Сексуални посегателства в Кьолн на Нова година

Очевидци: Нападателите са вероятно араби или северноафриканци
Обновена: 5 яну 2016 08:47 | 5 яну 2016 08:44, Елка Василева
229
Сексуални посегателства в Кьолн на Нова година
Снимка: архив, Reuters

Серия от престъпления от сексуално естество са били извършени срещу жени в германския град Кьолн в нощта на Нова година, предаде Асошиейтед прес.

Германската полицията определи това като "напълно ново измерение на престъпността".

В нощта на Нова година са получени 60 оплаквания за сексуални посегателства срещу жени в Кьолн, в това число и едно за изнасилване.

Много от жените казали, че са станали обект на посегателствата в околностите на централната гара на града, която е близо до прочутата Кьолнска катедрала.

Според очевидци нападенията са били извършени от многочислена група, в която може би е имало до 1000 мъже, чийто външен вид навеждал на мисълта, че те може да са от арабски или северноафрикански произход.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Започва се. Българите като хора с вековен опит по темата им го предсказахме, пък нека сме нетолерантни към т.нар. страдалци. Жал ми е за тези обикновени хора в Германия, които ще станат жертва на управляващите ги. Толерантна съм към всички националности и религии с изключение на една единствена. Тази, която си мисли, че е по-велика от всички.
40
0
 
24
 
! Отговори
до 39 преди 8 години
Учих не в Германия и без да съм имал пряко работа с тях, усещането ми е точно такова.Може и да е предубедено и се чудя как някои моми се събират с такива.Усещането за богат арабин ли, друго ли е.... . Африканците /*** не може да се пише/ не са ми били отвратителни като нрав, напротив, както мазните като излъчване и поведение арабески.
39
0
 
33
 
! Отговори
SS преди 8 години
Впрочем тази новина показва, че наближава моментът, в който на всички навлеци (ауслендери от все страни без изключение) ще им се даде 24 часа да напуснат Deutschland. Лошото е, че някои от тях могат да се довлекат при нас...
38
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искрено съчувствам на живеещите в Германия, повечето им градове се напълниха с пришълци, за които ред и закон не значат нищо. На всичкото отгоре са толерирани от властите. И ужасно ми омръзна да слушам за страдащите и нуждаещите се от помощ!!! Единствените нуждаещи се от помощ са европейците, заради кашите, забъркани от управляващите!
37
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г.П. Стаматов - ,,Малкият Содом''! Бог да прости България!
36
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
напълниха се със с.***,те просто мислеха,че такива хора няма.Сега да им направят по един тест,да видят от кой става човек и всичкия боклу.к който не издържи теста --обратно.И тотална забрана за събиране на повече от 5-6 човека на едно място,иначе стават глутница животните
35
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Харесва Ви, европейки и най вече българки! Огледайте се край вас и ще видите поне 10 примера на познати, чийто дъщери са се омъжили за араби, ***, турци, .урци и т.н. Аз поне тези, които знам, половината задомили се в Одрин и Анадола са внучки и правнучки на тракийски бежанци.Явно там ги влече! Векове обич не се забравят. Едната е точно в Германия, дубликат на Шарън Стоун и убавеца и е турчин. Говрихме преди време и ми се изрепчи - ,,Ти, какво!? Да не мислиш, че в Германия живеят германци!?
34
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не искате Путин, ето ви по добре ориентирана опция: Тръмп - в Берлин, Меркел - в Кьолн на площада!
33
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
43,На европейките НЕ им харесва.
32
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А и на европейките явно им харесва. И на нас ни харесва.Поне резултатите от изборите, нагласени, купени и каквито и да са - това показват.Кой тук и вчера се перчи в една телевизия, че бил голям приятел с Бабата? Тоя за когото гласувате и ще гласувате докато ви оправят и вас, а и след това.
31
0
 
59
 
! Отговори
до 37 преди 8 години
Тези не са мъже, не се залъгвай. Нагли са като са много, по отделно са мишки. Не се бъркай. Ще има да ядат бой тепърва или ще им подпалят къщите, в които живеят. Само гледай.
30
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 37А бе нали ти се каза, картечници и огнепръскачки само за вразумяване, не за тотално унищожение, нали сме хуманисти?
29
0
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Учих в Германия и се нагледах на много народи. Всички клишета са верни за повечето народи. И от всички нации, арабите бяха най-нагли, най-мързеливи и най-лъжливи и много страхливи! Много съм толерантен, но тези едвам съм ги издържал. Говоря за саудитски араби, афганистанци, ливанци, йорданци, севрните африканци (египтяни, тунизийци и т.н.). Видял съм само 2-***, които завършиха университет. Останалите са абсолютно мързелива ***. Нито им се работи, нито им се учи.
28
1
 
51
 
! Отговори
До 30 - Предчувствам преди 8 години
Май ще започнат да идват у нас за обмяна на опит.Опитът ни отпреди 9 септември е много добър,затова онзи етнос е бил сведен до санитарния минимум - около един процент от населението, и си е знаел мястото.После каскетлиите развалиха нещата,но не е късно те да се поправят.Днешната толерастия спрямо неподходящи субекти се диктува от същите онези кръгове,които преди един век са организирали октомврийския преврат в Русия и така са съсипали една стабилна империя. Немците да четат история и да мислят
27
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кой ще действа със сила срещу 1000 натопорчени коча в добра спортна форма, според класификацията на нашия Главсек! Първо, ще те метнат съд и прокуратура, второ, Европа вече няма мъже, а някакви пухчовци с оскубани косми и рефлекси на мъж и придобити такива на гей и пiедераст. И ако все пак се намерят такива, то веднага някоевроатлантически фактор ще нададе вой за правата, толерантността и т.н. След това ще ги въоръжат ,,за да се пазят от атакистите'' и ще стане по зле от Близкия изток.
26
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Били са "културно обогатени".Да живее многообразието.Не на разисма и ксенофобията !
25
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименПо същия начин бяха действали в Египет с една бяла репортерка...
24
0
 
48
 
! Отговори
**** преди 8 години
Сега двама трима от тези да посетят траверсата меркел,за да може да се наслади на международна любов,която тя така силно желае,и да видим каква ще и бъде реакцията после, за тези ***.Насила си вкарват таралеж в гащите,но така става когато управляващите са ***,първо говорят,а после мислят.
23
0
 
71
 
! Отговори
Правила преди 8 години
В Арабистан денем е горещо. Затова мъжете излизат на тълпи нощно време, за да се забавляват, а през деня спят, дремят, *** и се почесват.В Европа е друго - денем се работи здраво, а нощем се спи. Затова не е желателно тълпи *** да пренасят арабистанските си навици в европейските градове. Това трябва да им се каже ЕДНОКРАТНО.За да те уважават, казваш сериозните неща само по веднъж. После, ако не са те чули, удряш по наглите муцуни без да им обясняваш защо. Те сами ще се сетят
22
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Германската полиция се е занимавала само с киберсигурност и с нарушители на пътя. Кой карал бързо, кой пиян и прочие. Тепърва сега ще се занимават с ценостната система на определен тип народи, които нито ще се интегрират, нито ще заработян, а още по-малко и немски ще научат. Ама нали знаете българската приказка: Тиквата бавно увира!