
до 299 укът преди 6 години
За всички ветерани от цялата РФ и техните придружители са осигурени безплатни билети не зависимо с какъв транспорт ще пътуват. Дали по въздуха морето или сушата. Така че недей от яд да пишеш глупости.Няма друга държава която така да уважава ветераните си както Русия.
240
2
 
1
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Когато някой си има вземане-даване с Русия, никога не трябва да подценява две неща:-Колко руснаци могат да пожертват управляващите Русия, за да постигнат целите си;-Колко мизерия могат да изтърпят руснаците.Отговорът и на двете е "Много повече, отколкото можете да с представите!"Пак ще ги докарат до " Може да сме голи, но сме въоръжени до зъби."
239
2
 
3
 
! Отговори
антимухъл преди 6 години
До до 300а ти не забравяй,парче тъпо...че не германското знаме се развяваше над Кремъл а ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ ,СЪВЕТСКО беше забодено на Райхстага в *** ...мекерета продажнни...ДА ЖИВЕЕ ПРАВОСЛАВИЕТО,изпукайте до крак,малки гниди въшлясали !!!!
238
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Велик народ. Велика държава , а *** да се пръскат от яд
237
0
 
1
 
! Отговори
! преди 6 години
До муспиТе тоя номер го знаят още от съветско време, вкл. и за разлома "Сан Андреас"! Щом ние го знаем - за тях не бееи грижа...
236
6
 
10
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Да молим Бога да даде акъл на руснаците да пуснат само една ракета Топол на оня Джимбо вулкан в САЩ! В цяла Северна Америка измира всичко живо - край на световния еврейски ред!
235
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До зловещо Нещо не си в час, Германия произвежда всичк тези неща.
234
8
 
20
 
! Отговори
Истината преди 6 години
РУСИЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА!!!
233
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напиши и Infineon, AEG, Telefunken, Bosch, Blaupunkt, Siemens и т.н.
232
2
 
2
 
! Отговори
до 304 преди 6 години
Напиши в Гуглето името Конрад Цузе.
231
13
 
8
 
! Отговори
до 300 преди 6 години
Мушмул,не забравяй че първата балистична ракета е немска!Че първия компютър също е немски!Че кога немците са правели хеликоптери,руснаците са брали грудки в гората!Егати неграмотното русофилско племе некадърно!
230
4
 
7
 
! Отговори
до 300 преди 6 години
Да,долу-горе си прав.Само не спомена че германците произвеждат машините с които се произвеждат долуизброените артикули.
229
8
 
3
 
! Отговори
укът преди 6 години
Смешно и досадно е. Изглежда, 70-та година повече е празник от самата победа. Защото в руските СМИ бяха написали ветераните извън Москва няма да бъдат допуснати на парада. Досега съм си мислил, че победата е празник най-напред за ветераните.
228
1
 
1
 
! Отговори
maimun преди 6 години
До брейВече се убедих , че си прав!!! Никой не ми отговаря :))))) Нормално - дай им да плюят, да защитят теза е доста трудно
227
0
 
1
 
! Отговори
до 285 преди 6 години
Абе, искаш да кажеш, че у нас е рай, по-безопасно?"А мислим, че сме зрели и стабилни" - както се казва. )
226
0
 
3
 
! Отговори
ъ преди 6 години
а нашите колко струват. и не им берете грижата на руснаците !!
225
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до maimunна кое в сащ викаш,че хората там са свободни?)))на това,че свободно ги избиват като кучета по улицата и то всеки ден или че свободно влизаш в училище с пушка и свободно си гърмиш когото си искаш?
224
10
 
8
 
! Отговори
до maimun преди 6 години
Не знам дали САЩ са помогнали на някого извън самите САЩ. Но в своята държава хората са свободни.
223
6
 
17
 
! Отговори
maimun преди 6 години
Много ви се моля поддръжниците на Америка обяснете ми на мен един невеж Българин....С какво САЩ е толкова велика? с какво е помогнала на ЗЕМЯТА? С какво е помогнала на човечеството? Аз се сещам само за избиването на местното население, робството което и до сега продължава и включва и нашия малодушен народец , източването на природните ресурси на целия свят..... А за АТОМНИТЕ БОМБИ НИКОЙ НИЩО НЕ СПОМЕНАВА? Или те сами си паднаха... пак Руснак е виновен и там най-вероятно!!!
222
8
 
3
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
А *** и ватенки , ще има ли за зяпащите ,как се движат железата !?