Никой не може да "прекодира" Русия, убеден е Путин

Патриотизмът е толкова силен, че не допуска чужди формати на развитие
216
Никой не може да "прекодира" Русия, убеден е Путин
Снимка: Reuters, архив

Руският президент Владимир Путин връчи на церемония в Кремъл държавни награди на седем изявени научни и културни дейци по случай националния празник на страната, Деня на Русия, 12 юни, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС.

Още по темата
Днес се навършват 25 години от приемането на декларацията за държавен суверенитет на Руската федерация през 1990 г., когато Русия още бе една от 15-те съветски съюзни републики.

В словото си Путин заяви, че идеалите на патриотизма сред руския народ са толкова силни, че никой не е успявал "да прекодира" Русия и да й наложи чужди формати на мислене и развитие.

Невъзможно е да бъдем отклонени, откъснати, изолирани от нашите родни и исторически корени", отбеляза той.

Путин подчерта, че великата история на Русия, нейното богато цивилизационно наследство подхранва чувствата на руснаците и ги вдъхновява за нови постижения и открития.

Според него 12 юни е знакова дата в руската история, защото с Декларацията за държавния суверенитет, приета на този ден преди 25 години, "бе положено началото на кардинални преобразования в страната", засегнали всички страни на живота, на политическото и общественото устройство.

"Русия не само с чест преодоля тези изключително трудни изпитания и успя само за четвърт век да извърши успешен пробив към демокрация и пазарна икономика, но и можа да се утвърди като съвременна открита и самостоятелна страна", отбеляза президентът.

"Ние не разпиляхме, а опазихме самата същност и духовната основа на руската държавност, съхранихме уникалното
национално многообразие на народа и неговото историческо единство, вековните традиции за преданост към отечеството и готовността да отстояваме и защитаваме неговата свобода и независимост, неговите интереси", заключи Путин. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
5
 
4
 
! Отговори
Гигов преди 8 години
Стига сте ни занимавали с ***. Патриотизъм и пиянвство не вървят. Както и патриотизъм и страх от властта,патриотизъм и безпаричие,патриотизъм и бръснарско ножче "НИВА",патриотизъм и сриваща се икономика,патриотизъм и отричане на всичко чуждо. ЕЕЕЕеееее,все някога трябваше да му дойде края. На Путин се падна честта. ЧЕСТИТО.
77
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв гладен стомах не знам? Моята приятелка от Новосибисрк ( не е Москва) дава на домашната си помощница 800 Евро заплата и даже каза, че е евтина... Не знам вие какви долнопробни азиатски села смятате за Русия, ама и там не гладуват.
76
1
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Всички натовски кончити,комисари,консомолци и други тртополови гмо-та ВЪН!!!!!!
75
1
 
6
 
! Отговори
по излагация преди 8 години
За нашите последни танкове, произведени тази година по най-съвременна българска технология, защо никой не прави клипове да им се присмива?!? Ах забравих, няма такива, няма и технология, няма съвременна научна мисъл, то няма и учени, въобще на нямане е тръгнало
74
3
 
5
 
! Отговори
путинолог преди 8 години
Проблемът на Путин е, че повтаря една и съща реторика, а ситуацията се променя. Т.е. не показва адаптивност, а според теориите на Дарвин който не се адаптира не оцелява (не който е слаб или малък или бавен...)Колко време руснаците ще слушат една и съща песен на гладен стомах? Точно така, само въпрос на време.
73
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Патриота ти имаш разрешението ни да си събереш партакешите и да ходиш в Сибир !
72
4
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Добре де американофилски кончити имате разрешението ми да емигрирате в рая небесен сащ,даже един шут в *** мога да ви дам за начален тласък и без това американофилите не сте българи !
71
4
 
8
 
! Отговори
до Одисей преди 8 години
Пожара го палят твоите "евроатлантически" приятели в Украйна . Добре, че Путин е със силни нерви. В неговата ситуация, малко хора щяха да траят нахилената *** и кукловодите и.САЩ плаши с факел в зимна нощ, само че вълците май взеха да се усещат, че на факела секундите му са преброени. А светът много се овълчи в последно време....
70
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Патриот !100000! Почваме от КОМИСАРИте , като чуя комисар и се изприщвам.Тия евроКОМИСАРИ са добри ученици на Химлер дори тия от соц. времената не могат ги достигна.
69
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже тоя (Путинчо) става наистина смешен. По принцип поради дълбоките си комплекси Лилипутин е ужасно нещастен то и за това го избива на супер величие. Ужас пълна трагедия. Жалко за руският народ с такъв милиципнерски чук.
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
v rusia kakto i v bulgaria ostanahme glupacite
67
3
 
6
 
! Отговори
до 86 преди 8 години
Какви "чуждопоклонници" - ние си гледаме нашите европейски интереси - за чуждата Русия не ни пука изобщо.
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 71На кого си нужен? Мания за величие, нали?
65
4
 
3
 
! Отговори
До 82 преди 8 години
Виждаш ли, излагацио! Да направиш някакво клипче сега вече го могат и децата. А това, че се заяждат с Армата, означава, че наистина са се жегнали яко! А вие, понеже сте същите такива злобари, освен да се подигравате не можете НИЩО друго! Ама приказката за кервана и кучето я знаеш. Ама какво куче сте вие, и на проскубани кокошки не мязате, язък за хилядолетното ни минало, да станем такива ***-чуждопоклонници на чужди ***, това не съм очаквал!
64
8
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Най -великият президент на най-великата държава ,поклон!Путин дай знак и ги почваме натовските чукундури!
63
3
 
5
 
! Отговори
до 80 преди 8 години
"Щото Борисов има много стабилно семейство?"Ама той не тръби колко важни били "изконните семейни и исторически ценности, сплотяващи нашия велик многострадален суверен православен суперславянски народ" и пр. бълвочи, нали...?
62
7
 
9
 
! Отговори
До 74 преди 8 години
Айде стига с вашите глупости бе, ставате смешни и жалки с тъпите си мантри! Кой жевее на запад бе? Живеят само крадците. На всички руски чиновници и децата и семействата са си в Русия. А в крадливия запад и особенно в лондончето живеят избягали крадливи олигарси, мошенници и крадци. И не случайно вече трети месец от Лондон се изнасят капитали - над 300 милиарда!!! Та англичанчетата пострадаха повече от Русия от собственните си санкции!Хихихи...Къде го чукаш, къде се пука...
61
5
 
5
 
! Отговори
руска излагация преди 8 години
За лошото състояните на танка Армата може да се уверите в ютубе ,клип с продължителност 21 секунди ! Дори и *** се смее на танка ! Името на клипа е написано на три езика - tank Armata , Panzer Armata , танк Армата .Аз лично ще споделя този клип във Фейсбук !
60
7
 
4
 
! Отговори
преди 8 години
Признaвaм си, че Путин е по-велик от Сидеров!Топки, хaрaктер, курaж, скрупулен и титaн нa нaционaлизмa, жив пaметник и светловод зa цялото човечевтво, революционер, прогресивен лидер и неповторим родолюбец!Вивa нaционaл!!
59
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха хаааа ...... джуджето е тотална карикатура.