Военен самолет се е разбил в Сирия

Според очевидци пилотите са катапултирали
Обновена: 24 ное 2015 12:19 | 24 ное 2015 10:27,
230
Военен самолет се е разбил в Сирия
Снимка: Twitter

Военен самолет се е разбил в Сирия близо до границата на страната с Турция, предаде Интерфакс, като се позовава на CNN-Turk. Според източниците на медията пилотите са успели да катапултират.

Катарската телевизия Ал Джазира предаде, че падналият край турската граница самолет е руски.

Турските власти потвърдиха пред Ройтерс, че турски изтребители F-16 са свалили друг самолет, след като вторият е нарушил турското въздушно пространство, съобщава BBC.

Турските медии излъчват видео на разбиването на самолета в планините близо до границата.

Очевидци разказват, че пилотите са успели да катапулират.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АКо е руски сАмАльота, сега очакваме техният прочит на версиите (опорнье точки):1. Самальот не наш;2. Самальот наш, но сам упал, его не свалили.3. Самальот бил без пилотами, они в база.4. Пилоти здрави и мъй прибрали тех.....и так далье.....
87
2
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
Мале като чета коментарите, ми изглежда, че твърде много хора искрено съжаляват, че не сме още "ПОД Присъствието" и 3 март, не национален празник, а катастрофа. Относно асовете тука. Нека спомена, че су24 е фронтови бомбардировач, и не е предвиден да води въздушен бой, още повече, че противника срещу който е изправен не разполага с авиация. Ф16 е многоцелеви изтребител и зависи от бордовото оборудване за какво ще се ползва в случая тези Ф16 са прехващачи.
86
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами ако самолета беше френски?
85
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много *** двойна игра играе Турция в района!
84
7
 
8
 
! Отговори
:D преди 8 години
Ако в самолета е седял руски пилот, това значи че е бил безпилотен самолет!
83
1
 
11
 
! Отговори
хмм преди 8 години
НЯкой може ли да ми каже сега какво ще се случи с турския поток?!
82
3
 
14
 
! Отговори
Казбеков преди 8 години
Русия няма какво друго да направи освен да прати дипломатическа нота. Така че тези тук които възхваляват могъщата Русияще трябва да се примирят само с мечтите си за мощен отвентен удар и безследно изчезване на десетки турски самолети отнсенеи от неизвестно руско свръх оръжие.
81
1
 
12
 
! Отговори
руски е не сирийски преди 8 години
Министерството на отбраната в Москва е заявило, че сваленият самолет е Су-24 руско производство, и принадлежи на руската бойна група в Сирия!
80
3
 
5
 
! Отговори
егати преди 8 години
Един паднал самолет няма жертви обаче велики конспиратори ръсят политика други технически корифеи обясняват кое как ставало от 70те до днес... Те самолетите си падат винаги нищо ново. този е паднал с помощ пре навлизането си в чужди граници... ЧУДО ГОЛЯМО!!!
79
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименСега гледайте как няколко руски ракети по погрешка ще ударят разни много важни местенца в Турция----кои руски ракети - ония, дето ги изстрелват от Каспийско море и падат в Иракската пустиня ли?
78
9
 
16
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Мнооого грешен ход от страна на Турция.
77
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано руските пилоти се спасят, че ако попаднат в плен на арабите не ми се мисли
76
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция ги е много шубе, пре тези сътресения да не вземе да се обособи кюрдистан, от друга страна контрабандата на петрол ще секте, а Турция е в рецесия.
75
4
 
6
 
! Отговори
До 119 преди 8 години
Военен самолет завръщащ се от мисия срещу ИД? Ама накъде се е завръщал? Към Турция ли?
74
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ми е смешно тука чета браво на Турция ! Ами аз ще кажа на бьлгарите тогава браво на Ахмед Доган Лютви Местан ДПС и тн
73
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Търси се всячески повод за провокация и избухване на Трета световна!!!Към меките китки и ...икиджийте ,които се радват на това събитие:Какво ще правите при избухване на такава,след като автомат само на PC игри сте държали???Едно е там,друго е стрелба на живо!!Жална ти майка Българийо с тези изути *** и с тези мушмороци,които имаш за народ!!!!
72
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DA ,NO AKO BECHE SAMOLET NA USA NEMACHE DA GO SVALET. SGAN MRASNA. NIKOI NE ZABRAVIA BOTEV I LEVSKI ZA KAKVO SA SE BORILI I NE TREBVA DA SE ZABRAVIA...
71
1
 
7
 
! Отговори
сатър преди 8 години
До АнонименДа питам ли защо Турция не осигурява въздушно пространство за битката срещу ИД или въпросът е реторичен? по същата причина по която и бг не дава въздушното си пространство. Сега вече отделен е въпроса че едните имат топки и възможност да предприемат контра мерки,а други да *** кат прасета че някой си бил навлязъл в територията бг. като се сетя че и разни неиндефицирани кацащи френски обекти се намериха и никой не посмя да попита..АБЕ КВИ СА ТИЯ И КАКВО ТЪРСЯТ ТУКА. Страх!!
70
12
 
4
 
! Отговори
смерть россии преди 8 години
Който защитава руските интереси срещу българските е национален предател и трябва да му се търси наказателна отговорност!
69
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименДа питам ли защо Турция не осигурява въздушно пространство за битката срещу ИД------------защо да им осигурява пространство? Щото на ония навигацията им е калпава и не знаят къде летят ли?