Олбрайт: Путин е умен, но истински зъл човек

Руснак й казал: Бяхме супердържава, сега сме Бангладеш с ракети!
20 апр 2016 17:07, Елка Василева
236
Олбрайт: Путин е умен, но истински зъл човек
Мадлин Олбрайт. Снимка: архив, Reuters

Путин е умен, но истински зъл човек. Това казва бившият американски държавен секретар Мадлин Олбрайт пред вестник „Ди пресе“.

Като офицер от КГБ Путин иска да държи всичко под контрол, казва Олбрайт. Според нея Путин има лоши карти, които обаче той разиграва добре.

Бившият държавен секретар смята, че целта на Путин е подкопаване на основите на ЕС и разкола му. Той иска да изтласка НАТО от сферата на своето влияние, казва Олбрайт.

Омръзна ми, че винаги се опитват да намерят оправдания за Русия, споделя тя. „Русия е страна, която провокира, за да се чувства след това обидена. Русия премина през криза на идентификация. Никога няма да забравя как веднъж през 90-те години /по време на посещение на Олбрайт в Русия/ един човек ми каза: „Ние бяхме супердържава, а сега сме Бангладеш с ракети“, спомня си Олбрайт.

Според нея Путин се е възползвал от тази ситуация и е заявил намеренията си да върне предишното величие на страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
7
 
! Отговори
обективен преди 8 години
но може да бъде управлявана и по доста по-лош начин! По-лошото управление, от това на Путин сме видели, но по-добро не сме, а и няма никаква гаранция, че ще видим такова! Затова за нас е по-добре да изберем по-малкото зло!"
94
0
 
12
 
! Отговори
Атлас преди 8 години
А ти "красавице"-колко си добричка............
93
1
 
3
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До ха-ха-ха, Тази г-жа да вземе първо да си свери часовника, че нещо май е изостанала поне с 16-17години! Какво ни интересува днес какво бил казал някой преди незнам си колко години, когато нещата са били доста по-различни? Слабо ме интересува какво е казал Бърни Еккълстоун! Истната обаче е, както четох в един форум, дето се изрази един руснак- щитирам по памет с превод-"Навярно Русия може да бъде управлявана по доста по добър начин, от този по който я управляват Путин и съратниците му...
92
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами, ако някое дете случайно види снимката, как ще спи довечера?
91
2
 
24
 
! Отговори
цък преди 8 години
Значи, от изказването на Олбрайт излиза, че всеки президент или премиер, който се опита да защити националните интереси на страната си без разрешението на САЩ е "зъл човек"!?Аааа, ....сега вече разбрах защо Буда-лата и ПреЦедента на Бг са "добри хора"!? )))))
90
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази казва толкова неистини.......знае само американската истина
89
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На 90 що се излага така :)
88
1
 
23
 
! Отговори
ББББ преди 8 години
Не Ви дава да си разигравате коня на воля нали стара Пръдло и бил зъл после !!! А че България се стопи наполовина от Вашето приятелство никой от управляващите ни от 89 г. продажници не вижда !!!
87
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много зъл тоя Путин не ви дава да унищожавате цели държави и да изнасяте вече инфлацията си по света с тез цени на петрола. Е крайно време беше някой умен и с ракети да сложи край на произвола ви.
86
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименБоли ли, боли ли истината русофили?-------------veritas? que es veritas?Не престават да ме "удивляват" тези, които са опазили в себе си единствено инстинктите и пригласят на очевАдно злобното, неадекватно и просто програмиращо изказване на жена, която цял живот работи за имперските интереси на лицемерна държава, стремяща се да подчини всичко и всички. Тя, отговорната за масовото унищожаване на хиляди хора в бивша Югославия, има наглостта да квалифицира човек като Путин!?
85
4
 
0
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До 140, Така е, и в околностите на Москва има един голям хлебозавод, които произвежда хляб за цялата страна! До Владивосток хляба се доставя със самолети, че иначе ще се развали!
84
0
 
17
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Нашия народ го е казал: "Крадецът вика дръжте крадеца". сатаниста обвинява в лошотия добрия човек. Да за сатаниста този, който служи на Бог е зъл, защото му е противник и разваля плановете му, най-вече прикритите като добри неща. Добрият запад толкова много направи за България, че сега сме безпомощни умиращи зависими колонисти.
83
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Той иска да изтласка НАТО от сферата на своето влияние, казва Олбрайт."Нормално, защото Западът вече си мисли, че всичко по света на 10 километра от Русия си е тяхна територия. Не виждам нищо ненормално в това Путин да скастри малко Запада и да им напомни, че не са единственната сила в света. И този "стоп" за ХАТО и хамериканците не е от имперски амбиции на Русия, а от това, че Запада и САЩ смятат целият свят за техен.
82
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако САЩ не произвеждаха революции в арабския свят и не подкрепяха ислямистите нямаше да има такава реакция от Русия и Путин.На всички е ясно,че Крим бе изкуствено пришит към Украйна,а самата Украйна е инкубаторна държава,т.е. изкуствено създадена.Действията на Путин са естествена реакция на водената от Щатите политика.
81
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ти може да си нагла, но за сметка на това си тъпаааа.
80
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако изобщо е човек, а не робот например.
79
0
 
9
 
! Отговори
обективен преди 8 години
Аз също така казвам, даже и ще допълня- Не е справедливо една страна с толкова малко население да притежава толкова много ресурси! Някои по наблюдателни могат да кажат сега, че 145млн.д. не е малко население! Така е, съгласен съм, но моите думи се отнасят за Норвегия, а не за Русия!
78
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия е бензиностанция, дето се мисли за държава.
77
15
 
2
 
! Отговори
ЕДИН СЪВЕТ преди 8 години
ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КОЛКО Е БИЛА ВЕЛИКА РУСИЯ ,ГЛЕДАЙТЕ В ЮТУБ СЛЕДНИТЕ КЛИПОВЕ -ЖИВОТЪТ ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ ! ВЕЛИКА РУСИЯ ВЕЛИКА МИЗЕРИЯ ! КЪДЕ И КАК ЖИВЕЯТ ОФИЦЕРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ !НЯКОИ КЛИПОВЕ СА ПРАВЕНИ ОЩЕ ПРЕДИ СВЕТЪТ ДА НАЛОЖИ САНКЦИИ НА РУСИЯ ЗАРАДИ УКРАЙНА ,ТОЕСТ ОЩЕ ТОГАВА СА БИЛИ МИЗЕРНИЦИ ,А СЕГА ПРИ ТЕЗИ САНКЦИИ НАПРАВО НЕ ИМ ЗАВИЖДАМ !
76
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия е Бангладеш с ракети само в главата на Олбрайт. Ех тия лоши руснаци къде ли не преследват добрите хамериканци. САЩ са влезнали в параноя. Прекалено много филми за лошите руснаци от Холивуд предполагам.