Москва: Няма да оставим България без руски газ!

Доставките по линия на "Булгаргаз" продължавали безпроблемно
Обновена: 31 дек 2015 15:43 | 31 дек 2015 15:11, Елка Василева
249
Москва: Няма да оставим България без руски газ!
Снимка: архив, Reuters

Министерството на външните работи на Русия опровергава съобщенията на българските медии за спиране на доставките на руски газ за България от компанията „Газпром експорт“, предава РИА Новости.

Още по темата

„Във връзка с появилите се в българските медии съобщения за това, че българската компания „Овергаз Инк.“ не е получила уведомление за продължаването на доставките на природен газ от руската компания „Газпром експорт“ в България, бихме искали да отбележим, че по информация от ръководството на руската компания „Газпром“ доставките на руски природен газ за България продължават безпроблемно по линия на държавната компания ЕАД „Булгаргаз“ в обем 3 милиарда кубични метра, съответстващи на годишните потребности на страната“, съобщават от министерството.

От руското външнополитическо ведомство уточняват, че доставките дори могат да бъдат увеличени.

„С компанията „Овергаз Инк.“, сътрудничеството с която досега обезпечаваше не повече от 10 % от годишното потребление на газ, продължават преговорите по урегулирането на натрупалите се за последните години търговски въпроси. България без руско „синьо гориво“ няма да оставим“, подчертават още от руското МВнР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То и Лили Павлова обеща ,че цената на винетките няма да се увеличава докато е министър ,ама още си е министър,така че свикнали сме .
89
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама как биг мак,той не е ли гейскохамериканска пропаганда...за матрьошките само пирожки с квас
88
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От похвални слова към Путин и Русия ,нито газът ще стане по евтин,нито живота по хубав,както и обратното между другото
87
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак са се включили московските *** да заработват рубли по Нова Година във форума. Жалка работа, хората ще празнуват, а те ще висят тук за една водка...
86
2
 
37
 
! Отговори
макаренко хитров преди 8 години
Абичам ви Масква, Расиа и тн
85
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен - Ясно е че някой извива ръцете на Сашо Дончевтой от добрите ли е и лошите ли му извиват ръцете
84
20
 
37
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 8 години
Слава на САЩ, слава на НАТО, долу русия и путин!!!
83
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ясно е че някой извива ръцете на Сашо Дончев.
82
1
 
39
 
! Отговори
опа преди 8 години
Пак ни освободиха, май ...
81
2
 
38
 
! Отговори
kokospa преди 8 години
Ех миликие те!!!!Нали тряба да се покажат че действат в/у политиката на България.Кагебейският юмрук удря в подходящото време..а после "официалните" власти ни обясняват че няма страшно просто това е предупреждение!!!!Които настъпва някой техни интереси получава я нова партия(АБВ),я нов председател,я нова цена на газта.Които не се всуша -протести,скандали и.....Шишарков а не бе Лешников ааааа Орешарски бе!!!И нови рубладжии ***.
80
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 125Платен *** ;)
79
5
 
37
 
! Отговори
Бг от странство преди 8 години
До АнонименИ как стигна до този *** извод, че имам "рушвети от руснаците"? Или ще кажеш, че и Ботев е бил с рушвети от руснаците. Срам за такива като теб, срам и за тези, които направиха за срам България, срам за всички, които теглят робско тегло и не се съпротивяват, управниците ги лъжат в очите, крадат им фирмите, крадат им живота.Живота не е безкраен. Живейте го като достойни хора, българи, братя. Човек за едната чест живее, не като Коен и Борисов, за едната новооткрадната фирма.
78
4
 
35
 
! Отговори
до 125 преди 8 години
Кризата в Кипър, драги ми yшко, беше предизвикана от Гърция. Читай в интернет, вместо да слушаш комунистическата версия на събитията.
77
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бг от странство След като създадохме и капитализъм по руски образец/ей така само за близки другари ,свързани най често по служба/да не би да очакваш нещата у нас да търпят някакво развитие в положителна насока.Ограбеното няма да се сдаде така бе нищо
76
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 3 в 1+И ти като *** василева взимаш рушвети от руснаците ;)
75
8
 
38
 
! Отговори
роси преди 8 години
Браво Милиционери, кагебейци . На това и децата се смеят и кефят ! Това вървеше преди 20 години ! Вие живеете 50 години назад ! Толкова сте ***, че дори не е смешно !
74
8
 
43
 
! Отговори
3 в 1+ преди 8 години
До $hopОбичаш БОйко, получаваш 3 в едно: БОйко, Ердоан и Давуdоолу! И това не е всичко! Получаваш един изключителен подарък - Местан и турска ислямска фундаменталистка партия!На печебившите - Честито!!! 5000 г. заря, комат хляб и заря!
73
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** Василева колко ти плащат Руснаците за да пишеш тези пропаганди?
72
4
 
41
 
! Отговори
Значи преди 8 години
Отново партенка от Тиквунчо... Този човек е патологичен лъжец.
71
1
 
40
 
! Отговори
Бг от странство преди 8 години
До АнонименНапротив, забелязвам, че дойде Новата година, а вие още не сте се гътнали от метилов алкохол. Забелязвам, че платените писачи на лъжците, които управляват България получават двоен хонорар за работа в извънработно време и пишат глупост след глупост. Забелязвам, че повечето българи са много интелигентни и тролските писания на мафиотската прислуга не ги докосва.Наздраве за истината! Който излъга -Коен, Борисов и задкулисие - излъгаха, да каже, защо излъга и какво целеше с това!