Крумови закони в Донецк: Бойци пребиха до смърт наркодилър

Ще бъде заклан като куче, обещават му проруските сепаратисти
16 фев 2016 19:56,
389
Крумови закони в Донецк: Бойци пребиха до смърт наркодилър
Снимка: кадър Youtube

Видео в Youtube показва как проруски бойци в Украйна измъчват и бият наркодилър, за когото се смята, че вече е мъртъв.

Наказанието в стил "Ислямска държава" е извършено в близост до Донецк. Шокиращото видео стана набързо популярно. То показва как мъж се моли за живота си, докато е налаган с електрически кабели. Той е вързан към дървена греда.

Гърбът на мъжа е насинен и кървав, което навежда на мисълта, че е бил бит доста дълго време, преди да се снима видеото. Глас зад кадър обяснява, че мъжът е наркодилър.

"Спрете, моля ви! Ще ви кажа, каквото искате. Ще се обадя на друг наркодилър и той ще дойде заедно с наркотиците", вика мъжа. Това обаче не трогва бияча, който пита защо има телефон на други дилъри и продължава с боя.

Човекът, който снима видеото, обяснява, че не се нуждаят от съд, присъди, а единствено боят е това, от което имат нужда.

"Кълна се, казах ви всичко. Господи, не мога да издържа повече, искам да живея. Моля ви, моля ви", плаче битият.

"Наркодилъри, идвайте тук, моля ви! Имаме начин, по който ще се справим с вас. Заповядайте при нас и ще ви излекуваме", призовава биячът.

Проруските бойци обясняват, че мъжът ще бъде заклан като куче, след като даде информация за другите наркодилъри.

"Той си мисли, че ще имаме милост към него, но ние ще го убием", обяснява биячът.

Видеото завършва с обръщание на бияча: "Не крещи толкова, ще изплашиш хората наоколо".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


389
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
4
 
3
 
! Отговори
yха преди 8 години
3000 платени руски трола влязоха тук за да ни обяснят, че е ОК да убиваш хора без съд и присъда, при това по абсолютно варварски начин. Докъде падна ***...
148
0
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 278Знаеш много добре че 95% когато има обосновани подозрения реално обекта върши престъпления. Друг е въпроса дали тези обосновани подозрения са достатъчни за съда.Обаче в една военна зона обикновено няма съд. Също така в една военна зона по-добре да сгрешат и обесят и някой невинен но да изкоренят цялото зло
147
5
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Това е реален начин за ефективна борба с наркотрафика. Другият ефективен такъв се прилага в Сингапур. Това е ВОЙНА но на запад си правят оглушки и търпят съответно тотален провал.
146
4
 
9
 
! Отговори
Боби преди 8 години
Трябва във ВСЯКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО да се въведе термина НЕПРОСТИМИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ Наказващи се с максимална присъдаПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВОИЗНАСИЛВАНЕРазпространение на силно пристрастяващи вещества.Разпространение на Токсични вещества и болестиОпит за саботаж или по-лошото саботаж на опасни производства (хим складове, хим заводи, Ядрени електроцентрали, пречиствателни станции там също има опасни хим вещества)
145
0
 
0
 
! Отговори
Vatnik преди 8 години
A nai-me drazni-kogato pishat za albanskite glavorezi ...Armiata za osvobozdenie na Kosovo...a tuk......проруските сепаратисти...Vse ne moga da si obiasnia kakva maika vi e razdala..., i mozete li da ia poglednete v ocite...
144
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Видео в Youtube показва как проруски бойци в Украйна измъчват и бият наркодилър, за когото се смята, че вече е мъртъв....kVO oznacava zavurseka na napisanoto...??Haliciunirane na Mariiceto..., plateno shoroshoidno dopulneniice kum statiikata/plasta sa na broi dumi/ -ili informacia, podplatena s dokazatelstvo......oste pomnim za podobni informaciiki okolo Bezler i Mozgovoy...A posle kakvo se okaza...Ama niamase izvinenie ot strana na dupedavnite ni SPISVACI...
143
1
 
2
 
! Отговори
БТК преди 8 години
БОЙ И ГРЪЦКА МУЗИКА!!!
142
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а в краварника *** направо ги застрелват . колко стигнаха тая година 400?
141
5
 
16
 
! Отговори
сбъркано преди 8 години
Антируската пропаганда колко низко падна! да ЗАЩИТАВА наркодилъри ....
140
3
 
12
 
! Отговори
баба Вуна преди 8 години
Заглавието казва всичко. Така се подържа закон и ред. В заглавието е ключа от бараката. Така се е създала България и така е редно да бъде. Око за око,зъб за зъб,смърт за смърт.Макар че не се случва тук,новината ме радва.
139
3
 
8
 
! Отговори
11 преди 8 години
Тия филмчета ги снимат там, където са снимали обезглавяванията на ИД и кацането на Луната.
138
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еха 300 коментара грантовиците ги тресе яко страха че ще бъдат бити и бесени накрая.
137
0
 
1
 
! Отговори
до 269 преди 8 години
Вашето ниво на разум не е по високо...
136
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия ако дойдат в БГ. Ще им се отвори денонощна работа. Дрогиранти и дилъри са на всяка крачка, даже много от тях пишат коментари тук естественно в защита на дрогата.
135
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и биячите и наркодилъра са от една порода-извратени ***
134
4
 
26
 
! Отговори
Ангелов преди 8 години
Бедното момче/бития/, как му нарушават правата.Ела в Европейска България и тук вместо бой с кабел ще ти дават условни присъди, но пак ще работиш хуманната си професия.Никой няма да те разпознава,защото лицето ти ще бъде скрито в съда,а името ти в присъдите изписано само с инициали.
133
2
 
15
 
! Отговори
рускиня преди 8 години
когато разбереш ,че твои деца употребяват наркотици, с които ги снабдява конкретен човек - очаквам ,че : 1. извикаш го и проведеш интелитентен разговор за вреза на наркотици2. Ще потовориш с майка и баща му - за да го нашляпатНикой не те спира да бъдеш толерантен , докато твои деца ще се драгират
132
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-после и една напълно позитивна новина. Браво на биячите и поклон пред такива здраво мислещи хора. За каква милост моли изверга. Всеки е виждал наркомани, виждал е в какви мъки умират. За хора занимаващи се с производство, пренос и разпространение на наркотици, само подобаваща смърт.
131
42
 
17
 
! Отговори
европеец преди 8 години
Имах хиииииииииляди руснаци в ИД.Гледахте ли видеото как руснак обезглави друг руснак. Варварска нация...и паразитна мързелива.....Извратените руснаци са на първо място по консумация на наркотици. От това следва че най много дилъри има руснаци.
130
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Между другото тази *** там е наследство от преди времето на Янукович.Сега обаче разцъфна благодарение на наторяването с европростотия.В Укрия номерът минава, там няма власт и закони.Там дори властта тероризира населението.Хитлер е бил агънце в сравнение с днешните пионки в Киев.Но в Донецк и Луганск този номер не минава!Като видите на ъгъла такава ***, вземи тухла и му строши черепа, защото ще загубиш децата си!