Олбрайт: Путин е умен, но истински зъл човек

Руснак й казал: Бяхме супердържава, сега сме Бангладеш с ракети!
20 апр 2016 17:07, Елка Василева
236
Олбрайт: Путин е умен, но истински зъл човек
Мадлин Олбрайт. Снимка: архив, Reuters

Путин е умен, но истински зъл човек. Това казва бившият американски държавен секретар Мадлин Олбрайт пред вестник „Ди пресе“.

Като офицер от КГБ Путин иска да държи всичко под контрол, казва Олбрайт. Според нея Путин има лоши карти, които обаче той разиграва добре.

Бившият държавен секретар смята, че целта на Путин е подкопаване на основите на ЕС и разкола му. Той иска да изтласка НАТО от сферата на своето влияние, казва Олбрайт.

Омръзна ми, че винаги се опитват да намерят оправдания за Русия, споделя тя. „Русия е страна, която провокира, за да се чувства след това обидена. Русия премина през криза на идентификация. Никога няма да забравя как веднъж през 90-те години /по време на посещение на Олбрайт в Русия/ един човек ми каза: „Ние бяхме супердържава, а сега сме Бангладеш с ракети“, спомня си Олбрайт.

Според нея Путин се е възползвал от тази ситуация и е заявил намеренията си да върне предишното величие на страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
18
 
! Отговори
georg преди 8 години
Ис на нимката си личи как съска тази дърта кикимора.
114
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хитлер е бил и по-умен и по-зъл. Путин е просто един умен милиционер. Такива ще ги срещнете по пътищата. Зад някой храсталак.
113
2
 
0
 
! Отговори
гладен мужик преди 8 години
не това е брега на СЧУПЕНИТЕ ГЪРНЕТА С ОТРОВНИ СТРЕЛИ ОТ КОРАРЕ НО все пак са ОТ аборигенско потекло дори да се правят на императори .ПРОСТАКА СИ Е *** ,ДОРИ И С ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ !
112
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин загуби какви ли не ходове опита, подкупи, шантаж, терористични актове, слухове, военни действия, бомбандировки, прогонване на милиони бежанци, а цената на нефта не се вдига и не се вдига. Последния опит за договаряне с конкуренцията и постигане на картел също не успя. Неуспеха се дължи основно на появилия се нов играч на нефтения пазар САЩ, който не намалява производството и продължава да трупа огромни резерви от нефт даже изнасят американски нефт първи път от 40 години.
111
1
 
19
 
! Отговори
МЛАДЕНОВ преди 8 години
До всички,които се занимават с Русия - ЧУДЯ СЕ КАК ДИШАТЕ КАТО НОСЪТ ВИ Е ПОСТОЯННО В ЧУЖДАТА ЧИНИЯ !?
110
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хе ,хе . Дрът ,крокуджабъл! От Богоизброните ...дето били солта ...По скоро ,,катранът,, на Земята .
109
1
 
1
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До 168,Ами да, така е и за да не бъда голословен, понеже *** може да изтрие линковете- пиши в гугъла- становое, измалково, хлевное, но внимавай да не паднеш от стола! Такива села в Бъгария и Румъния не съм виждал, че даже и в Гърция!
108
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази женица не трябва да прави публични изявисамо поради външния си вид.
107
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като САЩ вече не са номер еднозапочнаха да си изтърват нервите все по-често.Господството им свърши бързо и неочаквано.Rural America - това е истината.
106
0
 
6
 
! Отговори
Barni преди 8 години
Видно от снимката и характера на любезното изявление, г-жа Олбрайт също е умна, но, за разлика от г-н Путин, много добродушна дама!
105
0
 
14
 
! Отговори
преди 8 години
Олбрайт, ти пък си една добричка, миличка - само се моля да не ме срещнеш нощем в някой тиха уличка.***, браво за избора на снимката - подчертава същността и.
104
0
 
10
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
Оле, уплаших се това зомби да не мъ уапе през монитора....
103
0
 
5
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До още за Русия, Не си прав- в Русия има емигрирали и продължават да емигрират доста арменци, грузинци, азербайджанци, централноазиатци и т.н. Или според тебе те не са хора? Икономически тя беше почти рухнала по времето на Елцин, лека му пръст все пак! Последните 10-15 години обаче нещата се попромениха. А има и още една причина поради която доста хора не емигрират в Русия- суровите зими, доста по сурови от която и да било друга европейска страна, САЩ, а и от гъстонаселените райони на Канада.
102
0
 
3
 
! Отговори
от зъл по-зъл преди 8 години
Олбрайт: Путин е умен, но истински зъл човекГурбетчията е по-зъл ! Качил в ютуб клипове за Петър Низамов Перата на турски и арабски език за да привлече вниманието на отмъстителни араби ! Арабският вариант има и английско заглавие - bulgaria, refugees , violence ! Същият клип има и българско заглавие - Петър Низамов Перата и престъпната му банда !
101
0
 
20
 
! Отговори
нн преди 8 години
Лоша жена. Тя е злия човек. Както и политиката на САЩ спрямо Русия. Мислеха, че ще унищожат Русия и рано се зарадваха. Пияницата Елцин им беше добре дошъл. Путин е точния човек за Русия, иначе ставаха придатък на Европа и САЩ.
100
1
 
7
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До Шоп,Напротив шопе с контрасанкциите Путин и съратниците му с един куршум убиха два заека! Първо- не остана длъжен на ЕС и т.н. за въведените от тях санкции, второ- успя да положи началото на възраждането на руското селско стопанство и постепеното ожижление в руското село! Неслучано сега редица едри и дребни руски фермери призовават Путин да не отменя контасанкциите напълно, дори и от ЕС да отменят санкциите спрямо Русия!
99
4
 
1
 
! Отговори
veritas? преди 8 години
Няколко пъти споменават югославия. Не разбирам тази сърбомания. Българите помним 1885, втората балканска и първата световна.
98
11
 
2
 
! Отговори
още за русия преди 8 години
назад Изпечатай Изпрати на приятелНиколай ФлоровВъпросът по скоро е неправилен и трябва да бъде: защо никой не емигрира в Русия?Животът в Русия е мъчителен и труден във всяко отношение. Икономически тя никога не е била развита страна и досега няма развита инфраструктура. Пътищата са лоши, жилищата са примитивни, а система за поддръжка на живота, с изключение на няколко големи градове, не съществува. Надеждата в такава страна за просперитет са равни на нула;
97
9
 
3
 
! Отговори
за русия преди 8 години
10.Традиционната й мания за величие я превръщат във фактор, особено склонен към агресивност в световната политика, а самите руснаци в арогантни неграмотници.11.Селското стопанство е примитивно и напълно зависимо от вносната търговия.С други думи, Русия е един гигант на пясъчни крака, който няма какво да предложи на света, освен природните си ресурси и оръжията си.Прочети още на: dnes.bg/world/2016/04/20/shefyt-na-formula-1-putin-triabva-da-upravliava-evropa.299995#comment-newest
96
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мумията се завърна да ни обяснява кой какъв е май с опитва и мнение да наложи, ако трябва и със оръжие в ръка, истинска добра демократка.