Руски бомби убиха 8 ученици и учителката им в Сирия

20 души ученици и учители са били ранени при атаката
11 яну 2016 22:00,
373
Руски бомби убиха 8 ученици и учителката им в Сирия
Снимка: Reuters, архив

Осем ученици и учителката им са били убити в Сирия днес при нападение на руската авиация срещу училище в контролирано от бунтовниците селище в северната провинция Алепо. Това съобщи неправителствената организация Сирийски център за наблюдение на правата на човека, цитирана от Франс прес.

20 души - ученици и учители - са били ранени при атаката в Анджара, пише БТА.

Междувременно сирийската държавна информационна агенция САНА съобщи, че ракетите, изстреляни от бунтовници по контролирани от правителствените сили квартали на град Алепо са убили три деца.

Над 260 000 души са загинали до момента в близо петгодишния конфликт в Сирия, който освен това прогони от домовете им милиони хора, отбелязва АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
6
 
8
 
! Отговори
gosho преди 8 години
ПРОПАГАНДАТА ЯКО ВЪРВИ! ТЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА ЧИСТИ, КАТО ДЕВИЦИ?! М АМИЦАТА ВИ ПРОДАЖНА!
138
3
 
4
 
! Отговори
процедурно питане преди 8 години
Сега как очаквате да реагират родителите на убитите сирийски деца. Няма ли да са новите терористи свалили някой руски пътнически самолет?А????
137
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това изобщо не е вярно, руските оръжия са с изключително висока точност, грешки не стават както при американците, които избиват цели сватби. Косвени жертви, какво да се прави?
136
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако терористите са сред населението и се крият под училища, детски градини и болници няма друг начин. Все още не е измислена бомба която обикаля между хората и казва : ти си терорист - бум, ти не си учителка или дете - подминавам те. Дори и пехота да влезне при арабите, те вземат количка с бебе, крият се зад количката и стрелят. Това няма край. Когато обвиняваха израелските войски че убиват деца не си даваха сметка че терористите не дават алтернатива. С тях и преговори не стават.
135
2
 
7
 
! Отговори
SS преди 8 години
100% Ани Руска пропаганда. Най - елементарна и безочлива.Неправителствената организация Сирийски център за наблюдение на правата на човек.
134
0
 
2
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
почнеш ли с авиацията, винаги се стига до там.
133
1
 
7
 
! Отговори
една баба каза преди 8 години
Това журналистически доказани новини ли са или жълт материял - захранка за любителите на фантастиката?
132
4
 
4
 
! Отговори
ПРОТЕСТ преди 8 години
Къде са атакистите да протестират пред руското посолство за убитите цивилни и деца в Сирия
131
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Покрай сухото гори и мокрото
130
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руските бомби са най-хуманни, разкъсват те на парчета по най-хуманния начин.
129
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
GLUPAVA I FALSHIVA INFORMAZIA.
128
0
 
1
 
! Отговори
Володя Шаломович преди 8 години
Друго си е когато краварските бомби убиваха невинни жени и деца ...помните ли бомбандировките в София ? Някак си са хуманни убийствата на краварите а не като Руските бомби ... нали Ненчефф русофобе проклет ?
127
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Що..Щото нашичките драскачи са еничари и ще дойде време да ги бесим по стълбовете!
126
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Супер,можеха да се довлечат в България бежанци.В София ги карат с рейсове и камиони всеки ден.Представям си кво е по другите държави.
125
0
 
6
 
! Отговори
Най-новата новина преди 8 години
Докато ви отвличат вниманието с лъжите на неправителствената организация Сирийски център за наблюдение на правата на човека вчера в Киев избухна истинска сензация. Патриотичните сили твърдят, че е извършен преврат, защото предатели са разрешили руски правителствен самолет с руска правителствена делегация на борда, предвождана от Борис Гризлов, да кацне на украинска земя. Подозират, че преврата се оглавява от Кучма и Медведчук, последният е известен като кум на Путин.
124
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЛЪЖААА!!!!!!!!!!!Въздушно-КОСМИЧЕСКИ сили, пичове! От космоса се виждат бълхите по кучетата на Обама. Всичко се контролира до НАЙ-МАЛКА подробност, да не говорим за някакво си отклонение от 200 км от целта! Какви глупости се пишат тук?! А?! Някой е платил на тоз умник за ЛЪЖА!!!!!!!!
123
8
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
До Светлана митницата:- Злато или скъпоценности?- Злато... - 100 килограма- Предайте го веднага- Светланушка пра тебя спрашивуют...
122
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Rumen.........***-бешко,не ми се прави на толкова хуманен.Да ти напомня интервюто на Медлин Олбрайт(дър.секретар на САЩ) в което я попитаха-"Госпожо,струваше ли си да умрът 500 000 иракски деца в името на американската доктрина???...и тя отговори--Еми,струваше си..." така че,можеш да се възмущаваш пред Б.Дом--ама не пред нас тук....
121
6
 
40
 
! Отговори
До Румен преди 8 години
Май много бързо забрави милион и половината иракчани загинали след, като бяха "демокрятизирани" от Щатите.Досещаш ли се в какво се е превърнала "свободна и демократична" Либия?А, за избитите 200 деца от ИД в Сирия отказали да воюват затях?А, за избитите от ИД деца с физически психохически недъзи забрави или просто не знаеш?А, за унищожената болница в Афганистан и загиналият персонал на лекари без граница от американска ракета?
120
28
 
5
 
! Отговори
Rumen преди 8 години
Всички които коментиртате смърт на деца в поза на Съветска Русия коментирайте това от Москва?